frågestund del 2

Postat av: Anonym   
Vart var du när vattnet gick? Gjorde det ont att föda? Hur kändes det? Var det inte pinsamt/ jobbigt att visa sin vagina för alla som skulle ta ut henne ur dig?.. Vad ska bebisen heta? Var hon underviktig eller normal stor ? :) grattis till er :)
Svar: på sjukhuset men det var min barnmorska som gjorde att vattnet gick, nej eller alltså värkarna gjorde skit ont, och bara när huvudet verkligen kom ut men hann inte reagera på det för det gick så snabbt. Det går inte förklara med ord hur det kändes. Man tänker inte på det & det var bara en som förlöste mig & sen var det ju personerna jag valt som var med mig, men man tänker inte på det, man vill bara att värkarna ska vara över det var iallafall så jag tänkte :) Hon ska heta Angelina, hon vägde normalt.
Postat av: chilenita   
gjorde det ont att föda? Hur kändes det att föda? hur stor e hon? Hur mycket väger hon? vad heter hon? gjorde du kejsarsnitt eller födde du vanligt? Kan du lägga upp MYCKET bilder på henne?? <3 GRATTIS FÖRESTEN SÅ JÄTTE MYCKET
Svar: Värkarna & när huvudet verkligen var ute men hann inte reagera på det, för det gick så snabbt. Hon är 49cm & hon vägde 3040. Hon heter Angelina, jag födde naturligt, jag tror att hela min blogg är fult med bara bilder på henne :) Tack så mycket!
 Postat av: Anonym   
Har ni något mellannamn till bebisen? Vad ser du mest fram emot att göra med din bebis den närmsta tiden? Vad var din första tanke när du insåg att vattnet hade gått?
Svar: Nej vi har inte bestämmt oss än, men tror det blir ett familjenamn. Oj jätte mycket åka på utflykt, gå till parken, resa och så mycket mer. Men det får vänta lite, men vintern är ju här snart så det första kommer nog bli att åka pulka sen när snön har kommit ;). Mitt vatten gick aldrig hemma, men när mina värkar kom så tog jag inte det seriöst, men när jag insåg att det var allvar så tänkte jag bara på att jag ville att det skulle vara dags att kysta så det bara kunde vara över och jag kunde få se henne :)
Postat av: Anonym   
Vad heter barnet i efternamn ? Vilka va där när du födde henne ,? Gjorde du kejsarsnitt ?? Gjorde de ont
Svar: Det är inte bestämt än, men mitt efternamn & hans tror jag, min moster, Jimmy & min mami. Nej jag födde naturligt. Värkarna gjorde ont själva att födda gjorde inte så ont.

Postat av: ...   
1.Har namnet Angelina något betydelse? 2.Vem kom på namnet? 3. Du ska väl inte sluta blogga? 4.Hur tyckte du att hela graviteden var? 5.Aså var den jobbigt, kollade folk annorlunda på dig för du var gravid i skolan? 6. Hur mycket kg gick du upp när du var gravid och hur mycket gick du ner sen?7. Ser din mage ut som den var innan du var gravid ? Hon var as söt. lycka till !
Svar: Om du menar att någon i våran familj heter det eller så, så nej. Vi hittade det tillsammans när vi sökte på ovanliga tjejnamn. Jag vet faktiskt inte hur det kommer bli med bloggandet helt ärligt, men det får vi se hur det blir. Jag saknar att vara gravid helt ärligt, okej få inte sjuka ider nu att jag skulle få barn igen, nej men jag ångrar att jag inte tog vara på min graviditet alltså njöt av den när jag ändå var det. Folk kollade inte annorlunda på mig i skolan, iallafall inte vad jag märkte folk kom fram och hälsade och sa grattis istället haha :) Jag gick upp 10 kg & nu har jag gått ner 7kg på 2 veckor. Nja jag har större höfter & min mage är lika platt som för men inte lika fast. Något jag måste jobba med!!
Postat av: Sandra   
Grattis!!!!!!!! Önskar dig all lycka du kommer bli toppen mamma. Gullig bebis. Hur kändes de när du fick hålla om din flicka? Och vad ska hon heta? Grattis!!!!!!!!! Och lycka till!!:) Skickar all stöd till dig:)
Svar: Det kändes obesktivligt mycket kärlek, svårt att beskriva. Hon ska heta Angelina, tack så mycket! :)

Postat av: Hanna   
gjorde det ont när du skulle föda? kan du berätta din förlossnings historia om man säger så haha, från när du vattnet började rinna osv? hur tog ni er till sjukhuset var jimmy med dig den kvällen eller dagen eller kom han efter till sjukhuset? vilka var med under din förlossning? kan du berätta lite :) jätte guulliiiig bebis!! <3
 Svar: Nja bara värkarna & när själva huvudet kom ut men hann inte reagera så mycket på det. Jag har gjort det lite längre ner :) Vi tog oss till sjukhuset med taxi & ja jimmy var med mig den kvällen så han var med mig, men sen gick när min mami kom. För vi visste ju inte om vi skulle åka in eller inte, men sen när jag åkte till sjukhuset så kom han och stöttade mig, det var hans händer jag höll i när jag skulle kysta hihi. Tack så mycket!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

no one else but you.

Har precis kommit ur duschen hur skönt som helst. Sitter och chattar med en person på fb blir så irriterad när man skyller allt på någon annan istället för att vara mogen & stå upp för sina egna fel-.- aja tänker iallafall fortsätta min kväll ska svara på frågestunden del 2 efter det här sen x-factor med mami & tårta till hihi mys söndag! Kollade iallafall min vikt och sanningen har redan gått ner 7kg hihihi och jag har inte alls gjort mycket dom här 2 veckorna älskar att jag kan gå ner så lätt men ändå känns inte min kropp i form.. så det får väl bli lite träning iallafall besos!


Ingen träning?

Min träning blev bara att jag stog framför spegeln & dansade haha, mer av träningen jag tänkt blev inte av orkade inte. Och nu är mami på väg hem med tårta haha vad lyckat! Asso egentligen jag och träning går bara inte ihop helt enkelt haha Och har egentligen inte haft problem med att gå ner i vikt utan att träna, så ska testa att gå ner i vikt utan att träna, ska se om det fortfarande funkar. Lycka till, till mig  Vad tror ni, tror ni att jag kommer lyckas? Ska väga mig nu & sen väger jag mig om en månad och ser om jag har lyckats haha, puss!
 

nu träning

nu ska jag passa på att träna lite nu när min lilla älskling sover. Måste få kroppen hamna i form igen, aja några ville se hur min mage ser ut nu så bjuder på dagens outfit samtidigt :) kan man se att jag precis har fått barn då?


Svar

Svar: haha ja jag vet, jag kom på det sen & skrattade själv åt det. Men alla gör fel, & du kan vara snäll och lämna ett namn nästa gång också ;) puss


nu börja fixa mig för..

Nu ska jag börja fixa mig & sen byta kläder på Angelina & sen så rör vi oss ut för att umgås med bästisen Aksana det blir kvällsprommenad me love! Plus så behöver vi ju få frisk luft vi kanske träffar några också men det blir inte så att jag är ute länge eftersom måste tänka på min lilla prinsessa också puss så länge, dagens outfit på oss båda kommer i nästa inlägge :)


Frågestund del 1

Postat av: Lina    
Omg vad söt bebisen är!! Var du hemma när du kände att du skulle föda barnet ??
Svar: Ja jag var hemma när allt började, tack så mycket :)

Postat av: Anonym 
Gjorde det ont att föda? och hur var känslan när du fick hålla henne för första gången?  Grattis och önskar er all lycka! ❤Svar: Nja jag tyckte att själva värkarna var värst, det andra var inte så märkvärdigt;) obeskrivligt men mycket kärlek.
 
Postat av: Anonym   
Vad heter bebsien?
Svar:Hon heter Angelina

Postat av: Anonym   
Hur märkte du att det var dags? Grattis till dig och Jimmy! Ni har skapat en liten sötnos!!
Svar: När mina värkar började bli värre&värre och sen att min slemprop gick.

Postat av: Stephanie P   
Tog det långt tid under förlossningen? Hur mycket vägde/lång är hon ? Vilka var med dig under tiden ?Önskar dig all lycka xx <3
Svar: Nej den var bara 3 timmar på sjukhuset så det gick snabbt, hon vägde 3040g & 49cm, mami,Jimmy& min moster.
Postat av: Matilda   
Hur ska du spendera din första vecka hemma med bebisen? :D GRATTIS!
Svar: Nu har jag spenderat min första vecka med min ängel, men det första jag gjorde var att ägna all min tid åt henne & bara henne!
 
Postat av: Anonym   
Graaattis! :D hur kommer du göra med pluggeet? Ville du och Jimmy göra barn eller blev det bara så? sista frågan har du hört massa människor som har snackat skit om dig eller har några av dina vänner skitit i dig efter att de fick veta aatt du vet gravid? :)
Svar: Hur jag kommer göra med skolan är att jag kommer få en sorts hemundervisning men skolan ligger nu på paus ett tag. Asso vi har pratat mycket om att vi ska gifta oss och skaffa barn och så tillsammans, men vi planerade aldrig att skaffa barn nu. Så det hände bara. Nej jag har inte hört folk snacka en massa skit om mig, men det har säkert folk gjort & sen lekt dubbelmorala ;) Nej mina vänner har funnits där :)

Postat av: Anonym   
Grattis!!! Är hon precis som du förvänta dig? Och vem liknar hon mest??:D:D
Svar: Hon är exakt jag förväntade mig, helt parfekt min vackra prinsessa! Hon liknar oss båda men mest sin pappa hon har mina färger men också hans, min mun hans smilegropar & den där gropen i hakan & lite annat :)
 
Postat av: Anonym   
Grät du när du fick veta att du var gravid? Hur kände du? Var dina föräldrar arga/besvikna? Stöttar de dig? Har du några syskon? Vad säger de? Cariño, puedes hacer esto. Eres fuerte. Usted tiene su orgullo. Usted no va a dejar que nadie se lo quite de ti. Usted lo tiene, no lo deje caer! Muchos besos a ti. Besito
Svar: Ja det gjorde jag för det kom som en chock, jag var otroligt chockad. Såklart dom var besvikna, min pappa var ledsen & riktigt besviken på mig, Jag var ju hans lilla dotter, men dom stöttade mig & mitt beslut och kolla nu så kan mina föräldrar inte låta bli henne, dom älskar henne jätte mycket! Ja jag har en storebror. Muchas gracias, segnefics mucho para mi. Aunque habra retrocesos en el futuro voy a pasar todo eso con mi hija!

Postat av: Anna   
Grattis så söt. Vilken tid fick du barnen.. Älskar din blogg.  Du kommer bli bra mamma 😃😃😃
Svar: Hon kom 18.54, tack så mycket! :)

Postat av: Anonym   
Stöttar din föräldrar dig? Ska du gå i skolan? Hur berättade du för dina föräldrar? Hur reagerade de? Vart är du ifrån? Och Jimmy? Ska hon heta Angelina? Kimberly passar bättre, tror jag..? Du är stark! Besitos
Ja det gör dom, nej kommer få en sorts hemundervisning, men kommer göra mina prov i skolan. Jag berättade det bara rakt ut men det det tog ett tag att säga ordet gravid. Dom regerade starkt, men stöttade mig ändå. Jag är från peru & jimmy från finland. Ja hon ska heta angelina, haha tyckte också kimberly när jag såg henne, men blev van med angelina så nu är hon en angelina :) Tack så mycket besos!

Postat av: Anonym   
Hur var det när vattnet gick? Vart var du? Vad gjorde du innan? Vad gjorde du när vattnet gick?  pusd
Svar: Mitt vatten gick aldrig, utan jag var hemma när mina värkar kom & när slempropen gick. När slempropen kom så kom det också mycket men torkade bort det hela tiden när det kom & satt på mig en binda när vi skulle åka in.
 
 
 
 
 
 
 
 

förlåt

Jag vet har sagt ett bra tag nu att jag ska svara på frågestunden men när jag skulle göra det igår, så somnade jag när jag skulle lägga Angelina. Men idag kan ni vara glada för första delen kommer idag, för idag har jag mer tid också. Men nu ska jag äta lunch så puss


!!

Gjort är gjort det finns inget som kan ändra på det, jag vet du ångrar dig nu men det är försent nu!


Rubliken

Idag så började min dag lungt, passade på att vila så fort min prinsessa sov. Men sen mot kvällen så kände jag att jag ville ut på promenad så Olga följde med mig, vi snackade och så hade saknat henne så! Sen träffade vi lite folk som ville se angelina & sen så gick jag hem. Men iallafall jag vet att ni vill att jag ska uppdatera mer & svara på frågestunden men det är svårt att göra det när jag har min ängel nu. Men ska svara på första delen av FRÅGESTUNDEN imorgon okej. puss


snart läggdags

Nu sitter jag & kollar på film angelina är nyvaken haha, hon var helt slut efter att vi var & gick i stan var hos tandläkaren & kommer inte gå ditt mer iallafall inte tandläkaren i stan det är skönt för alla dom där trapporna tog död på min rygg! Men älsklingen var med oss igår & sov här och så var bvc här också och vägde henne hon äter som hon ska & så. Var iallafall med papi i stan så vi åt efter & kände att jag fått tbx min frosa men nja den kommer & går -.- Men ska ta & byta på henne nu så puss


Love

Nu sitter jag i soffan med Angelina som sover åt precis men sover i min famn nu. Så sitter och lyssnar på musik & sjunger lite & hon pratar lite i sömnen då&då och ibland ler hon & ibland gör hon miner som hon är arg haha min lilla älskling! Undra om vad hon drömmer om då hmm..? ;) Men många frågor har jag fått förlåt för att jag inte har svarat på dom men det är för att jag bloggar från mobilen & har inte tiden att sitta vid datorn på det sätter, men ska sätta mig någon gång i veckan & svara på era frågor så håll ut :) bilden från i veckan puss


happy

Är så lycklig känns verkligen inte som något kan gå fel nu. Min lilla prinsessa är här & gör så att jag alltid somnar&vaknar med ett leende på läpparna kan verkligen inte förklara med ord hur lycklig jag är! Men hon är mitt liv, min ängel & kommer göra allt för henne! Ångrar inte mitt beslut, det är tack vare henne jag fick ett bättre liv & att jag har fått blans på det. Saknar faktiskt inte mitt gamla liv alls, har jag min vackra dotter vid min sida & min älskling har jag allt <3


-

Förlåt för att jag inte har bloggat men anledningen är att jag låg i feber så bloggen var det sista jag tänkte på. Men nu är min moster här & hjälper till & Angelina håller på att somna. skriver senare puss


nu utgång mot södra

nu väntar jag på tåget med min lilla prinsessa, ska åka in till södra på återbesök efter det ska jag åka till farsta med mami och shoppa lite. Så här ser vi ut idag, puss


förlossningsberättelse

Många vill ju veta hur min förlossning började så tänker berätta från början till slut :) Det började på kvällen när älsklingen sov hos mig, men trodde bara att det var förvärkar så tog alvedon & sov. Sen på morgonen vaknade jag då&då av smärta i magen, men tänkte inte så mycket på det tills det började göra ont på riktigt! Och värkarna kanske var varanan minut och 28sek långa. Så väckte älsklingen & sa att jag trodde jag hade värkar & ringde mami med som ringde förlossningen och dom sa förvärkar. Sen så ställde jag mig upp & såg att slemproppen hade gått, desutom kom mina värkar mer oftare & blev längre. Men förlossningen sa fortfarande att jag skulle vänta en stund & känna efter. Så älsklingen sprang upp till centrum och köpte pizza till oss. Jag tog det inte så seriöst så jag skrattade när jag fick ont.. Men sen så kom mamma & mina värkar började göra så ont att jag inte orkade tänka mer. Men det var fult på förlossningen men dom hittade ett rum till mig på en annan avdelning som är lite mer privat, men det var tur det fick ett eget rum & det som ett familjerum ! Så vi tog taxi och åkte in, vi var där 4 & dom undersökte mig och kollade om jag hade öppnat mig & jag var redan öppen 6-7 cm. Jag fick ta ett bad för trodde värme skulle hjälpa men det gjorde inte det så fick lustgas som jag använde & det hjälpte & sen vid 18. 10 ungefär hade jag öppnat mig 10cm och då var det dags att kysta & sen var min lilla älskling ute 18.54, älsklingen var med mig, min mamma & min moster som hade möt upp oss där. Min förlossning på sjukhuset var 3 timmar lång & kändes inte alls lång. Och älsklingen klippte navelsträngen. Bild på min barnmorska som förlöste mig & bild på min ängel när älsklingen håller i henne när hon bara var några timmar gammal!


Godnatt

Nu ligger jag i soffan & Angelina brevid mig, hon håller snart på att somna min bebis. Imorgon har jag lite planer med att jag går ut på prommenad med min ängel, måste ju testa vagnen också! För börjar fundera nu på att kanske köpa en ny, eftersom att den här vagnen känns lite klumpig & så, men vi får se om vad jag tycker när jag har varit ute ordentligt med den :) vi hörs imorgon puss


tisdag

jag vet jag är verkligen jätte dålig på att hålla bloggen uppdaterat nu. Men ni förstår väl också varför, min lilla ängel tar all min tid så har inte tiden att sitta & skriva hela tiden. Men ska försöka så mycket jag verkligen kan & så. Men idag har det varit en hemma dag & så kom min moster förbi och gav mig en amningskudde så nu är det lättare att amma när hon ligger bra & sen kom mina kusiner & morfar och dom kom med ett par saker dom med som sköttbord täcke och kudde till angelina. Älskar verkligen min familj&släkt vet inte vad jag skulle ha gjort utan dom! Men kom precis ur duschen eftersom Angelina sover som en liten prinsessa. bjuder på en bild på angelina & min kusin från sjukhuset:


i'm home

Nu har jag kommit hem, känns hur skönt som helst! Min lilla ängel ligger & sover nu så passar på att blogga lite. Jag uppdaterar mer senare, förlossningberättelse berättar jag senare ikväll eller imorgon puss! bjuder på en bild på min ängel från första bil åkturen <3

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3319084/images/2012/pic_5057674f9606ee6d51271441.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3319084/images/2012/pic_50576755ddf2b315700003fb.jpg" class="image">


Frågestund

Vi passar på att ha frågestund sålänge så passa på att ställ många frågor nu besos!


Mitt liv <3

Nu ligger jag på sjukhuset med min lilla älskling, förlossningsberättelse kommer när jag kommer hem men ingen mer bloggning tills jag kommer hem, ska njuta av tiden med min lilla älskling, är här tills måndag så ni får sitta & vänta puss :)


Nu säger vi godnatt :)

Nu ligger jag med älskling i sängen & kollar på en skitbra film hihi, men ska vara social mot honom så bloggar mer imorgon, så nu säger vi godnatt :)


Vecka 37

Kroppen: Livmodern sjunker nu något och ger mer plats åt magen och lungorna. I gengäld kan trycket på urinblåsan bli starkare och man måste kanske kissa oftare. Barnmorskan mäter tillväxten och lyssnar på barnets hjärtljud. Normalkurvan för symfys-fundusmåttet ligger vid denna tidpunkt mellan 31-37.Hos förstföderskor brukar huvudet snart fixera sig i bäckeningången. Ligger barnet med stjärten neråt kommer man att vilja göra ett försök att vända barnet. Hos omföderskor är det vanligt att huvudet förblir mer rörligt innan det slutligen fixeras.Gå gärna igenom förlossningsbrevet du har skrivit med din barnmorska och gör en avstämning.

Barnet: Barnet fortsätter att lägga på sig hull, vikten kan variera mer nu, i början av den sista graviditetsmånaden är det vanligt att barnet väger omkring 2750 gram och huvudet är cirka nio centimeter i diameter. De resterande veckorna fram till födseln ökar vikten vanligtvis till 3000-3500 gram och barnets längd brukar hamna på mellan 47-50 centimeter. Av någon anledning brukar pojkar väga mer än flickor och det andra barnet likaså.


Mitt hjärta <3

Var som sagt hos barnmorskan allt såg ut som det skulle & mitt hjärta växer som den ska, kraftiga hjärtslag & nu har den fixerats alltså så är huvudet neråt så kan födda när som helst. Åkte hem till Arelis istället efter, eftersom hon skulle träna & så. Kom precis hem fick springa till pendel, det var inte världensbästa jag har gjort, har skit ont nu -.- besos


Har lärt mig att leva utan dig nu.

Nu är jag på tåget till södra i och sen går jag mot skanstull till min barnmorska & sen efter det möter jag upp Arelis och käkar. Puss


Broken

Idag vaknade jag vid 8 av att Arelis väckte mig med allt ljud-.- Ja hon sov hos mig vi kollade på en skitbra film tills hon somnade haha, så söt! Men somnade om och vaknade för kanske för en stund sen, men ska börja fixa mig & sen ta tåget mot stan. Puss


-

 

Med världensbästa

Nu ligger jag i min säng med världens bästa vi kom till mig vid 10 ungefär efter ha gått en lång & skön promenad. Bara få prata ut & allt, me love! Vi sitter också och gissar vilket datum min lilla ängel ska komma haha, jag tror typ några dagar efter beräknat datum, vet inte varför men det känns så bara hihi. Har slagit vad med mami också om när hon tror att min lilla bebis kommer, lite kul med underhållning & när folk tror att mitt hjärta kommer :) när tror ni om ni skulle få gissa 25 är datumet men tror ni före eller efter eller det datumet? Skulle vara roligt och se vad mina läsare tror hihi. Puss


Nu blir det promenad

Nu är jag ute på promenad känns bra att få vara ute & röra mig. Måste hålla formen också ju ;) Haha men nej skönt att få samla tankarna & så lite, ville bara uppdatera lite puss!


Godmorgon :D

Hej mina underbara läsare :) är på världens bästa humör, okej har varit det sen inatt men det var bara för att det hände en sak hihi! Men vaknade precis och ligger fortfarande ner bäddad i min säng, men ska ta mig upp snart& göra frukost. Puss


Det håller bara inte

Såg nu att mina inläggen jag skrev inte kom upp, konstigt? Men ligger iallafall i mina sköna säng efter ett skönt bad, var iallafall med Leo idag vi snackade & åt jordgubbar skönt att få prata ut! Orkar inte bry mig längre sanningen varför slösa sin tid på någon/några som inte är värd det? Sanningen kan vara hård ibland menmen ;) Nu ska jag fortsätta ligga i min säng & kolla på tv! Puss


Bestis festis

Jag träffade aldrig Olga idag, men jag har pluggat på lite no& läst mer i en bok som vi läser i svenskan. Men nu är iallafall bestis festis påväg hem till mig hihi har inte träffat honom på sjukt länge! Men ska ta något att dricka nu& ta fram jordgubbar, besos!


Hej alla underbara <3

Idag vaknade jag med ett leende på läpparna hihi, kände att jag kunde bara ta det lugnt ingen stress eller något skönt! Sen så åt jag frukost & började fixa mig, ska till skolan för att hämta lite papper & böcker & sånt så jag kan hänga med hemma. Träffar Olga en stund också, behöver prata ut lite & så. Men måste gå& byta om nu, besos!


♥själen av en vän

Linda Salina, saknar dig mer vad du än tror min, vila i frid min ängel!♥
12/01/2011
 

<3

Nu är väskan äntligen klarpackad, min moster kom förbi med resten av sakerna som fattades, och så kom Christian också med min gullunge plus så kom hon med en barnstol också! Men iallafall så börjar allt hamna på plats, snart är det dags att bygga upp vagnen & spjälsängen :) besos


Hjälp?!!

Seriöst vill göra något nytt med mitt hår, en ny hår färg & klippa det på ett annat sätt. Snälla hjälp mig, kommentera något bra förslag :*


Svar

Postat av: Claudia  
Sjukt fin blogg! Hur gammal e du? <3
Svar: Tack jag är 15 alltså 97a

Postat av: anonym  
Hej, undrar hur du kommer göra med amningen. Kommer du bröst amma eller kommer du pumpa ut och ge i flaska? Det är så många som väljer att inte bröst amma av många konstiga anledningar. När är det beräknat att bebisen ska komma och vad har ni för namn för båda könen? Önskar dej det bästa och hoppas att allt med förlossningen går super!
Svar: Bröstamníng & att pumpa ut och ge i flaska är nästa samma sak eftersom båda är fortfarande bröstmjölk, men jag kommer att amma & sen kanske när jag ska någonstans och sen att Jimmy tar hand om vårat barn så kanske jag har pumpat ut i till flaska, men sen finns det också bröstmjölk ersättning men det kommer jag absolut inte använda om det inte är så att våran bebis inte kan av några anledningar dricka bröstmjölk men det får vi veta då.Vi kommer inte överrens om ett killnamn men om det är en tjej så Angelina, 25 september.

Postat av: matilda  
När är du beräknad? :)
Svar: 25 september

Postat av: anonym   
kan du ta en bild på din mage?? kommer du att blogga när ditt barn kommer??
Svar: Lägger ut magebilder då&då mest när jag tycker att den har blivit större, vi får väl se

 Postat av: Linda   
Vad köpte Jimmy för mobil till dig? Hur länge har ni varit tillsammans o vadå om ni ska förlova sig igen?? Har ni varit förlovade för??? Älskar din blogg blogga mera!!
Svar: Iphone men ville ha med abonemang så köpte en ny, vi har varit tillsammans i snart 1& 10 månader Ja vi har varit förlovade förut men är inte det längre, tack gumman!

Saknar de dära..

Hejsan! Jag gick aldrig ut men ska sätta på någon bra film nu & sen lägga mig i soffan & smsa med världens bästa hihi. Ska bara hämta lite vindruvor och något att dricka nu kör vi lite nyttigt efter att ha ätit onyttigt igår haha det är bra att variera ;) Puss på er!!


Börjat att packa väskan

Nu är det så att jag har börjat att packa väskan som jag ska ha med mig till sjukhuset visst det är lite saker som fattas men det ska åka & köpas med min moster någon gång i veckan iallafall så fort hon blir frisk. Men nu känns det skönt att väskan är snart färdig packad! Iallafall så har jag inte gjort så mycket idag men funderar på att ta mig ut på en promenad & sen ha film kväll med mami :) puss


-

Vaknade tidigt idag, vaknade vid halv 10 kanske bara efter att ha somnat ordentligt vid 05.30 men är fortfarande med Aksana vi tjockade i oss chips & läsk och kollade på film. Mys fredag hihi, men idag så vet jag inte riktigt vad som händer ska kanske åka till en speciell person vi får se, men ska börja fixa mig nu. Bjuder på en bild från igår, puss


Nytt till min lilla ängel <3


Nu åka & äta

Nu var jag & kollade som var fel på min mobil men det visade sig inte vara fel alls utan att den där plasten jag hade för mobilen täckte så man inte hörde haha. Men nu köpte jag en sån där plast man kan sätta på så att det ska funka. Men nu ska jag äta med mami & mamis kompis besos


Bilder


Shoppat till min lilla ängel <3

Nu har jag shoppat till min lilla ängel<3 Men börjar bli lite tveksam om det är en flicka eller pojke egentligen spelar det inte så stor roll bara att den är frisk :) Men enligt ultraljudet så är det en flicka men nu när jag shoppade så sa hon som jobbade där att jag hade pojkmage haha, men vi får se. Vad tror ni? Vad skulle ni tro? ;) puss


Nu på väg mot

Nu sitter jag på bussen mot huddinge centrum där jag möter upp mami & vi ska shoppa me like hihi! Efter det senare mot kvällen kommer Aksana till mig & slaggar med massa godis & sånt idag blir det alltså fredags mys med bästis <3


Sista dagen i skolan..

Idag är det sista skoldagen i skolan, på flera månader sen så kommer jag ju ha kontakt med min mentor för att kunna fortsätta med så många ämnen jag kan. Men jag mår seriöst inte bra, vet inte vad det kan bero på men mår lite bättre nu än innan, ska försöka gå till skolan iallafall vi har skolfoto också men HÄR körde jag med enkel outfit snälla det är ett skolfoto ;) men vi får se om jag går eller inte beroende på hur jag mår. Så här ser jag ut: puss


Happy

Idag så var jag på möte med älskling och våra föräldrar det gick helt ok! Och nu har vi börjat att planera hur vi ska bo & så spännande eller hur? ;) Men iallafall så är det så att vi ska bo i ett eget på ett ungefär, så nu ska vi börja kolla efter ett. Men iallafall sen köpte jag med mig kebab hihi & sen bara tagit det lugnt hemma. Bjuder på lite bilder från nu jag har tråkigt så underhåll mig själv med ego bilder hahahaha puss!!!


Nu är jag på väg till..

Nu ska jag börja röra mig mot bussen och åka mot huddinge. Ska på möte mer om det skriver jag senare, hinner inte skriva för måste börja röra mig nu annars missar jag bussen. Puss


Börjar tröttna på dig&ditt drama.

Nu ligger jag i min sköna säng som jag nästan har gjort hela dagen sen jag kom hem, fick jätte ont i magen & i bröstkorgen.. Men sen gick det över en stund men börjar komma tillbaka-.- så nu sitter mami och skämtar om att vattnet kommer gå när som helst vet inte vad. Roligt att hon roar sig iallafall haha -.- Men sen kom Arelis till mig en stund fick bebis saker till min lilla prinsessa & dör för dom små uggsen hihi biiiig loooove! <3


Nu har jag

Nu har jag precis haft hemkunskap där vi gjorde soppa haha den blev helt ok! Sen kom min hemkunskaps lärare till mig eftersom det var sista gången jag skulle ha henne att jag skulle komma till henne sen när jag har fött & att hon hade en sak till mig hihi undra vad det kan vara då? :) Men nu har jag rast till 12.50 och sen engelska efter & sen slutar jag puss


Mot skolan

Nu ska jag bara äta frukost & borsta tänderna efter och sen drar jag mot skolan & börjar dagen med SO bjuder på dagens Outfit puss:


Godnatt

Såg att lilla Olga skrev på bloggen sötis! Finns inga ord hur mycket jag älskar dig gumman! Men iallafall ligger i soffan och kollar på film orkar inte gå upp & lägga mig i min säng haha, men aja får väl gå upp & lägga mig sen :) Duktiga jag har satt på väckar klockan nu så att jag kommer i tid till skolan dom 3 sista dagarna :) godnatt bebisar


<3

Carla Medina, vart ska jag börja ? Set finns så mycket jag vill säga men vet inte vart jag ska börja! Vi har känt varandra i några är bara fast det känns längre. Ibörjan var vi inte så tajta men vi har haft våra perioder, ibland har vi varit jätte tajta och ibland har vi knappt pratat! Det känns bra att vi har hittat tillbaka och det känns som vi är närmare än någongång! Du är en av dem få jag verkligen litar på, du är den som förstår mig bäst och en jag kan vara mig själv med! Vi har många minnen tsm som t.ex. När vi satt på bänken och du garvade som jag inte vet vad eller alla gånger i skolan! Du ska veta hur stark du är, det är inte många som skulle orka och stå ut med att vara gravid och jag kan lova att du kommer bli en jätte bra mamma! <3 all kärlek till dig. Du ska bara veta att jag kommer stå vid din sida vad som än händer och att jag älskar dig så grymt mycket bästis <3


Mys med min bebis

Ny duschad & fresch hihi men nu ligger jag i soffan & myser med min lilla bebis alltså min katt haha, hon följer efter mig vart jag än går sötis! Tror ni att katter kan känna av om man är gravid?? Hihi men sitter också och väntar på att Miami ska komma hem med mat, Gud vad hungrig jag är haha tjockis iknow :) Men bild på min chill outfit & bebismage:


minnen..


I remember

Idag blev det absolut ingen skola för mig eftersom att jag knappt kan gå, börjar känna mig som en gamling  Haha nej men vaknade inatt av att jag fick största krampen typ i min vad, kan inte förklara hur ont det gör! Jag får alltid så när jag har varit i skolan och gått upp för alla trappor upp&ner och sen så fort jag kommer hem & sover och slappnar av så får jag det där trycket i min vad-.- Och har fortfrande ont kan inte stödja mig ordentligt på det benet, men aja. Ska iallafall till skolan imorgon helt klart, men ska säga till dom att jag kommer ta hissen från och med dom 3 dagarna  

Sweet dreams

Nu ska jag börja göra mig redo för imorgon, vill bara få den här veckan avklarad så fort som möjligt så jag kan bara få tänka på mig & göra saker som jag inte kommer ha tid med sen, som att sovaa haha nej men typ så& en massa annat, vet iallafall vad jag vill göra så nu blir det spendera pengar på mig under dom två sista veckorna elle hur? ;) puss


Tack gumman

Efter skolan så hämtade jag lite papper från biologin eftersom vi ska ha prov på det & kan sluta med ett ämne slutfört iallafall. Känns skönt, men iallafall så träffade jag Arelis sen & vi tjockade i oss en massa godis & sen fick jag 2 söta bodys till min lilla prinsessa, big loove! <3


Mobilbloggar

Nu sitter jag & snackar med Valeria om en massa saker och samtidigt väntar på att våran sista lektion ska börja. Skönt att få sluta tidigt en stund, haha men nej nu ska jag fortsätta att snacka med henne för att hon gör scener Hahaha! Så här ser jag ut idag dåååå,puss!!


Inte lång tid kvar alls.

Vet att jag inte är världens bästa på att uppdatera, men det är inte alls lång tid kvar så nu är det mycket som ska bara hamna på plats. Men iallafall idag startade min dag med att jag följde med på mina kusiners fotbollsträning & sen vidare till länna & kolla på ny säng till mig hihi me like! Men orkade inte lägga mig & sen ta mig upp igen haha! Den här veckan är sista veckan i skolan då, sen är det bara 2 veckor kvar, känns sjukt att det har gått så snabbt ändå! Men sanningen ska ta det lungt, sova mycket passa på att göra saker som jag inte kommer ha tid att göra sen och lite så. Men sen åkte jag hem till Arelis och var med henne tog det lungt laddade ner musik till min mobil och lite sånt. Kom hem bara för en stund sen & ska börja tvätta bort mitt smink & göra mig redo inför imorgon.
Puss!!

Godnatt

Nu ska jag gå & lägga mig helt slut efter idag. Spjälsäng är äntligen fixad nu är det bara skötbord som fattas & lite små saker hit&ditt! Men nu börjar allt hamna på plats,iallafall. Var nyss med min moster bi snackade allt mellan himmel&Jord kan prata med henne om exakt allt! Men ska kolla på tv nu& sen sova. Bjuder på bilder från idag & en liten Carla&Dennis. Puss


Hos moster

Nu sitter jag hemma hos min moster med mina underbara kusiner bara kärlek! Vi har spelat spel och äter popcorn och så, mys hihihi


RSS 2.0