Under den senaste tiden.

Har nu börjat inse att jag egentligen inte litar på någon. Från att litat på många, till få & till ingen. På sån kort tid, har börjat få mig inse vad människor kan göra. Håller allt för mig själv nu mera, försöker alltid hålla upp ett leende. Den ända personen som kan få mig le utan att göra någonting är min dotter, är så lycklig att hon är min fina & att jag fick bli hennes mamma! Jag älskar henne med hela mitt hjärta, hon är hela mitt liv.
Utan henne skulle jag inte vara något! Folk har blivit så falska, ingen hör av sig om dom inte vill ha något eller för att dom känner att dom måste. Är trött på att folk är så falska, får alltid veta sanningen om personen efter att jag lärt känna dom. Varför kan man inte se innan man lär känna folk om dom är äkta eller falska?! Från & med nu tänker jag inte slösa min tid på människor som inte är värd min tid. Har så mycket att egentligen säga till visa personer, men sanningen ni är inte värd min tid, dessutom är ni bara bra på att prata massa skit bakom ryggar än att säga de direkt till mig så fega. Så patetiska, men om ni vill lägga ner er tid på att hata, så hata då. Tar inte åt mig från er ändå. Puss


sista av frågestunden.


Postat av: Anna - mamma till Livia   
Vad gör du och Angelina på dina dagar när du inte träffar vänner? Finner det svårt att hitta på saker att göra vissa dagar :p När är din plan att flytta och bo själv? Hur gammal är din sötnos nu?
Svar: Just nu om vi inte träffar vänner är vi ute och oftast lekar i parken eller tar det lungt hemma.
Nej inte så värst nu är det mer nya äventyr varje dag med min prinsessa :) Ja det är den så fort jag är 18 om inte tidigare :) Hon blir 8 månader den 13 maj :)

Postat av: Anonym   
Kan du visa lite bilder på din lägenhet eller hus, hur angelinas rum ser ut osv. :)
Svar: Ja det kan jag nog gör när jag finner tid till det :)

Postat av: Lina   

Hur gör du med kläder till angelina när handlar dom? Köper du den storleken hon kan ha eller större? För du säger köpe sommar/ vår kläder så antar att du köper större då? :)

Svar:Lite både och brukar oftast köpa en storlek större, som tex när hon nu har 74 så köper jag 80 för att hon har så mycket kläder i 74 :)


Postat av: Anna - mamma till Livia   

Önskade du dig en pojke eller flicka? Vet att du aldrig skulle önska bort din otroligt söta dotter men tänkte ifall du hoppades på något särskilt. Hur många barn vill du ha?
Alltså jag ställer fler frågor för jag vill att det ska bli 30 frågor och att du ska svara på dem snart :D haha

Svar: Jag önskade mig en liten flicka redan från början, Jag vill ha 2 barn, men max 3 haha de är lungt :)


Postat av: -   

varför får man inte se angelinas pappa så ofta? bor han inte i stockhom eller ? går du i skolan? om inte funderar du på att börja igen ?

Svar: För han bor inte i stockholm, men han flytter hem igen om en månad :) Nej de gör jag inte, ska gå om men på distans.


Postat av: Mia   

Hur mycket får du i månaden och hur mycket sparar du varje månad om du gör det?

Svar: Får mellan 7000-8000 varje månad, flyttar alltid över pengar direkt till mitt sparkonto & sen flyttar över pengar så mycket jag kan tänkas använda på en månad, så sparar olika varje månad. Men har pengar på mitt sparkonto :)



Postat av: Anonym   

Glömde fråga, ska angelina döpas? :)

Svar: Ja i sommar :)


Postat av: Anonym   

Hur gör du med nationella proven? Vad har du för betyg? Ska du gå till 9:ornas bal? Ska du till skolavslutningen? När Ska din dotter börja i dagis? Hur många följare har du? Läser du bloggar? Såfall vilka?
Jag älskar din blogg kram till dig och Angelina :))

Svar: Har gjort svenskan bara, men vill inte ha betyg nu för ska gå om. Inga nu. Kanske vet inte än om jag vill, skolavslutning är självklart att jag ska till. Hon börjar nästa år i mars. Har mellan 150-200 nu. Ja iband när jag har tid, paula & hugos även anna som också är ungmamma. Men mest Arelis typ :) Tack så mycket


Postat av: Ellen   

Är det sant att din bror brötnäsbenet på Erik Nordin för att han fick dig att börja röka cigg?

Haha omg ja.. Hans näsa omg knas..


Postat av: Anonym   

Är det du som köper allt till din dotter elr hjälper din dotters pappa med pengar? Vart bor din kille? Hur många kilo gick du upp när du var gravid? Hur lång är du och vad väger du?

Svar: Ja de mesta men de är ju jag som har pengarna och så. Han bor några stationer från mig i jordbro. Jag gick upp 10 kg, jag är 156 & väger 43.


Postat av: Olga    

Varför så blek ? Vad tycker du om mig ?
Jag vet allt så det är svårt...

Svar: Gumman är så lungt brunare än dig :) Du är min fina bästis festis. I know love u.



Postat av: lgaLagliga   

Din förebild ? Favoritämne i skolan ? Favoritminne ? :)

Svar:Har inte direkt någon förebild haha, men min  moster isånafall, svenska & so, har många favoriteämnen, men när jag fick första gången se min prinseesa & få ha henne på mitt bröst <3


Postat av: O   

Vad ska du göra i sommar ? Varför är du en sån bra mamma ? Hur har ditt liv förändrats efter Angelina ?

Svar: Inga direkt planer men de många utflykter blir det, kommer alltid att ta min dotter i förstahand & kommer alltid försöka ge henne allt jag kan! Det är ganska mycket men samtidigt inte, svårt att försklara. Men har nästan aldrig tid att tänka på mig själv, kan inte göra samma saker & som förut. Men samtidigt så älskar jag mitt liv som mamma!

 

 

 

 


Svar på kommentar

Vi har inte samma mamma utan bara samma pappa :)


Om dagen

Idag så vaknade jag vid 7 när angel vaknade, vi tog det lungt & lekte först i sängen för var lite halv vaken, men sen så gick vi upp och jag fixade gröten & sen så gav älsklingen gröt till angel medan jag & Mami gick till vårdcentralen för att ta prover vilket jag ogillar enormt, speciellt när dom tar blod från armen, fingret är ok vilket jag vände mig med när jag var gravid. Men iallafall efter det så gick vi hemåt och Angelina höll precis att somna men när hon fick syn på mig så vaknade hon direkt & ville komma till mig. Sen senare mot dagen gick älsklingen & tränade med min bror & när han kom hit igen så tog han meD våran ängel på promenad medan jag passa på att städa & samla ihop alla smutsiga kläder för tvätt. Sen kom dom tillbaka & Angie sov, sn mot kvällen gick älsklingen hem & jag gick ner till tvättstugan för att tvätta, Gud vad mycket kläder jag fick tvätta alla kläder var nästan min de var få av angelinas kläder eftersom tvättar dom här hemma eftersom dom blir smutsiga nästan direkt man sätter på henne dom haha nej, men ni förstår hur jag menar. Men nu ska jag lägga mig bredvid min sovande prinsessa puss


Morsdag ❤

Det här är min första morsdag & har firat den med mina två älsklingar. Vi shoppade lite idag till alla oss 3 & även åt vi subway, älsklingen bjöd & även så var de han som betalade mina köp idag. Hihi så söt fästman man har, lite skönt att få bli lite bortskämd då & då :) I fredags så var jag & älsklingen på bio med min papi & låtsas Mami, jätte kul & trevligt. Vi kollade på fast and furious 6an riktigt bra, älskar dom filmerna! När vi var på bio så var våran fina älskling hos mamma, nattade henne innan vi gick & hon sov som en stock ända tills vi kom hem. I lördags så tog vi de Lungt hemma hos älsklingen & mot kvällen åkte vi till donken med hans lille bror & sen hem till mig för att ta med resersängen som nu står hemma hos älsklingen. Men nu sover min prinsessan på mitt bröst, & jag ska snart lägga henne i hennes spjälsäng & sen städa lite & vänta med att älsklingen kommer med filmer som vi kan mysa till innan läggdags för oss, dagens shopping till Angelina + bilder från dom dagarna jag inte bloggat:


Tattoo

Nu är det så att jag har länge funderat på att tatuera in Angelinas namn. Men problemet är att jag har så många idéer att jag inte riktigt har fastnat för en ända idé jag har haft än sålänge.. Mitt första alternativ var på handleden men det är så många som har det & så. Men den tanken är fortfarande kvar, eller på revbena eller vid höften. Men jag vill inte bara skriva Angelina utan vill gärna ha något mer, som en ängel bredvid eller att Angelina står inuti ängel för angelinas namn betyder ängel. Eller något annat. Någon som har några idéer om hur den kan se ut & isånafall vart den skulle sitta bra? Uppskattar alla idéer från er! Puss


Love it

Nu ligger jag & min prinsessa i soffan & tar det lungt. Angelina sover då, men väntar på att älsklingen ska komma hem med mat & kall dricka även medicinerna till Angie,som näsdroppar & något annat jag inte kommer på namnet på nu. Men älskar att älsklingen kommer & hjälper till och tar hand om oss när vi är sjuka, det tar ju mer på krafterna när man är sjuk & så. Har även fått en resersäng av min mamis kompis som vi ska ta hem till älsklingen när vi hittar tillfälle för det, för har ju en spjälsäng hos mig & de behövs hemma hos honom. Även är det bra att de är en resersäng som man kan ta m sig smidigt om man ska åka någonstans som tex om vi ska till mitt landställe i sommar eller till Spanien så kan man bara packa ner den smidigt, dock är den lite tung, men de är ok när man har en stark fästman! Men ska lägga Angie i sin spjälsäng & sen vänta på att älsklingen kommer så vi kan sätta å en film som vi laddat ner. Puss


Inte kul alls.

Nu är de så att vi ligger hemma & är sjuka. Angelina var sjuk sen i före igår, men blev bättre igår så trodde att de var snart över, men nej utan de blev värre & hon hostar & är täppt i näsan & är helt krasslig men ända så är hon helt sprallig ska ändå leka massor istället för att vila och ta de Lungt. Men inatt blev jag också sjuk, ont i kroppen & ont i halsen. Nu har jag fortfarande ont i halsen men är också täppt i näsan. Iallafall lite om igår så på morgonen vid halv 11 gick jag & älsklingen med angie till bvc & hon växer som hon ska sen gick vi till apoteket för att hämta ut lite saker som t ex min mini piller men de tig ju också tid vilket Angelina märkte & från att bablabla hur som helst till att bli tyst så kollade på henne & hon somnade haha helt sittande. Men sen gick vi hem till mig och käkade tacos & kolla film en stund tills angie vaknade. sen så senare så träffade jag min bror & vi pratade bara ut om allt, sen möte vi upp älsklingen i Farsta s o och så fick jag hans mjukisar och byte om hade kjol innan men de blev kallt mot kvällen. Byte om 3 gånger igår haha kunde inte bestämma min klädsel.. men så gick vi och grillade hur kul & gott som helst, namnam. Åt även bullar & jordgubbar efter, men nu ska vi upp & ska försöka få i gröt i lilla angelinas mage, för innan ville hon inte ha utan bara sova & nu när vi har sovit in stund så får vi se pm vill ha gröt nu. För de värkar som att hon bara vill ha bröst mjölk & de är då tur att min bröstmjölk fortfarande håller igång!


Kvälls promenad

Idag så har dagen rullat på fint, förutom vädret men det var helt ok. Vi åkte mot trångsund vid halv 5 & möte upp min Mami för att käka & sen så tog vi det Lungt och sånt. Sen åkte vi hem & älsklingen åkte till han för att hämta lite saker för han sover hos mig inatt. Vi ska kolla på melodi med min Mami, bara en stund för de är inte direkt någon av våran grej. Och sen så ska vi kolla på lite filmer, har även satt på mig lite mer muskulöse också. Haha min prinsessa vill inte direkt sova hon är lite envis, men de gör inget hon får vara vaken lite extra eftersom vi ska ändå ut på promenad eller vi är redan utan nu. Kasat lite soppor & sånt, även min katt ville följa med på våra promenad haha de känns som man är rastar en hund, hon har följt m oss hela vägen hittills vilket är långt den här gången. men älsklings tåg är här 05 så möter honom på vägen. Nu ska vi få lilla prinsessan att somna gott i vagnen & av resten av natten. Bilder från idag:


Movie time

Nu är jag hos älsklingen & har varit det sen igår. Alltså sov vi över, har haft det mysigt & Angelina har redan skaffat riktiga band med sin pappa, vilket jag tycker är hur kul som helst, men visst kan man bli lite små avis när hon ler & skrattar med sin pappa. Men tur som är hon fortfarande galet mammig 😃 Under dom dagarna jag inte bloggat har jag varit med mina två älsklingar & njutit av tiden. Känns lite konstigt att dela med sig sin lilla prinsessa, det har ju liksom bara varit hon & jag innan. Men samtidigt är de lite skönt att hon kan sitta i sin pappas famn & få lite tid för sig själv lite då & då. Men iallafall så ska jag & älsklingen mysa lite framför en film ju har laddat ner eftersom våran prinsessa sover. Puss ❤


Överraskning

Idag så vaknade jag & Angelina vid 8 och vi gjorde ordning frukost vid halv 9, sen så ville Angelina krypa runt efter katten, vilket jag fick panik över. Men som snäll min katt var så gick de bra, men sen vid halv 11 gjorde vi ordning lunch det fick bli pyttipanna till oss båda. Angelina tyckte sådär om det & jag har aldrig gillat de men de fick funka. Sen så lekte vi lite mer & jagade katten, haha tycker verkligen synd om min katt alltså, men Angelina tycker väl att de är kul att få krypa med någon som är i hennes storlek haha. Men måste ändå ha koll ifall att! Sen vid 2 somna vi helt trött som vi var sov vi ganska länge 2 timmar, sen så hör jag att någon plingar på dörren, tänkte de är grannen så försökte sova om sen så ringer de på igen & jag reser mig upp för att kolla då håller personen för nyckelhållet & jag började få små panik & öppnade brevlådan & fråga vem de var och personen svarade inte. Jag visste ju om att älsklingen alltid håller för nyckelhållet men eftersom jag inte visste om att han skulle komma hel idag så var de en helt annan situation. Men iallafall så öppna jag försiktigt & ser älskling fick en sådan chock att min första reaktion var att stänga dörren så fort som möjligt Haha. Men sen öppnade jag bara för att verkligen kolla att de var han haha & så söt som han var stod han där med rosor i handen till mig och våran lilla angelinita. Haha sanningen har nog aldrig blivit så överraskad i mitt liv haha, men sen så fixade vi oss & den så bjöd älsklingen på mat & vi åkte hem till han sen & Angelina älskade att få spendera mer tid att få lära känna sin pappa. Även den här gången så jagade Angelina pappas hundar men inte bara en utan 4 stycken & de tyckte hon var kul haha även fick hon klossar av sin farmor & dom blev godkända 👌 bilder från dagen Godnatt ❤


Igår blev min ängel 8 månader ❤

Sämst på att hålla bloggen uppdaterad iknow & vet inte heller om de kommer bli bättre. Men ska försöka så gott jag kan! Iallafall så skulle ett blogg inlägge komma upp redan i söndags men vet inte de ville inte komma upp. Vet inte om de är min blogg app som krånglar? Men vi får se om de här inlägget vill komma upp. Tänkte bjuda på lite bilder från dom dagarna jag inte bloggat, men igår VAR DET INTE EN VANLIG DAG för min lilla ängel blev 8 månader, älskar dig överallt annat mitt liv ❤❤


Besviken!

Förlåt för att frågestunden & frågorna inte kommit upp men min dator krascha precis.. När jag satt och skrev också.. Men de får bli imorgon är sjukt trött, pratade nyss m älsklingen åh vad jag saknar honom! Men iallafall idag var jag m Olga tog de Lungt & så Angelina tyckte sådär om solen haha, blev för varmt måste skaffa ett parasoll till vagnen. Men seriöst nu, har börjat inse vilka som är falska sanningen. Trött på sånt sanningen, ger & ger och får inget tillbaka men aja nu vet jag. Bjuder på dagens outfit :


Handen

Det känns som om jag skriver nu för tiden att jag är hela tiden i handen haha. Men idag så träffade jag & angel, Olga och vi åkte till handen bara för att äta glass men fick med mig en tröja & 2 fina linnen, en kjol som är kort där framme & lägre bak. Även ett par skor & en tröja/body till Angelina. Men sen så på donken blev Angelina arg för hon var så trött så fick äta på vägen hem & direkt när vi kom ut mot pendeln sov hon. Tycker de är bra att hon har lätt att sova i vagnen, vilket hon också gör nu. Eftersom hon vill inte sova ensam i min säng utan mig eller i sin egna spjälsäng. Måste börja med att få henne sova där, men de får bli imorgon eller något. Ska svarar på frågestunden imorgon + lite frågor som ni har frågat. En bild på Angelina från idag & hon ser blond ut på bilden haha de är blixten & en bild på mig & tröjan jag köpte :)


När min prinsessa kryper


Ut på promenad

Nu ska jag klä på mig & sen dra mot tråkande på promenad med min Mami. Vet inte riktigt vad som händer senare idag, men vi får väl se vart dagen tar oss, iallafall här är lite bilder på våran shopping under dom sista dagarna & även klänningen älsklingen köpte till mig. Funderar även på att sälja min rosa baddräkt för ångrar färgen men vi får se puss:


Godmorgon

Idag så la jag Angelina på morgonen henne i sin spjälsäng när hon fortfarande sov, för tänkte att de var bättre att hon vaknade där än i min säng för hon vill alltid krypa & klättra och så. Men iallafall så somna jag om & sen vaknar jag efter en timme att Angelina står upp & säger mamma mamma så sööt min lilla ängel. Finns inget bättre att höra sin egna dotter säga mamma hihi 😃 Men nu ska vi göra ordning lite frukost till mig & angel, puss sålänge. Bild från idag på morgonen:


Idag från när angelina äter mat


Uppdatering från mobilen

Hej mina fina läsare!
Kom nyss hem eller ja för en timme sen om man ska vara mer exakt, men var på promenad med Olga och bara pratade och sånt. Ser även att min video inte har kommit upp på bloggen så ska försöka fixa det, så den är uppe snart! Bjuder på en bild på Angelina & Jordan!


Äntligen får jag hämta en ny lur!

Mamma fick precis sms från  elgiganten att vi fick komma och hämta en ny lur.
Sen stog det också att jag skulle lämna tillbaka låntelefonen, som jag ens fick någon men aja skit i är fett glad!
Så nu ska vi börja fixa oss & åka till länna, så nu kommer de bli mer uppdatering & mer bilder i bloggen!
Puss

-

Because whena girlcries,her tearsneverlie. Mybe she wants you out of her life.Maybesheis hidingwhat she reallyfeelsinside,ithurts so much.She feelslike shecoulddie.Butif there isa smile, maybeshe wantsyou to stayin her life."Forwhena girlis crying,you have to decide.TreatedYouReallyherright?"
 
 

Nu svar på frågestund del 2.

Postat av: Mia   
Är det sant att du redan väntar ett syskon till angelina och isånafall vilken vecka är du i då???
Svar: Nej det stämmer verkligen inte, har ni inte något annat för er än att sprida rykten nu mera? 

Postat av: Ewelina    
Hur har ditt liv förändrats från innan du blev gravid? Har du tappat kontakt med många vänner? Hur reagerade dina föräldrar när du berättade att du var gravid? Hur skulle ditt liv sett ut nu om du inte fått Angelina? Vad är det jobbigaste med att vara gravid? Jätte bra blogg! Kram :)
Svar: Ja det har det verkligen, festade & så ganska mycket innan. Ja men de har inget med att jag blev gravid. Har berättat de många gånger nu, men dom blev chockade men stöttat sen dag 1. Jag hade säkert festat mera, hamnat på fel spår & skitit totalt i skolan men sen så kan man inte vara helt säker på att de just hade blivit så. Det jobbigaste med att vara gravid var mitt illa mående & hur lätt jag kunde känna av att jag skulle svimma, tack gumman! .

Postat av: Anonym   
Varför tar du inte en annan bloggportal? Som typ nattstad? Om du hade varit där hade du tjänat så mycket pengar och varit högst upp på nattstads topplista. Fin blogg" :)
Svar: Ja du, har funderat på det flera gånger men tvekat för vill isånafall flytta över min blogg då om du förstår vad jag menar :) Åh vad söt du är, tack!

Postat av: Jag igen   
Hej jag igen :) Hur får du poäng från dina andra ämnen som inte har nationella? När ska du börja i skolan? Vilken skola ska du börja i då? När ska din dotter börja i dagis? När började du? När födde din mamma dig? Hur ser en vanlig dag för dig? Vad vill du jobba som när du blir äldre ? Ska du sommarjobbba ? Suuuper bra blogg! Kram
Svar: Kommer inte få poäng ska börja om. Kommer börja nu till hösten. Förhoppningsvis i sofiadistans alltså hemma ifrån. Min dotter börjar på dagis när hon är 1 och halvt. Om du menar dagis så samma tror jag, Hon födde mig den 5april 1997. En vanlig dag ser helt enkelt lite olika ut, men de ser du ju på bloggen :) Oj så mycket, barnmorska eller advokat eller terapeute haha och de roliga är att dom inte har någon kompling till varandra.  Ja det ska jag förhoppningsvis att göra, tack så mycket kram! :)

Postat av: Linda   

Hur kommer de säg att samantha skaffar ett barn efter dig var de planerat? Pluggar hon nu? Hur länge har ni känt varandra? Är dom säkra nu på att det är aykutsbarn?
Hur länge har du och jimmy varit tsm? Älskar din blogg fortsätt att uppdatera mycket!!

Svar: Av en ren slump, nej hon pluggar inte hon är mammaledig & vi har väl känt varandra i 2-3 år nu men vi gick på samma dagis haha. Men om du vill veta mer får du fråga henne helt enkelt. Jag & jimmy har varit tillsammans 2 år & snart 6 månader. Tack så mycket gumman! :)


Postat av: Anna - mamma till Livia   

Bor du hemma och isf med vilka, mamma, pappa, syskon? Hur mycket hjälp får du med Angelina? Vad är det jobbigaste med att vara mamma/ha barn? Vad är det bästa med att vara mamma/ha barn?

Svar: Jag bor hos min mamma, så de är bara jag och angelina hos henne. Mina föräldrar är skilda så min bror bor med min pappa. Så mycket hjälp jag vill ha, men de blir inte ofta alls. Det jobbigate är nog när hon är bästämd att jag ska bära henne  och får inte lägga ner henneför att klä på mig, men de brukar fixa sig :) Det bästa är få se sin dotter växa & får dela alla stunder med varandra

 

 


Älskar mitt liv som ungmamma!

 
Idag så har jag hunnit att göra mycket på kort tid!
Vaknade som vanligt av att min prinsessa satt upp och lekte och sen sa mamma för att få mig vakna.
Min solstråle, vi gick upp vid 8 & började fixa oss och så åt vi frukost och sen så skynda vi oss mot skolan. Skulle vara där 10.00 kom kanske exakt eller en minut försent, aja skitsamma. Vi hade iallafall möte om distans och gick igenom lite andra altenativ, men iallafall så verkade de att jag sjäv fick bestämma men lovade att jag skulle kolla upp alla mina altenativ. Det såg iallafall bra ut , att om jag betämmer mig för distans så är de min kummun som betalar hihi, sanningen så tror jag att de blir så. Sen påvägen hem gick jag förbi centrum tänkte köpa en dricka, men kom på attjag hade glömmt min plånbok hos Samantha blev så irriterad på sitationen & mig själv. Men möte upp henne i centrum med hennes kontakt person som var även våra lärare, han är så snäll, självklart en av mina favorite lärare, haha man kan prata om vad som helst med honom!
Iallafall sen kom min pappa & vi gick till parken lekta och gungade åkte rutschkana för första gången, haha va längesen jag själv åkte det. Men fick presenter av min bror & min farbror från peru till angelina.
Träffade e vän, inganamn men vi pratade och så.
Men älskar verkligen mitt liv som mamma, inget annat slår det. Puss

Så stolt mamma över min fina prinsessa

Snart är min prinsessa 8 månader & nu kryper hon, innan så kröp hon men bara i samma rum som mig, men sen den dagen hon lärde sig att krypa över tröskeln så har de varir full fart här hemma. Hon har även börjat vakna vid 7 tiden nu en längre tid, de är inte alltid jag märker att hon är vaken tills hon klättrar på mig eller sitter upp och pratar massor. Men då brukar jag alltid lägga henne i hennes egen spjälsäng, för annars så kryper hon i sängen och då kan risken vara stor att hon kan ramla i golvet. Men då får hon leka där ett tag men bara tills jag har piggnat till.
Så vid halv 8 går jag upp och fixar frukost tills oss, angelina har även börjat dra sig upp i sin spjälsäng, tex om hon sover på dagen så kan jag höra hur hon roppar mammamamma och då ser man henne också stå upp och le.
 
Mamma har hon sagt några dagar nu, och de är faktiskt hennes första ord  Förutom nej som hon har sagt sen hon typ föddes. Vet inte riktigt själv om hon inte vet vad de betyder, haha. Men hon vet verkligen när hon ska använda "mamma" Som när min mamma skulle fixa bärselen på mig så satt jag henne på golvet vilket hon inte ville så hon drog i mina ben & sa mammamamma haha så söt. Älskar när hon säger mamma, så skön känsla att få höra sin egna dotter säga mamma till en.
 
Föra månden "april" har min fina prinsessa lärt sig krya, säga mamma & dra sig upp själv och kan stå ett längre stund. Ska bli kul och se vad hon kommer lära sig den här månaden eller månaderna framöver. Jag har en stark känsla över att hon kanske kommer kunna gå innan hon fyller 1 om hon redan kan dra sig upp nu och stå en längre stund eller vad tror ni?  Puss
Så liten hon var:

Hellre få höra sanningen än att leva i lögner.

 
Sötisar ni är som fortsätter att läsa bloggen, fast jag är seg på att uppdatera.
Men ska försöka, men de blir lättare när jag får tbx min lur eller som sagt kommer få en ny lur & betala självrisken på 2500, men de fula är att dom säger de men kan inte smsa när jag får hämta en ny lur.  Aja dom sa iallafall att de var en vattenskada vilket jag inte tror på, hade ingen fucking vattenskada. Men tror dom såg de på bilder när jag bada med angelina & sen ville slippa ge mig en  mobil gratis -.- Men skit i.
 
Igår: Träffade jag Mantha och lilla Nathan så sööt, vi träffades i skogås och sen åkte vi till henne med Hedda & Aykut och så. Pratade och hade de bara mysigt och åt tacos, sen var de bara att åka hem och Aykut följde med till bussen så pratade med honom om lite saker. Men iallafall i nästa inlägge tänker jag skriva om Angelina & hur
mycket hon har lärt sig under dom har dagarna & lite så. Puss

RSS 2.0