it's time to fix what's been broken to long.

Asso åhnej idag är dagen jag har längtat på länge, nej men kan inte minnas sist jag var så här glad, asso känslan!iallafall jag åkte som sagt till skärholmen & fick skjus ditt med mami gick in på barnenshus & hittade en skitfin vagn blev helt såld. Så vi la undan den så vi kunde tänka ett par extra dagar om vi ska ta den eller inte. Men sen efter det så möte jag upp en speciell person som jag skrev att jag skulle göra ju & så tog hon med mig till en studio där hennes kille kompis spelar in sina låter, så duktig han var, texterna& rösten oouf talang! Så började vi prata lite, jätte snäll också  Så kom vi in på ämnet om att han skulle göra en musik video till hans nya singel & då kollade han på mig och undrade om jag ville vara med den? Låten handlar om en tjej som han inte kan ta bort sina ögon för, för att hon är så vacker och osv, sån där kärleks musik video om ni förstår vad jag menar? ;) Hihi iallafall han ska inte spela in den först oktober så då har jag också hunnit komma i form, så varför inte liksom? Men nej sa att jag skulle tänka på saken, men vad tycker ni? ska jag eller inte? Besos!

Next: skärholmen

Nu ska jag börja röra mig mot skärholmen, får skjus ditt och så ska jag möta en speciell person där.
Ja personen följer med mig & shoppar ska både shoppa till mig & till min lilla älskling, sen får vi se vart dagen tar mig ;) Men nej måste börja röra mig mot parkeringen nu, hoppas ni också får en underbar dag, love!♥
Rigth Now:

Hm..


Living the good life.

Det blev lite anderlunda, men iallafall först så träffade jag Zakros vi gick runt och bara pratade.
Sen hem & sen så kom en speciell person hem till mig mig, som faktiskt precis gick hihi, men nej vi tog det lungt snackade om lite gamla minnen & saker som har hänt under den sista tiden bara. Sen åt vi kladkaka & kollade på lite skräkfilmer, älskar skräkfilmer det bästa jag vet ;) Men har haft en helt amazing dag! Ska göra lite te & mackor och sen så går jag nog och lägger mig, upp tidigt imorgon iallafall. Inge sova till 13.00 här inte, haha! 
G O D N A T T ♥

Längesen jag gjorde det här, men..

1. Vill du ha ditt ex tillbaka? nej
2. Är du singel? nej
3. Är du player? nej
4. Har du syskon? Ja
5. Första personen/personerna du vänder dig till? Arelis 
6. Favoritgodis? suraaa för det mesta
7. Vad drack du senast? fanta 
8. En som du inte kan leva utan? Min älskade pojkvän
9. Hur många kan du berätta allt för? 4 styckna. Arelis,Olga,Samanta& min pojkvän.
10. Har du någonsin sett en fallande stjärna? sii
11. Har personen du senast höll i handen någon betydelse för dig? Mi amor , han betyder allt!
12. Favorit låt? många nuu
13. Har du något som hör till ditt ex? Neeeej
14. Har du någonsin kysst någon? ja? 
15. Är du kär i såfall i vem? Ja, min älskling 
16. Favorit film? no ide
17. Favoritfärg? Rosa
18. Bästa vän? Arelis&Aksana
19. Favoritprogram? hahaha för många
20. Är du svensk? Nej
21. En person du saknar? hon finns i himlen nu..
22. Vart bor du? Skogås/trångsund
23. En underbar person? Jimmy Ralme  älskling ♥
24. Fem personer som du älskar? Jimmy, Arelis,Samanta,Valeria& Aksana
25. Vart är du nu? Hemma
26. Röker du? slutat 
27. En person som betyder mycket för dig? Älsklingen♥
28. Vem kan du berätta allt för? Älsklingen, Arelis& Samanta
29. Favorit djur? hund&katt
30. Hur lång är du? 158
31. Vem gillar du? haha va?
32. Födelsedag? 5 April 
33. Vill du flytta? Isåfall, vart? Ja trivs där jag bor 
34. En snygg person? HAAAN, världens finaste  ♥
35. Har mest minnen med? Älsklingen & Aksana ♥

-

Kom precis hem från centrum var och köpte Ben & Jerry's mums hihi 
Men ska snart gå ut och träffa en speciell person & hitta på något hihi, men vet inte exakt vad.
Men något roligt iallafall, men nej ska börja fixa mig, byta om och lite så innan, Tror inte
det blir mer uppdatering mer ikväll eller jo kanske vi får se ;) Puss sålänge!♥

BIG LOVE ♥ ♥

 

Fredag.

Vaknade vid 8 av att min katt hoppade upp på min säng & började slicka mig på mina fötter. Åhnej jag vet hon är ingen normal katt alltså haha ;) Haha så gick upp för att ge henne mat & sen så gjorde jag frukost till mig & se somnade jag om haha & vaknade för en stund sen. Så ska börja fixa mig & sen göra lite lunch till mig & sen ska jag fixa lite i huset. Men nej ska börja göra lite lunch nu är hungrig haha, tjockis jag vet 

BAAAAM!


Can't live in world where you don't exist.

Jag börjar att älska namnet Angelina nu, för då kan barnets smeknamn bli Angel som är så sjukt fint!
Men ååh nu kommer älsklingen få som han vill, så typiskt! Haha men iallafall var och kollade på en barnvagn med mami men nja vet inte vi får väl se om det ;) Men nu ska jag hämta lite jordgubbar och sen kolla på lite filmer som jag precis har laddat ner och bara ta det lungt & kommer säkert att somna då också haha. Men imorgon så har jag lite problem om vad jag ska göra & inte göra. Jag måste seröst sluta säga att jag kan, när jag egentligen inte kan! Godnatt!♥

Vecka 27, tiden börjar gå snabbt nu!

 

Igår så gick jag in i vecka 27 hihi, tiden börjar gå snabbare nu!
Kroppen: Livmodern har vuxit och dess översta del finns nu en bit ovanför naveln. För många fortsätter brösten att vara spända och lite ömma under hela graviditeten och det kan rinna lite vätska från dem. Extra fett lagras i brösten och dess körtlar växer. Många kvinnor blir andfådda, då de fått en ökad blodmängd i kroppen.
Man kan sova lite oroligt på nätterna när man har kommit en bit in på graviditeten, ofta störs man av att man måste gå upp och kissa. Många upplever också att de drömmer mer nu, ofta om förlossningen eller om barnet. Det är troligen kroppens sätt att förbereda sig mentalt, man kanske inte drömmer mer, men eftersom man vaknar oftare så kan det vara så att man kommer ihåg drömmarna bättre.

Barnet: Musklerna på armar och ben blir starkare och ibland kan barnet få in en riktig fullträff mot revbenen eller mot urinblåsan, vilket kan göra ont. Nu har barnet stora chanser att klara sig om det föds för tidigt, men varje vecka, och även dagar, gör stor skillnad. Barnet väger mellan 900 gram och ett kilo. Om det skulle födas kan det andas luft och tarmarna klarar av att ta emot modersmjölk.

!


Nu ska jag

Nu sitter jag och lotti och spelar på datorn medans älskling & thomas spelar på tv haha.
Men jag och älsklingen ska tydligen snart börja röra oss mot Norsborg eller har inte bestämt mig än om jag ska följa med eller inte. Men tror jag gör det haha, så ska börja fixa mig lite & sen så drar vi.
besos!

-

 

Hos älsklingen

Kunde inte blogga igår eftersom jag & Arelis strässade fett mycket igår.
Men iallafall jag åkte till stan för att möta upp älskling och köpa godis & sen så planerade han att jag skulle sova hos han så han ringde min mami och det haha så söt! Sen åkte vi hem till mig och hämtade mina saker, och sen åkte vi hem till honom. Kollade på film och tjockade i oss en massa godis hihi hur mysigt som helst 
Vaknade nyss av att älskling väckte mig och frågade om han skulle göra frukost till oss, så nu håller han på med den, så ska göra honom sällskap nu. Uppdaterar mer sen puss!

♥ ♥ ♥


bitch you don't have a heart.

Godmorgon eller inte haha, vaknade nyss av att nena kom in in springande & ser att Arelis är borta? 
Men nej hon ligger och sover i ett annat rum haha, men iallafall har typ sovit bort hälften av dagen, vilket  är inte bra! Så ska gå in och väcka Arelis och sen göra frukost  och sen så berättar jag om dagens planer senare.
Besos!

Godnatt

Nu sitter jag och chattar med lite människor på fb & tittar på Jersy Shore, längesen jag såg det nu ;)
Iallafall mongot har somnat som vanligt då-.- så sitter uppe helt ensam och vi som pratade om demoner&sånt skit innan  Men nej ska ta och tvätta bort mitt smink & sen lägga mig framför tv och senare försöka sova.
Men det får vänta lite eftersom min lilla älskling började röra sig för fullt! Besos♥

.

w


Hos Areeeelis

Nu är jag hos Arelis eller kom hit vid halv 10-10 ungefär,  men innan det var jag med Leo en stund.
Pratade och så och sen hem fixade mig lite och sen drog jag hit haha, har bara snackat ut. Kollat på lite roliga videos och ska snart kolla på någon film hihi. Känner mig som hemma, eller okej har alltid gjort det vad ska man göra ;) Nej men ska vara social mot mi mongaa nu, kanske slänger in ett inlägge till efter det här men vi får se.
Dagens Outfit: 
 
 

BAAAAM!

Foto: Bääämmm. Ger du mig skit efter jag varit bra mot dig? Förvänta dig då ett helvete tillbaka.

Livet är inte de dagar som gått,utan de dagar man minns.

 Har precis fixat mig lite & kör med mjukisdress idag, enkelt.
Ska åka till stan och så möter jag Leo där och så ska vi käka på något & sen så åker vi hem till mig eller till honom. Vi får se hur det blir, men det här får bli ett kort inlägge. Uppdaterar mer senare besos!

Svar

POSTAT AV: LÄSARE!! :D

Hej älskar din blogg, du e jätte snygg, kmr säkert att bli en underbar mammma! Undrar vilket land din pojkvän e från?:)

Svar: Tack vad söt, min pojkvän är svensk&finsk 

POSTAT AV: ANONYM

Vilken hårfärg kan jag ha för att färga håret ljust? Från mörkt.. Ska färga hemma, vilken färg kan jag ta? :)

Svar: Jag vet att jag sa att jag skulle kolla upp det, men jag har inte färgat om mitt hår än, men jag vet att iallafall att min frisör sa att man inte behöver ta blond först & sen ljustbrunt utan man kan lägga direkt ljustbrunt på eller det beror på hur ljust du ska färga också men aa ;)

 

POSTAT AV: LISA

När föder du barnet?

Svar: Det kommer den 25 september men kan komma senare & tidigare också 


Godmorgon alla fina läsare!

 Vet att jag sa att jag skulle uppdatera när jag kom hem men kom hem så sent & gick och la mig nästan på direkten. Men aknade för en stund sen & tänkte berätta lite om igår, jag gick aldrig och åt med mami och hennes kompis.Utan gjorde egen mat & sen drog jag till stan och på tåget så träffade jag Amanda, fick lite sällskap och så.lallafall så träffade jag pappa och vi gick på bio, minns inte vad filmen hete asso mitt minne haha ;) Men den var bra men inget bra slut för fattade inte det? Sen möte älskling upp mig i tc och åkte hem med mig eller följde med mig & sen åkte han hem. Puss sålänge!

Next; Utgång

Nu har jag tvättat klart & städat mitt rum asso känslan när allt är rent & på plats igen 
Men iallafall nu är jag klarfixad & väntar på mami & hennes kompis och sen drar vi och äter plus fikar efter hihi.
Och sen så åker jag direkt in till stan efter & möter papi och sen bio, uppdatera mer senare när jag kommer hem.
Har man tråkigt så har man;), Rigth Now:

 

Real Relationship ♥

Girl: "Here's Your Phone. You Have A Text message"
Boy: "Babe Just check It For me"

Så här ser min dag ut.

Vaknade för en stund sen har ätit frukost & fixat min tvätt.
Känns bättre att passa på att tvätta & fixa mitt rum lite nu när det är dåligt väder, för om det är fint väder så vill man ju vara ute eller hur ;) Och sen så ska jag träna lite lätt för att fortfarande kunna hålla mig i form haha. Sen senare mot kvällen så åker jag in till stan & möter upp papi och går på bio vi ska ha en papi&dotter dag hihi
big love!♥ så ska kolla nu på sf om det finns någon bra film jag vill se, iallafall så här ser min dag ut idag.
Hur ser eran dag ut, vad har ni för planer då?  Bjuder på en bild med mig & Zakros från föra veckan: 
 
Foto: Bästavänn <3

Alla gör misstag det är, helt naturligt!

Holaaa, jag gick aldrig på bo med papi utan det får bli imorgon kväll istället.
Så har inte gjort så mycket alls idag utan bara tagit det lungt, snackat i lur och lite så. Juste det har blivit ett litet missförstånd, jag hade en bild på en bebis på min fb och ja då råkade en kille tro att det var mitt barn, men det är inte mitt utan det är min älsklings systers dotter, utan min lilla ängel ligger fortfarande kvar i magen hihi   Som faktiskt började röra sig förfullt nu haha, men ska vara uppe ett tag till & sen går jag och lägger mig.
godnatt på er♥ Och det här är en gammal bild, vad mycket jag har förändrats eller vad säger ni?

I needed you..

 


I'm love it ♥

Jag bara älskar min statstik idag har fått en massa nya läsare, iallafall hoppas ni stannar kvar 
Iallafall så är jag på hur bra humör som helst efter att Vanessa skrev en hur gullig text till mig på facebook & älsklingen med + att jag har fått många posetiva meddelanden från människor jag känner & inte, but i love it!
Men som sagt så sov älsklingen här & vi hade det hur mysigt som helst åt pizza & kollade på film med mami.
Han gick för några timmar sen, men iallafall så har jag beställt lite saker från Aksana som åker till Ryssland imorgon, kommer sakna henne otroligt mycket! Men nej nu ska jag ringa papi och kolla hur vi skulle göra om vi skulle åka på bio eller inte. Puss!

Kan inte sova

Älsklingen kom till mig igår påkvällen & sov här eller det låter som han har gått nu, men nej han ligger och sover hur söööt som helst! Och kommer sova ett bra tag till eftersom jag hållde honom vaken länge i natt, hade otroligt ont i magen blev nästan rädd att det var värkar haha, paniiik! Men nej ringde till förlossningen & berättade hur det var och dom tyckte att jag skulle försöka sova & sen om det fortsätte att vi skulle åka ditt imorgon. Men nu mår jag mycket bättre iallafall  Men nu ska jag göra något litet och äta & sen försöka somna om, uppdaterar mer senare
Besos!

snacka om dubbelmoral!

Haha vet inte om jag ska skratta eller gråta, men nej har inte sätt så dubbelmorala människor i hela mitt liv!
Först sitter dom ocg skriver att dom är stolta över mitt mig & mitt beslut blabla, sen senare så börjar dom skriva på sina fb statusar " du är 15år& borde känna fjärillar i magen och inte en bebis som sparkar" Men ja nu gör jag det så och jag ångrar ingenting!Aasso snälla om ni tycker att jag begår ett misstag att jag behållar eller dom flesta som snackar om att mitt liv går under.Är för att dom precis har börjar dricka,röka,festa osv, men snälla jag har redan gjort allt det dära. Och känner att jag kan klara mig utan det nu, känner att jag hellre sitter hemma med min lilla älskling än går och hypar på någon fest. Så om du inte stöttar mitt beslut skriv inte att du gör det då eller kommentar inte ens det då. För sanningen du skämmer bara ut dig själv om du gör som du gör, aja sköt erat liv så sköter jag mitt, fuck haters!;)
 
 
 

HOME

Nu kom jag precis hem från älsklingen, hade en hur mysig middag med hans familj& min mami
Men sen så åkte jag hem & mami är fortfarande kvar, men iallafall har många planer iför imorgon. Vet inte hur jag ska hinna med allt, men kan iallafall försöka! ;) Men nej nu ska jag nörda det där spelet haha, helt bestat.
Jag som inte ens brukar spela data spel eller sånt dära, sitter och gör det nu. Oherre.. ;)

summer

 

All it takes is i song to bring back 1000 memories.

Det blev helt ändrade planer, jag åkte aldrig till stan och träffade Aksana utan jag stannade kvar hos älsklingen medans han gick ut och träffade sin kompis men så var jag med lotti och hon visade mig ett spel. Som jag nu är helt beroende av haha men fattar typ ingenting utan hon hjälper mig med mer än hälften;) Men iallafall vi ska gå & äta nu eftersom maten är klar & min mami är också här. Men uppdaterar mer senare, besos! ♥

Foto

fight for something you want.

Hejsan! Min dag började med att älskling fixade frukost till mig hihi så söt han är  Nu ska vi bara ta det lungt & sen så åker han & träffar sin kompis & jag åker till stan för att möta Aksana. Vet faktiskt inte vad jag och Aksana ska hitta på men vi får se hur det blir haha, men sen mot kvällen så möter jag upp älsklingen och så åker vi till honom och äter eftersom min mami är på väg hit också. Sen så drar vi mot midsommarlatino om vi orkar ;) Puss!♥

svar

POSTAT AV: ANONYM

Hej vrf åker du alltid till skanstull

Svar: Min barnmorska ligger dära, så det är darför jag är ofta där.

'

POSTAT AV: SARA

Hej! Jag undrar hur många läsare du har? För det känns som att det är många som läser din blogg! Ps: fin blogg, fortsätt blogga! <33 :* puss 

Svar: Jag har runt 190-210 läsare beroende på hur mycket jag uppdaterar, tack så mycket! <3

POSTAT AV: SANDRA

Hej! Hur gammal är din kille? Och hur regerade hans föräldrar när ni berättade att du var gravid?<3 Du är en jätte fin tjej!

Svar: Min pojkvän är lika gammal som mig alltså 97a, hans föräldrar regareade faktiskt posetivt, har stöttat sen dag 1, tack så mycket :)

 

 


Förlåt..

Jag såg nu att inläggen aldrig kom upp på bloggen förlåt!
Men iallafall kom precis hem till älsklingen, helt slut haha det var hur mysigt & kul som helsr & vädret älskade det. Kunde inte ha blivit bättre ju!  Älsklings låtsas papi vann hur mycket som helst, en stor sån dära center & gosedjur som jag fick eller min lilla älskling fick det. Men hur snällt som helst håller på att ladda ner lite filmer som jag och älsklingen ska mysa till och så, men just nu så är han med min bror och ska göra något snabbt. Och sen kommer han men ska passa att äta lite center nu , Puss hoppas ni också hade en underbar midsommar! ♥

Midsommar på grönalund med..

Godmorgon alla söta läsare!  Vaknade för en stund sen av att älsklingen väckte mig, ska snart äta frukost & börja fixa mig. Idag så är det ju midsommar och ska fira den med älskling och hans familj&min mami på grönalund,
 det kan inte bli bättre ju! Så kommer inte att ha tid att blogga så mycket under tiden, men ska lägga in lite tid inställda inlägg åt er så att det blir lite underhållning till er iallafall ;) Puss sålänge & hoppas ni också får en underbara midsommar med era nära & kära ♥

Med älsklingen

Nu är jag med min älskling vi kom precis hem till honom & nu håller vi på att ladda ner lite filmer som vi ska kolla på  Men iallafall idag så blev det helt andrade planer älsklingen kom inte till mig utan åkte till honom, men det blev problem på tåget asso blev helt svimmfärdig.. Så gick av i handen och sen ja så ramla jag ihop lyckad..Det blev helt svart, blev fett rädd sanningen men älsklingen kom så fort han kunde & hjälpte mig, min bebis!Så vi åkte till honom käkade jordgubbar & var med hans mami också planerde lite inför imorgon dagen ja ska ju fira midsommar med hans familj & min familj hihi kommer bli bästa. Men ska vara social mot älsklingen nu, puss!

Ella es mi mujer

 

5

Jag kan inte äta om folk sitter och kollar på mig.
Jag får ofta problem med att jag är så nyfiken av mig t ex att jag får veta saker som jag inte borde veta.
Jag har sytt 4 gånger, handleden,underarmen,foten,benet..
Jag är fett klumpig t ex som när jag spillde över fanta på mamis data, opsi..
Jag hatar när folk väcker mig när jag sover, kan göra mig på riktigt dåligt humör hela dagen nästan haha.
 

Helt annat.

Okej det blir inget med Jasmin idag eftersom jag börjar känna mig sjuk, ont i halsen & så 
Så det är lika bra att stanna hemma så älsklingen kommer till mig när som helst & har med sig glass & jordgubbar i'm love it! Men ska försöka hinna med att hoppa in i duschen snabbt & så.
Besos!♥
 

La vida es complicada.

Godmorgon! Vad ska ni göra idag då?  Jag vaknade iallafall av att någon ringde med dolt & sen la på så typiskt haha så kunde inte somna om. Men iallafall idag så har jag planer med Jasmin gumman skitlängesen jag var med henne faktiskt. Men nu ska vi iallafall ta och ses, men ska göra lite frukost & sen börja fixa mig lite sakta tills hon smsar mig. Vet inte hundra vad vi ska göra men kanske följer med henne mot kvällen & träffar några nytt folk.
But mybe vi får se hur det blir, men skriver mer senare. Besos♥
 

1 år & 7 månader.. Och 26 veckor nu!

Idag är det ingen vanlig dag hihi, idag så är det så att jag & älskling har varit tillsammans i 1 år& 7månader 
och inte bara det utan jag går in i vecka 26 idag också hihi ♥ Haha nej men ville bara dela med mig lite med er.Iallafall det blev inget med Olga utan jag träffade Zakros och så snackade vi & lite så. Sen så träffade jag Samantha  & vi snackade lite om ett par saker och zakros gick vidare med Issa. Det blir ingen bio idag utan ska ta det lungt hemma lite sådära. våran första pussbild
 

PRINCE ROYCE ♥

 

Dagens Planer

Nu ska jag börja byta om efter att jag har legat och solat & sen så fixa mig.
Sen så möter jag upp Olga vid centrum & sen så åker vi någonstans, kolla lite & kanske så får jag med mig något hem också hihi. Men sen så ska jag möta upp Zakros för han ska ge mig en sak & så ska vi snacka lite.
Sen senare mot kvällen så tror jag att jag åker på bio med Leo,Sander & Nicole mybe,
vi får se vart dagen tar mig;) Vad är era planer idag då? Puss♥

BAAM!


Godmorgon!

Godmorgon  Har sovit hur skönt som helst i natt, okej gör det varje natt menmen vaknade av att 
min lilla älskling sparkade för fullt, det börjar bli hårdare & kraftigare vilket kan göra ont ibland, men det gör inget;) Nu när jag tänker efter så sparkar min älskling alltid när jag försöker sova & under natten & på morgonen.Kanske för att jag är tyst då & hon/han vill kolla om jag lever haha, nej men faktiskt så fort jag börjar prata så slutar den, min lilla ängel   Men ska börja göra lite frukost & börjar fixa mig för dagen, puss♥
 
 
 
 

Tar tillbaks det..

Haha det där med att jag inte tyckte om nya blogg.se tar tillbaks det, i'm love it
Har löst alla mina problem ju, dom två inläggen som är under det här, ja det är tid inställda inlägg hihi.
Det gör ju så att det blir lagom uppdatering fast jag är ute eller så, och så får ni ju  mer underhållning 
tummen upp elle vad säger ni? ;) Iallafall så var jag som sagt i stan med Leo kollade lite och köpte med mig saker hem också, har otroligt svårt att hålla i mina pengar inte bra! Men sen kom jag hem tog en dusch & satt på mig lite smink & satt på mig lite lättare kläder, helt enkel outfit lite sådära haha. Men nej ska röra mig ut & möta Besos!♥
 
 
 
 
 
 

de e den..

‎"Säg aldrig HEJDÅ när du fortfarande vill försöka , ge aldrig upp  när du fortfarande känner att du klarar av det. Säg aldrig att du inte älskar DEN personen längre när du fortfarande inte kan släppa taget, för när den du älskar tröttnar på ditt hejdå & går vidare kommer du inse vad du förlora"


SVAR

Anonym Om: about yesterday
har du gjort abrt? din mage är platt som fan ser det ut som
Svar: Men va nej? Jag har absoulut inte gjort abort, jag skriver ju om hur den sparkar & lite så i ett inlägge över-.-
Okej blev lite små irriterad på den här kommentaren, jag vet det kanske ser ut så på bilden.
Men nej den är fortfarande lika stor som förut som ni har sätt på bilder om inte större & plus så tiden med att man kan göra abort har jag passerat nu, går snart in i vecka 26.




Nya blogg.se

Förvirrar mig, tappar min blogglust helt sanningen! 
Men hoppas jag vänjer mig med det senare, men iallafall ska göra något att äta & sen så åker jag mot stan och ska kolla på både kläder till mig & min lilla älskling hihi    Och såklart så åker jag inte ensam haha, utan Leo följer med mig skitlängesen jag träffade honom. Har saknat honom faktiskt, men uppdatera mer senare besos!♥
 

superstar ★

Holaaaa, nu är det så att jag ska byta om till mjukis & lite så och sen så rör jag mig mot gubbängen.
Ska grilla med Jonte,Sara,Alex & några till som jag inte kan namnet på haha, men vi ska bara ta det lungt lite sådär en sommarkväll me love!  Vet inte om vi ska grilla i gubbängen eller om vi bara ska mötas där, men iallafall måste börja röra mig & ta tåget. Tror inte att jag kommer uppdatera mer ikväll jag försöker uppdatera så mycket jag kan. Men måste ju också få njuta av sommarlovet lite eller vad säger ni? ;)

words


no music, no life.


måndag.

Kom precis hem, så darför har jag inte uppdaterat innan idag!
Men älskling kom till mig igår mot kvällen & sov här, det blev sent igår men somnade iallafall före honom haha stakarn fick vara ensam uppe ;) Men han fixade frukost till mig & sen började vi båda fixa oss sen ut.
Jag skulle vidare mot stan & han någon annanstans, gick var hos tandläkaren & sen möte jag upp Sara en stund.
Men ska iallafall nu gå upp & köpa godis haha jag vet tjockis men är fett sugen på det sååå vad ska man göra?
Besos! hahahaha va gammal!


Love dont change

Heello på min älskade läsare, vad skulle jag ha gjort utan er? hm..;)
Haha men iallafall idag så hade jag planerat jätte mycket om vad jag skulle hinna med idag.
Men sen kommer vädret och förstör allt, så tror faktiskt bara att jag drar mig mot skanstull & tar med mig med mami på ett mysigt cafe lite sådära. Blev sugen på  att testa en chi latte, folk säger att dom är jätte goda.
Så varför inte passa på att testa en då?  Men ska börja fixa mig & sen så åker jag mot skanstull då, puss!
Foto: Precis.

-

If you are happy together, then fuck what everybody else says.
Foto: I love you but you aren't worth the figth anymore.

Filmkväll

Kom precis hem till Arelis där min broder också är haha, vi ska ha filmkväll ;)
Men vet faktiskt inte vilken film vi ska kolla på men vi får se vad det blir, iallafall idag har det inte hänt så mycket.Har bara tagit det lungt idag, nu känner jag också att min lilla älskling har vaknat, sparkar & rör sig för fullt.Hihi längtar tills jag kommer få hålla min lilla ängel i mina armar asso ååh känslan!
Rigth now:


Svar

Joanna' om utgång nu älsklingar.:
Hej gmn! Har inte tagit test än, men har inte fått min mens jag skulle fått den idag, men fick den inte. Jag har vart skit yr, grinig, trött & bråkar med min pojkvän hela tiden för har värsta humörsvägningarna, & ett till problem är att jag rökt eftersom att jag inte tänkt på de så mycket , och jag har börjat äta mycket , är hungrig hela tiden. Är jätte orolig för att vara gravid vill inte skada barnet genom att jag rökt.. Tror du jag är gravid om du läst lite nu vad jag skrivit om hur jag känner, snälla ge mig råd & vad är det du tror? Känner inte igen mig. Vad heter du på msn förresten så kan vi prata för jag har glömt lösen på fb, smart jag vet -.-' 
Porfi, hjäääälp! <3
Svar: Som sagt det är helt olika från person till person vad symptomerna är.
Jag tycker helt ärligt att du ska testa dig, för varför dra över på tiden? Och så får du svaret framför dig
och gå därifrån om vad du ska göra. Men jag vet inte om jag ska ge ut min privata msn men kan göra en ny som alla bloggare kan använda om det är något. Vi får se när jag gör det för är aldrig inne på msn längre. Besos♥

about yesterday

Igår efter Arelis så möte jag upp Samanta i farsta s och vi åkte till rödmossavägen.
Vi var med Filippa, Linnea, Julia & någon kille, vi var där en stund för att fira Filippa som fyllde år i torsdags.
Det hände inte så mycket, men det var iallafall kul att träffa ett par nya människor
Vi gick där ifrån vid halv 1 eller runt den tiden & så fick jag & Samanta skjus av den där killen på hans mopped,
till farsta strand eftersom att bussarna hade slutat gå, jätte gulligt faktiskt att han skjusade oss eftersom jag & Samanta orkade inte gå ända till farsta strand. Men sen åkte vi hem till Samanta & somnade vid 4 helt döda.
Bjuder på en bild från när vi var påväg hem:

Antingen krigar du för det du vill ha, eller lämnar det.

Hej alla mina fina läsare!
Är fortfarande hos mi monga, vi gick och köpte pizza tog med oss och satt oss ute i det fina vädret & åt.
Sen tillbaka till Arre, dött av garv asso åhnej fattar inte hur jag står ut med henne? så störd hon är ;)
Men ska vi båda  börja fixa oss & sen drar vi ut i think but mot två olika håll eller åt samma mybe i don't know.
Vi får se hur det blir, men lägger upp dagens outfit i nästa inlägge, besos!♥

haha kolla vad jag hittade!

hittade en gammal video, haha slutet döda mig hahahah!


Hos arelis mi monga

Är med Arelis nu kom hit för en stund sen, bara tagit det lungt & snackat ut.
Tror jag ska ta med mig Arelis ut och köpa med oss en pizza eller något börjar bli hungrig haha;)
Nej men seriöst vet inte vad som händer idag, vi får se vart dagen tar mig!
Puss sålänge!♥

PARTY SHOT


We believe in lies because the truth hurts

Lite om går dagen, det blev ingen club caribe igår eftersom jag inte kunde bestämma mig haha ångest.
Ångrar det nu menmen sånt är livet, men köpte med mig läsk & godis och tjockade i mig lite sådära ;)
Men på vägen så fick jag veta en sak ja som sagt " sanningen kommer alltid fram" Men vi går inte in på detaljer om det. Men iallafall idag så ska jag träffa Olga en stund & sen Arelis och senare min broder elle nej vet inte hur det blir.Men ska iallafall träffa dom här underbara personerna idag fast vet inte vilken ordning haha, puss!♥

NEXT: skanstull

Nu ska jag börja röra mig mot tåget, ska ta 05. Möter upp amanda i skanstull som följer med mig till barnmorskan.Och direkt efter det och kolla på barnvagn tror inte det kommer bli mer uppdatering idag faktiskt men ni får ha det så bra sålänge Besos!♥

Dagens planer!

Vaknade klockan 7 med sträss sprang till tåget som kom 09 jag hann med det haha som tur var.
Skulle ju med på älsklings lilla systers skolavslutning men som inte blev av eftersom som jag mådde inte så bra  Gör fortfarande inte det utan mår illa det kommer & går men hoppas det försvinner snart!
Men ska till barnmorskan idag vid halv 4 efter det till älvsjöbadet och grilla med Samanta & flera & älsklingen följer också med. Sen träffa Amanda kolla på vagn snabbt & sen hem fixa mig & sen till club caribe med älskling, samanta & så många fler ska tvinga med mig min broder också hihi! Och nej folk behöver inte överdriva om va ska hon på fest hon är gravid? Men jag ska bara ditt en stund för att umgås med min vänner okej helt normalt, man kan ha kul utan att dricka elle kaosa också! hoppas ni också får en underbar dag !♥

yeah yeah

Snackade precis i lur med älsklingen om lite av vad som händer imorgon.
Men nej som sagt det är mycket vi ska hinna med & måste vakna klockan 6 för att börja fixa mig, så måste snart börja gå& lägga mig! Men haha innan jag pratade med älsklingen så pratade jag med min älskade Arelis.
Så söööt man kan vara jag älskar dig min lilla fullis, min älskade stora syster som jag aldrig fick! ♥

23.00

Kom precis hem var hos älsklingen hela dagen & tog det bara lungt med hans familj.
Han följde med mig till tåget & det men imorgon händer det mycket kan jag säga!
Men det tar vi imorgon rigth? ;) Nej men kan iallafall säga att jag måste upp tidigt imorgon för ska följa med på älsklings lilla systers skolavslutning eftersom hon vill det, så det är självklart att jag följer med då! Men Iallafall idag så går jag in i vecka 25 hihi tiden börjar gå snabbare nu!
image description

summer ♥

Äntligen sommarlov haha, men gick aldrig på skolavslutningen mådde inte så bra.
Men ska iallafall till skolan imorgon & städa ur min skåp annars kommer min mentor få flipp på mig haha.
Men igår så kom älsklingen från ingenstans och plingade på mig blev chockad för han var påväg till norrköping först. Men samtidigt blev fett glad  hihi så sööt! Men vi var hos mig en stund sen följde med honom hem för skulle till Arelis också efter hennes bal! Men så blev det inte utan sov hemma istället menmen ska gå& göra frukost nu. Så uppdatera mer senare, besos!♥

svar

J' <3 om hellre har jag en äkta vän än 1000 falska.:
hej gumman! du har jätte fint hår, hur gjorde du för att få håret så ljust från mörkt? du hade ju mörkt innan har jag sätt på bilder, hur fick du det så ljust nu? vill också, men vet inte vilka färger och sådär, jag har ju en blandning typ mörkt brunt och lite ljus asså i solen blir det ljusbrunt, hur kan jag göra för att få ljust? :)
Svar: Ja jag hade mörkare förut, men jag färgade hos frisören. Men dom blekte det inte, utan
dom färgade ljust på. Men jag ska färga om mitt hår ljusare eller lite mörkare har inte bestämt mig än.
Men ska göra det i vecka typ, så kan skriva då hur jag gjorde 


utgång nu älsklingar.

Ska bara fixa mig & det sen drar jag mig mot älvsjö där jag träffar upp .... hm ja nu blev
ni nyfikna va? ;) Haha men nej vi får se om jag tar upp det sen elle inte. Vi åker iallafall vidare mot skärholmen, men nej sträss nu ska ta 50 tåget så måste börja röra mig. Puss!♥

!

Du tror du kan få allt du vill ha, men tyvärr det kommer sluta med att du står där helt tomhänt helt ensam
om du fortsätter som du gör. Asso nej kan inte förklara med ord vilken ångest jag har över att jag trodde på en person om & om igen. Eller inte en utan flera folk nu för tiden, bara på dom här dagarna har jag insett vilka som är äkta & andra bitches! Och du sitter och snackar en massa skit om en person & sen är med den? patetiskt patiskt snälla..

Lyckat möte.

Hejsan! Som sagt var jag på möte med ganska många människor & såklart älsklingen också.
Det gick helt okej faktiskt, nöjd med resultatet faktiskt men det kommer bli ett till senare iallafall.
Men mötet pågick i 3 timmar med lite rast också, men efter mötet så åkte jag och älskling hem till mig.
Kollade på film & sen gick han upp och köpte pizza till oss, gullunge min! Sen la vi oss i solen och solade, han gick vid 4 ungefär & sen så somnade jag helt slut, men nej nu ska jag ringa efter min mobil eftersom han har gömt den-.- Puss! ♥

Anledningen till att..

Har fått så många frågor om varför jag höll min graviditet hemlig tills vecka 19?
Jag höll den hemlig av många olika skäll men en av anledningarna var till att jag inte visste hur jag
skulle säga det. Men sen så började folk snacka om det & tillslut fick jag nog och skrev ut som det var.
Och helt ärligt känns det bara skönt att alla vet nu, för nu behöver jag inte dölja något! Och jag vill ju vissa upp min mage för jag skäms inte över mitt val!  Och jag har inte fått någon kritik alls som jag trodde jag skulle få.
Och så har jag få höra att folk säger att jag gör så att mer ungdomar blir gravida & gör så att dom behåller det? Jag vet inte om jag ska ta det som något dåligt eller bra, men helt ärligt så kan inte jag bestämma om ungdomar ska behålla eller göra abort? Eller att dom bli gravida utan alla lever ju sina egna liv& gör sina egna val som vilken människa som helst. Och som sagt livet går inte under bara för att man väljer att behålla sitt barn.Och om ungdomar känner att dom får stöd eller får svar på sina frågor eller vad som helst genom min blogg.Och vågar stå upp för sig själva & göra sina egna beslut så är det väl bra? Jag fick en tjej som skrev till mig om att hon läser min blogg & är också gravid och är ungdom och känner att hon känner sig igen i mig & att hon känner att hon inte är ensamma i den är sitationen utan känner sig trygg i det hela? Gör mig bara glad att få höra!Jag älskar när jag får meddelanden eller så om min blogg eller annat.
Det är bara kärlek!♥



Kom precis hem.

Kom precis hem så darför har jag inte hunnit blogga men var som sagt, i kungenskurva med älskling & mami.
Kollade på barnsängar & lite så, vi kom hem till älsklingen vid runt  6-7. Skulle slagga hos honom idag, men eftersom jag var tvungen & möta min bror och snacka och lite så, så gick det inte. Men måste börja gå&lägga mig eftersom jag ska upp jätte tidigt imorgon, ska på möte med min mami&papi & älsklingsföräldrar och några andra.Vill tyvärr inte gå in mer på det, visa saker måste ändå hållas privat ;)
Puss!♥
Mi corazon te amo! Vill att min lilla ängel ska komma nunu!

snabbt.

Ska gå mot tåget nu med älskling som slaggade hos mig igår, nu ska vi åka mot kungenskurva med mami.
Berättar mer när jag kommer hem, besos!♥

hellre har jag en äkta vän än 1000 falska.

Ändrade planer stannar hemma ikväll eller så träffar jag en person senare ikväll, vi får så.
Men ska iallafall nu lägga mig & kolla på film och tjocka mig med kladkaka.
Älskar min statstik idag, tack zakros som hjälpte mig med lite extra läsare & yomira.
Besos!♥
image description

Dagens planer då.

Träffa my bestfriend och bara ta det lungt ett tag sen senare mot stan & kolla lite på bebis saker.
Sen senare mot kvällen kommer Aksana till mig och vi drar och grillar med några.
Känns faktiskt inte som att det kan bli bättre idag haha  iallafall den började dåligt men det kan alltid bli bättre eller hur? ;) Juste ska typ träffa min broder idag också och snacka lite, eller så får det bli imorgon vet inte.
Men hoppas ni också får en underbar dag, puss!


Lördag

Nu ska jag börja fixa mig sen drar jag ut för att träffa my bestfriend en stund.
Men iallafall så håller Aksana på med en  design till mig hihhi!  Men nej ska börja fixa mig sen så berättar jag om dagens planer.
Besos!♥


words.


Förlåt för dålig uppdatering!

Ja jag vet inte världens bästa uppdatering idag, men har inte haft lust alls.
Eftersom jag stör mig på att några som läser min blogg, varför kan man bara inte göra så att den personen
inte kan läsa? Men aja skitsamma! Idag så har jag inte gjort så mycket faktiskt, gick ut med Zakros en stund och sen ut igen för en stund sen, kom precis hem. Men imorgon så bir det planer det 
Nu ska jag kolla vidare på en skräkfilm haha asso börjar faktiskt bli rädd, men puss!

Alla är underbara!


NEXT: utgång

Nu ska jag ut och träffa zakros, skitlängesen!
Men vi ska bara snacka & så, jag skriver senare. Puss!

dagens fråga

Börjar få ångest av att jag färgade mitt hår, så min fråga är ska jag färga det mörkare eller ljusare?;)
Skulle vara jätte gulligt om ni kunde kommentera vad ni tycker. Puss!
för så här ser min hårfärg ut nu:


svar

Anonym om ..:
Älskar din blogg carla ! Beundrar dig för att du är så stark ! Önskar dig och barnet det bästa ! Kan du lägga upp fler bilder på din mage så vi får se hur den växer ? Puuuss
Svar: Meeen vad söt! Men jag har fått flera kommentarer där ni vill se mer av min mage.
Men det är så att den växer inte hela tiden, så jag tar foton när jag själv tycker att den har växt;)
Puss

Sara om Grattis bästavän!:
äre zakros?
svar: Ja det är det 

Jag ler


NEXT: utgång

Nu ska jag byta om snabbt & sen röra mig mot trångsund där jag ska möta upp en person.
Tyvärr ingen som kommer upp på bloggen, puss!♥

meeeen vasöta!


We found love.

Hej mina fina läsare!♥
Vaknade för en stund sen ligger fortfarande i sängen, men ska börja ta mig upp.
Och göra något jag kan äta, sen så ska jag träffa Olga eller så åker jag med papi & letar efter mina skor.
Asso åhnej ska verkligen ha dom! Men iallafall jag uppdatera mera mot dagen, besos!

Vecka 24

image description
vet ni att idag så går jag in i vecka 24 då är det bara ca 117 kvar till bf ! 

Kroppen: Om du hittills inte funderat så mycket över det här med att vänta barn, blir det mer uppenbart nu när magen blir större. Du har nu gått upp 5–7 kilo, vissa ännu mer. Det är vanligt med ryggproblem, till exempel att du känner dig trött eller har ont i svanken. Foglossning är en annan vanlig åkomma under graviditeten. Det beror på att brosket i fogarna som håller ihop bäckenbenen luckras upp något av graviditetshormonerna för att ge plats åt barnet när det sedan ska födas. Man blir överrörlig i bäckenlederna och kan få smärta och inflammation när bäckenbenen gnider mot varandra. Skulle det drabba dig får du försöka ta det lugnare och anpassa dig till vad kroppen klarar av. Efter förlossningen är det extra viktigt att inte belasta bäckenet för mycket genom att till exempel bära tungt, på så sätt kan fogarna läka. Man kan känna av hur livmodern drar ihop sig och blir stel ibland, så kallade förvärkar, livmodern tränar på detta sätt upp sig inför förlossningen. Ibland kan vibrationer eller gropigt underlag från när man åker bil framkalla förvärkar, men det är helt naturligt.

Barnet: Vikten har ökat markant på senare tid och barnet väger nu runt 600 gram och är cirka 30 centimeter långt. Barnet ska de resterande veckorna femdubbla sin vikt. Nu utvecklas svettkörtlar, men huden är fortfarande så pass tunn med bara lite fett så det ljumna vattnet är perfekt. Naglar på både fingrar och tår börjar växa ut.

Dagens Outfit:

Såhär var dagens Outfit today:
image description

trött..

Jag åkte med mami snabbt för om kolla om skorna var kvar som dom var men inte i min storlek-.-
Sen så snackade jag i lur med Aksana i 2 timmar, skönt att bara prata ut. Saknar mitt lilla knasbarn!
Men sen så åkte jag som sagt till älskling & hans låtsas papi kollade på min data, men det gick inte att fixa 
Så nu är det bara att lämna in den på lagningen då, men så hade jag också en pratstund med hans små syskon.
Men nu är jag hos Arelis och ska ta det lungt & bara vara med henne, puss!

Nu ska jag..

Jag har precis städat klart hela mitt rum känns riktigt skönt, duktig tjej!
Nu ska jag börja fixa mig & sen åker jag med mami på en liten shopping, vet iallafall att jag ska få hem med mig ett par skor som jag har blivit kär i!! Haha men sen så hem till älskling för att älsklings låtsas papi
ska kolla om han kan fixa mig data, hoppas! Sen så har jag lite planer med Samanta & Arelis  vi får se hur det blir. Puss hoppas ni får en underbar dag!♥


saker ni inte visste om mig?

Hatar personer som myttar, lovar en sak sen i sista sekunden ångrar sig.
Älskar svenska/engelska tonårskomedier haha, så som tex  och hiphip hora & one tree hill.
Är fett kräsen när det gäller mat, kan inte äta vad som helst det är bara så.
Jag är ingen morgon människa helt enkelt utan en nattmänniska helt klart!
Jag stör mig på folk som sitter & snackar skit om en person när den nästan sitter brevid än.
Jag har största humörsvägningarna ena stunden är jag glad men det kan vändas på bara en sek.
Jag börjar ångra mig att jag färgade mitt hår..
Jag har börjat att klaga för mycket nu på sista tiden, stör mig själv på det!



ayudame

Kom precis hem från trångsund där jag gjorde en grej som inte kan komma upp på bloggen.
Innan det åkte jag till kungenskurva och kollade på vagnar & lite annat. Hittade en jätte gullig vagn, vi är nästan säkra på att vi ska köpa den! Men fick iallafall med mig 2 saker till min lilla älskling, lägger upp bild imorgon.
Nu ska jag ta lite kladkaka & kolla på mitt favorit tv serie som tar slut idag 
Den här vagnen men kan inte bestämma mig med vilka färger jag ska ta så hjälp mig!
Rosa/svart eller hel rosa??



Utgång

Jag ska bara äta lite mat som jag har gjort & sen åker jag till trångsund & gör en grej.
Sen så möter jag upp Olga & träffar henne sen till kungenskurva.
Gammal bild men såhär är min Dagens Outfit:


Lite om min graviditet.

Ja jag har fått många frågor på fb om hur det känns att vara gravid, hur jag reagerade på att få reda på hur jag var gravid& hur jimmy reagerade & hur det kommer se ut med min skolgång& hur jag fick reda på att jag var gravid & hur lång tid tog det innan mina föräldrar fick reda att jag var gravid.
Så nu tänkte jag berätta lite om min graviditet: Jag fick veta att jag var gravid när jag åkte till akuten den 13 januari. På grund av att jag hade smärtor i magen & mitt illamående men inte för att vi trodde att jag var gravid utan för att mamma var rädd att det var något allvarligt. Men det visade sig att jag var gravid.
Jag blev chockad och rädd på hur mina föräldrar skulle ta det.. Och jag fick ju veta det en fredag & tänkte
att jag skulle vänta med att berätta för mina föräldrar, men det slutade med att dom fick reda på det på söndagen. Dom blev besvikna på mig men stöttade ändå mitt beslut med att behålla. Men det tog tid att bestämma mig, men Jimmys reaktion var först glad men sen också chockad. Han ville behålla & jag också.
För det kändes bäst så& vi känner att vi faktiskt kan klara det tillsammans!
I början när jag var gravid så kändes det overkligt men blev påmind om det när jag mådde illa.
Men nu när jag känner den hur den rör sig & sparkar så känns det skönt att den mår bra.
En skön känsla även fast jag kan vakna på nätterna av en riktig hård spark, men jag kan reda säga nu
även fast inte ha sätt min lilla ängel så älskar jag min ängel redan nu!!♥
Min skolutgång håller vi att planerar nu så det kan jag ta mer om när det är bestämt
Puss!
image description

Bara så ni vet så kommer det inte att bli...

Är skit irriterad asso det här är verkligen inte min dag alls, allt ska bara hända mig så typiskt 
Men jag gick aldrig & träffade Emmie eftersom jag trodde vi skulle till kungenskurva idag så tänkte att jag inte skulle hinna. Men men blir det inte av utan imorgon istället men aja skitsamma det är inte det som har fuckat upp min dag! Utan min data är sönder eller halva skärmen är vit/svart så det är komplicerat att ens använda den.
Men mamma fixade iallafall så att jag kan logga ut på internet iallafall, men åhnej men det kommer bli svårt för
mig att blogga nu. Eftersom ska vänta tills på onsdag & se om Älsklings låtasas papi kan kanske laga den.
Men om inte så måste jag lämna in den på lagning & då kommer det inte bli så mycket bloggning.
Så ni vet men ska försöka uppdatera så mycket jag kan. Puss!



One love.

-The minute you think of giving up, think of the reason why you held on so long.

Dag 10: bilder från din förra sommar.


What goes around, comes around.

Godmorgon! Nu ska jag ta & göra lite frukost & sen till skolan och lämna in lite skolarbete som jag har jobbat med.Sen så hem igen & börjar fixa mig för senare idag så möter jag upp Emmie och hittar på något. Vi får se vad som händer  Vill åka till stan & kolla på lite skor & kläder men tvekar ändå i det här vädret. Och sen vid halv 5 kommer min mamis kompis och hämtar upp mig & sen åker vi och hämtar upp mami från jobbet & sen vidare mot Kungenskurva, vi ska kolla lite på bebis saker & lite vagnar och så! Dagens outfit:
Gammal bild men har dom här kläderna på mig just nu så, puss!


Måste bara..

Jag måste bara få skriva av mig lite, det är så mycket folk som sitter & dömmer folk, snackar skit om varandra fast låtsas att man är vänner med varandra. Helt ärligt vad tjänar ni på det? Ja jag kan vara ärlig jag har själv hållt på sådära, men tjänade jag något på det? Nej utan jag sjönk bara lägre, jag gillar inte alla. Men alla är unika på olika sätt ovasett vad! Alla har sina speciella sidor men också brister, men ingen kan vara parfekt. Jag har gjort så många misstag att jag inte längre minns alla, men minns dom allra värsta & jag ångrar inte utan man lär sig av sina misstag. När jag var liten så lärde min pappa mig att inte dömma andra men jag lärde mig inte det tills jag gjorde det själv. Men jag vet också att dom som sårar andra gör det själva för att må bra. Men mår man verkligen bra av att göra någon annan illa? Jag fick lära mig min största läxa när Linda tog självmord, hon hade det finaste leendet på läpparna fast hon mådde skit, tror jag inte har sätt en mer starkare människa än henne. Men att få reda på senare varför det hände så tror jag att personerna som gjorde så att till att hon begick självmord, har så kallad hennes blod på händerna, jag tror dom mår skit av att få veta att en ängel dog på grund av vad dom gjorde med henne.
Mobbning är så mycket större & har mycket mer påvärkan på folk än vad folk egentligen tror!
Så börja tänk på vad ni säger & gör för man vet aldrig hur det egentligen kan sluta..
R.I.P Linda Salina 12 Januari 2010! Te extraño mucho mi amor y te kiero!

BB

Nu sitter jag & kollar på BB med mami sista avsnittet idag.
Helt ärlig så hoppas på att Amandus eller Hanna vinner eller lite Annika också eller nej kan inte bestämma mig haha! Men vem vill/tycker ni ska vinna Big Brother 2012 & varför? 


Svar på dom sista frågorna från frågestunden.

diana om Frågestund !♥:
Måste börja med att säga att du kommer säkert att bli en jättebra mamma och stark är du också!
här kommer lite frågor:
1. Vad har du för typ av musiksmak? 
2. Vet du vad könet på bebisen är?
3. Vem kommer att vara som en andra ''mamma'' till ditt barn? 
4. Är du rädd för att föda? 
5. Kan du spanska? 
Jättefin tjej är du, lycka till! kram
Svar: Det är helt olika från lugnmusik till dancehall& reggaeton helt olika faktiskt.
Ja det är en liten flicka eller det var det dom sa iallafall, hm.. Arelis ska iallafall bli gudmor så isånafall hon.
Haha ja lite, blir nog lite värre ju längre jag kommer in i graviditeten, men tar det som det kommer 
Ja jag kan spanska eller asso förstår mer än jag kan prata, Tack gumman, kram!

Samanta om Frågestund !♥:
1. Vad exakt helt ÄRLIGT tycker du är bra med mig och vad är mindre bra? 

2. Från 0 till 100 Hur mycket litar du på mig? Vill ha ett ärligt ssvar. 

3. Skulle du våga lämna ditt barn ensam med mig? (hahha låter som om jag skulle våldta den eller nåt, nej men att jag ska ta hand om den menar jag.)

4. Tror du på mig när jag säger att jag älskar dig syster? :) (jag gör det på riktigt) 
5.Saknar du mig? ;P
6. Hur ska barnets rum vara? 
7. Vilka ska vara med när du föder barnet? 
8. Brukar du sjunga/läsa för din bebis i magen? 
9. Ska du lära dig laga mat och städa snart? 

Det är de frågor jag kommer på nu iaf. Och vill VERKLIGEN ha svar på dom. Y ya tu sabe que yo te kiero mucho mucho mucho! Och finns alltid för dig. Längtar tills barnet kommer också! Så ska vi göra det vi sa.. a du fattar :) <3 Älskar dig vackra du.
Svar: Det bra med dig är du är verkligen lik mig haha & det sämre med dig är att du är monga haha.
Helt så litar jag på dig till 100 % konstig nog  hahahaha jag dog när du skrev sådär, men ja det skulle jag men tror inte jag kommer vilja lämna ut mitt barn till någon, ska vara med mig hela tiden  Ja det gör jag bebe, hahaha jag hinner aldrig sakna dig, pratar med dig för ofta monga. Vet inte men har mina tankarÄlskling, Mami. Ja det brukar jag eller inte läsa men sjunga gör jag hela tiden hihi!  Jag kan redan städa&laga mat, yo tambien te kiero amor! Tu y yo para siempre ya? Finns bara ett samtal eller ett sms bort gumman! Älskar dig mi twini!♥

...
om Frågestund !♥:
Vem/vilka är dina närmaste vänner ? och varför ? :)
Har du kvar vänner ifrån barndomen? vem? har ni bra kontakt? 
Minnen från barnsben ? :)
Btw lskar din blogg håll dig stark och du kommer bli en awesome mamma :D
Svar: Arelis, Olga & Samanta för det är dom har verkligen bevisat att man kan lita på dom.
Och jag älskar dom otroligt mycket! Ja Valeria vi har bra kontakt men måste bara lära oss att höra av oss mer haha. Förstår inte minnen från barnsben men minnen från barndomen för många! 
Tack så mycket! ♥

sandra om Frågestund !♥:
Jag måste bara säga att du är otroligt stark!
Och kommer att klara av alla hinder o så i framtiden!

1.men hur var du som person innan du blev gravid?
2. vad har du för planer i sommar?
3. vad sa jimmys familj om själva graviditeten stöttade dom er?
4. hur stöttande är din släkt för graviditeten?
5. kommer du och jimmy bo tillsammans när barnet kommer och isånafall vart? älskar din blogg!
Svar: Oherregud jag var kaos haha nej men festade mycket & röjde eller hur man nu säger, hade för mycket problem kan bara säga om jag inte hade blivit gravid och slutat med allt så skulle det kunna gå riktigt illa faktiskt.. Har lite planer med älsklings familj kryssning & lite så och sen spanien eller italien med mi amor & sen bara njuta av sommaren men nära och kära! Hans mamma var glad på ett sätt men att vi var unga. Men dom stöttar vårat beslut & dom pratade aldrig om abort faktiskt! Vill helst inte prata om det, men vi har släktproblem lite nu men min moster stöttar mig, men vi pratar bara inte så mycket längre av olika skäll.
Vi pratar om att bo tillsammans när barnet kommer men vi får se  Tack gumman, kul att höra!

Anonym om Frågestund !♥:
vad bråkar du o din bror egetligen om?
vem står dig närmast?
måste bara säg att du fortfarande har lika fin kropp du håller formen hur gör du? tips?
Svar: Ja helt ärligt så vet jag inte, vi bråkar om ganska mycket & båda är lika envisa och vill inte ge sig.
Men lite från hans ex, lite om min graviditet men ändå inte aa lite så men syskon. Arelis&älsking står mig närmast. Tack nja jag prommenrar bara just nu men ska börja med gym igen, puss!

Anonym om Frågestund !♥:
din pojkvän du har nu känner han din gamla? :)
Svar: Båda vet vilka varandra är eller ungefär men ingen av dom gillar varandra haha!


Grattis bästavän!

Juste igår fyllde min bästavän 18år stor pojke nu elle vad säger ni? 
Älskar dig min fula vän även fast hur jobbig du egentligen kan vara! ♥

Man lär sig för varje dag som går.

Behöver bara skriva 2 ord för att förklara min helg lyckad helg!♥
Men igår så träffade jag älskling en stund & sen planerade vi att jag skulle sova hos han, men båda skulle göra saker först. Så vid 9 smsade han mig att komma till Centrum för vi skulle ta tåget som kom, haha men pratade med Samanta samtidigt som jag skulle ta med mig alla saker så det gick inte så bra ;) Men iallafall sen träffade jag Emmie när vi väntade på tåget har inte träffat henne på sjukt länge, så vi snackade & så. Har lärt mig något nytt folk har blivit så falska & hur dom kan behandla sina så kallade vänner på sånt fult sätt, så äckligt fult! Men säger bara karma bitch! ;) Men iallafall sen så hade älskling köpt med sig en massa godis&läsk och så kollade vi på film med hans underbara familj. Han köpte mina älsklings godis, han har lärt sig hihihihi! Haha sen somnade vi vid halv 3 och vaknade med ett leende på läpparna & skrattatacker haha ingen förstår våran humor men nej en underbar helg med älsklingen!
Besos♥



Har ni någon gång?

Har ni någon gång haft det där känslan som säger gör det, men riktigt inte vågar att satsa på det ändå?
Okej jag kanske förklarar dåligt nu känslan när man verkligen saknar en person att det svider, vill bara gråta & trycka huvudet mot kudden? Ja jag har den känslan just nu saknar en person otroligt mycket!! Asså åh jag vill lösa allt mellan oss, men det går inte & det vet både du & jag för mycket känslor.. Men iallafall jag vet att det var jag som fuckade allt, våran vänskap var så mycket men jag hoppas allt är bra med dig.
I miss you so bad!
i min sitation så blir I love you till " i miss you" and i hate you till" idon't!
haha

..

"I wanted to text you but then i remebered, we don't talk anymore.. But i miss you so much"

Vädret

Asso åååh vädret förstör allt, seriöst asso åhnej det blir verkligen att stanna hemma! 
Så nu ska jag ta & ladda ner ett par filmer & sen tjocka mig framför datorn haha.
Sen får vi senare hur det blir, men såhär ser iallafall det ut nu.
Men har ni lite bra tips på vad man kan göra i det här vädret då?;) Puss!!


Dag 9: En gammal och ny bild på dig.

hahaha 2009
2012, någon skillnad då..? ;)

LOVE

Älsklingen gick precis eller för en stund sen, ska typ träffa honom imorgon också.
Men vi kollade på film & myste & ja han fick mig dö av garv hahaha älskar min bebis, men nu ska jag
gå & lägga mig i vardagsrummet med mamma & kolla på film & ha filmkväll med henne.
Förlåt för dålig uppdatering, men det blir så ibland eller hur? ;)
Besoos!♥



Dag 7&8:

Dag 7: Åtta bekännelser om dig.
1. Jag skulle vilja bli lite längre.
2. Jag älskar min mage som vanlig&gravid.
3. jag har flyttat 3 gånger & saknar mest när jag bodde i farsta.
4. Jag delar min födelsedag med min morbror&farbror haha.
5. Jag är föddes på södersjukhuset.
6. Jag & min bror har bara samma pappa.
7. Jag är rädd för clowner.
8. Jag bara älskar mitt liv just nu! 

Dag 8: Bild på en tid du saknar.


Dagens planer då.

Kom precis hem från skolan var bara där fram & tillbaka hos skolsyster.
Men nu ska jag börja fixa mig & sen så åker jag mot stan och möter upp Aksana en stund sen vid halv 6 så möter jag upp älsklingen, älsklingen ville överraska mig menmen jag råkade förstöra allt ops..;) Sen får han följa med mig på en runda shopping & sen så hem till mig & har filmkväll & bara mysa, kan inte bli bättre rigth?
Puss sålänge!♥

RSS 2.0