-

Älskling kom precis men skickade honom till centrum för att köpa lite godis hihi.
Imorgon så händer det grejer, vakna tidigt kommer bli svårt men ändå inga problem, sen så hoppar vi på älsklings mamis tåg med min mami också in till stan & det som vi ska göra där får ni veta imorgon. Besos!

ha huset för mig själv?

Igår så blev det så att jag renoverade utan fixade rummet så att vi kan göra det någon gång i veckan istället.
Iallafall så kom älsklingen igår och han sov här vi köpte en god frukost till oss på morgonen och sen så kollade vi på movies  Sen så kommer mami och säger att hon ska åka in till sjukhuset pågrund av en privat sak. Blev chockad.. Sen säger hon att hon inte vet när hon kommer hem eller om hon ens kommer hem idag. Så ja då har man hela huset för sig själv hihi äntligen!  Men hoppas det går bra för mami nu! Men vet inte än om jag sover över hos älsklingen eller tvärtom eller om jag sover ensam inatt vi får se. Nu ska jag fixa lite saker medans min film laddar ner. Besos!
Foto: !

Nu ska jag..

Nu ska jag börja med att renovera & moblera om i mitt rum, så att min lilla älsklings saker får plats plus spjälsängen & lite så. Ni får resultatet när jag är klar hihihi 
 

Svar

Postat av: Sara   
hej sötis! undrar bara när är det första bilden dom tar? asså ultrljud? vilken månad var du i då?
Svar: Minns inte precis men mellan vecka 11-12 om du menar när dom gör på magen, annars var det mycket tidigare men man såg inte att det var en bebis då när man gjorde innan   
Postat av: anonym   
kan du gå till skolan isåfall kommer du att gå till skolan när ditt barn kommer??
Svar: Jag kommer vara med dom 2 första veckorna i skolan & sen så kommer jag få hemundervisning.
Alltså så kommer jag att vara hemma med min lilla älskling & samtidigt få hemundervisning men efter 2 månader jag har fött.

Postat av: Någon    
Vem brukar betala när ni fikar och sånt ? (När du är med din kille)
Svar: Vi turas om, inget vi liksom tänker på direkt

Postat av: person    
har hört att jimmy tar droger... är det sant
Svar: Nej det är verkligen inte sant! Och om det skulle vara sant så skulle jag inte ha varit tillsammans med honom nu, eller låta honom komma nära vårat barn. Så nej det stämmer inte!

Postat av: Anonym   
Får du din mens vanligt osv? och kan du sova på magen haha
Svar: Haha nej det får jag inte & har inte haft den på 8 månader nu vilket är skönt & ja jag kan men inte alltid skönt att ligga på magen

det är darför jag älskar disney filmer!


Med bebis

Nu är jag med älsklingen, vi kom hem vid 12 igår sen så laddade vi ner en film & lite så.
Idag vet jag inte riktigt vad som händer, men har mina ider haha  Förlåt för att jag inte har bloggat så bra, men det kommer bli så lite då&då bara så ni vet. Men nu sitter jag och kollar lite på lite bebis saker medans älskling sitter brevid mig hihi, uppdatera mera ikväll. Puss!

nu ska jag och älskling..

Nu ska jag och älskling börja röra oss mot stan, vi ska på bio hihi. Fick veta det nyss men har iallafall fixat mig & så. Det här ffår bli ett kortinlägge men mer uppdatering senare. Besos!

det börjar gå bra nu

Idag så var jag med älsklingen sen vid 5 tiden gick han ut och Nicole kom till mig en stund. Senare gick jag ut med Emmie på prommenad och bara snackade om en massa saker som har hänt & så. Älsklingen kommer till mig om en stund, men orkar inte vänta på honom så ska sätta på en skräkis nu hihi finns inget bättre än det på en fredagskväll och mysa lite med min katt så länge
 

.


Vecka 31

Nu har jag gått i 31 veckor av min graviditet & börjar få mer ont i ryggen eller vid svanskotan. Men har fått övningar  från min barnmorskan och det ska göra det lite lättare iallafall så har precis börjat med dom, så vi får se om dom hjälper eller iallafall gör det lite lättare. Min lilla älskling rör sig mycket mer nu & kan hända att jag får en spark vid revbenen vilket kan göra riktigt ont. Men annars när min lilla älskling rör sig& sparkar är det en skön känsla av att bara veta att hon är så nära mig men ändå inte, svårt att förklara men aa
Bild från vecka 30:
Kroppen: Det är vanligt med besvär från ryggen under senare delen av graviditeten. Livmodern är tung och belastningen blir stor på både ben, rygg och bäckenbotten. För att undvika att få trötthetsvärk i ländryggen är det bra att ha en bra hållning och motverka svank. Personer som tidigare haft problem med ryggen löper större risk att drabbas av besvär.Förutom den naturliga belastning som blir av den ökade tyngden gör graviditeten i sig att ledband, höfter och ryggrad luckras upp genom ett hormon som heter relaxin. Hormonet vidgar bäckenet och underlättar på så sätt förlossningen. Vissa känner stora besvär av foglossning och kan då behöva hjälpmedel i form av till exempel stödbälte. Undvik asymmetriska rörelser som exempelvis att gå i trappor och bära tunga saker.Om du har extra tungt arbete kan du ha rätt till gravidpenning (tidigare havandeskapspenning) från och med nu. Du ansöker om gravidpenning hos försäkringskassan.

Barnet: Barnets proportioner påminner mer och mer om ett barn som är fött, huvudet är nästan åtta centimeter i diameter och fötterna knappt sex centimeter. Hjärnan växer sig större och börjar få allt djupare veck för att få plats. Barnets hud som tidigare varit skrynklig börjar nu fyllas ut med fett och slätas ut.
 

sorry..

Förlåt för dålig uppdatering, men iallafall var hos barnmorskan idag med älsklingen allt såg ut som det skulle, vilket är bra! Men sen så blev jag små irriterad på honom haha, men sen så vände det och var på bästa humöret igen. Men vi träffade älsklings kompis och hans tjej var med dom hur gulliga som helst, sen så kom det flera också men sen så åkte jag och älsklingen hem till mig nu & vi ska bara ta det lungt. Älsklingen kom till mig igår precis när jag somnade, vaknade av att han kastade kottar på mitt fönster haha. Nej men han hade redan försökt få tag i mig redan vid halv 10. Men min mobil är helt förstörd vet inte varför, men har ingen mobil för tillfälle iallafall.
Men ska vara social mot älsklingen nu besos!
 

It's too late now.

Idag så åkte jag som sagt till försäkringskassan där jag lämnade in mitt moderinskap & fick med mig en massa information om föräldrarpenningen(stavning) Och mycket annat, men iallafall nu börjar allt hamna på plats tills min lilla älskling kommer! Sen så åkte jag hem & medans jag lagade mat så kom Amanda hit en stund hon berättade lite om cuba & en massa annat, va brun hon var!! Sen gick hon & senare kom Aksana min bebis om ni bara visste hur mycket jag har saknat henne! Hon fick mig på så bra humör, hon berättade fett mycket om lite privata saker.. Och sen oförglömliga minnen vi har en med en speciell person ååh vad jag saknar det. Men som sagt det är minnen och har inte kontakt med den personen nu, så aa..Men iallafall vi åkte till handen köpte glass & bara snackade tog det lungt & allt. Träffade älsklingen en stund också, han kanske kommer till mig senare, vi får se hur det blir. Men nu ska jag planera min morgondag med Aksana nu.
Puss på er!
 

Nu utgång

Nu ska jag åka mot södra till försäkringskassan, mer om det när jag kommer hem då.
För det här få bli ett kort inlägge, måste börja röra mig mot tåget. ´Besos

Svar

Postat av: Anonym   
röker du vp när du är gravid :O
Svar: Asso åh vad irriterad jag blir nu, vet inte om jag ska skratta eller gråta-.-
Jag skrev ju i inlägget att jag INTE rökte vp  utan hållde mig till min klubba istället, innan ni kommenterar, kolla inlägget då! Du kanske inte menade något illa men ändå läs nästa gång!

Postat av: .   
Blir inte din kille sur när du tar hem massa andra killar och träffar andra kullar och sådär? Är de okej för dig att han tar hem tjejkompisar och är med tjejer? Undrar bara! :)
Svar: För det första tar jag inte hem en massa killar hem till mig, utan jag låtar faktiskt inte vem som helst komma hem till mig. Men förstår vad du menar, han aa han blir sur & så men också förstår han att jag har killkompisar som han har tjejkompisar, han brukar aldrig vara hemma eller släppa in andra tjejer hemma hos honom, men nej blir inte sur för att han är ute med sina vänner, men han är för det mesta alltid med killar ändå

Postat av: Anonym   
ska du köpa just dom hära? från bloket? eller ska du köpa liknande? men bara la upp bilderna?
Svar: Nej ska inte just köpa dom som är på bilden dom tog jag från google utan ska köpa något liknade

Älvsjöbadet.

Idag så spenderade jag min dag med Samanta först och sen åkte vi till Danna och Dannas pojkvän. Och sen vidare till älvsjöbadet där dom rökte vp men sen så snackade vi och bara tog det lungt eftersom att jag inte rökte vp så åt jag klubba istället hihi duktig tjej! Och så fick jag kläderna som Samanta köpt till min lilla älskling, bilder kommer på den senare. Men dom var hur söta som helst, men sen på vägen hem så kollade en man fett mycket på mig & följde efter mig skum. Sen när jag skulle gå på bussen mot skogås så gick han också på sen gick jag ur & han med? Tillslut jag sa jag asso följer du efter mig eller? Då fick han sträss och gick? asso fett skum snubbe -.- Men sen så åkte jag hem & är hemma nu och ska vänta på att Aksana ska ring mig & vi ska planera lite. Besos! Bjuder på en bild på mig&Danna från idag:
 

snabbt

Igår senare på kvällen så kom Arelis till mig & vi snackade bara. Sen kanske gick hon vid 12?
Och sen så gick jag och la mig, idag har jag lite planer men vet inte faktiskt vilken av dom som inte blir av.
Men ska iallafall börja fixa mig, uppdaterar mer snart!
 

Fortfarande mycket som fattas..

Nu när vagnen äntligen är klar så är det fortfarande mycket som fattas& som jag måste hinna med innan min lilla älskling kommer! Måste renovera mitt rum alltså moblera om & lite annat, sen spjälsäng&skötbord. Packa väskan också så den är klar så man inte behöver springa runt omkring & leta efter allt man ska ha med sig när man ska födda  Och sen är det en massa möten man ska springa på nu, har t ex en föräldrargrupp för ungaföräldrar som börjar snart & så. Nej nu är det mycket man ska hinna med!
 

Om min dag

Idag vaknade jag vid 12 ungefär gick upp och fixade frukost, det är nog det viktigaste målet på hela dagen.
Sen senare kom Olga hit och vi snackade om en massa saker, har inte varit med henne på hur länge som helst!
Hade hur mycket som helst att berätta haha, men senare vid 4 så träffade jag upp mamis kompis som också har funnits där för mig under min graviditet Iallafall så åkte vi till Ikea och kollade efter spjälsäng&skötbord och en massa annat också. Men sen så fikade vi lite där också och sen så åkte vi hem, ska träffa henne på onsdag också och då följer hon med mig till försäkringskassan eftersom mami jobbar då, men mer om det senare! Puss

Nytt till min bebis

Tänkte bara lägga upp på det senaste som jag har köpt till min lilla älskling hihi <3

hm.. vad verkar bäst?

Kan inte välja om jag vill ha ett skötbord med inbyggt badkar eller ett med låder under? Hm.. har svårt att bestämma mig´!
1. skötbord med inbyggt badkar:
2. skötbord med lådor under:
vad tycker ni låter rimligast?

!

Foto: Agree <3 ?

mina prover visade..

Tror jag börjar bli sjuk faktiskt, börjar få ont i halsen & tept i näsan.. Inte bra men idag hade jag planer om att jag skulle träffa Samanta idag, men vi får se hur det blir mer det annars så stannar jag bara hemma & vilar upp mig.
För att vara sjuk är det sista jag vill & behöver nu! Iallafall har fått lite kommentarer om vad ni vill ha lite mer på min blogg. Så ska försöka bli bättre på era önskemål! Juste så fick jag svara på mina prover från sjukhuset när jag var där och dom hittade inget fel alls, alltså så visade proverna att allting var som det skulle & inget fel på mig eller på min lilla älskling.vilket är bra att veta att min lilla älskling mår bra, men ändå så blir jag lite orolig över vad som kan ha startat värkarna från början, men nu verkar allt bra igen så nu får man ta en dag i daget

Om igår

Jag hann aldrig träffa Samanta igår utan åkte nästan direkt till ekarö, tog färjan över hur mysigt som helst.
Och så var vi hos mamis kompisar, grillade och så har dom en jätte söt dotter som heter Agnes som jag inte har träffat på flera år, sist var när hon var kanske 1 år? Och nu var hon 6år hur söt som helst, hon ville vara med mig hela tiden hihi, så gjorde lite saker med henne, ritade & sen kollade vi på film och grillade marshmallows  Ja hade iallafall en hur mysig kväll som helst, kunde inte ha blivit bättre faktiskt! Men nu ska jag börja fixa mig, skriver senare. Besos!

Godnatt

Förlåt för att det bara blev ett inlägge idag/igår, men kom precis hem ungefär så är jätte trött & ska gå och lägga mig. Berättar mer imorgon om vad jag gjorde idag/ igår och så får det bli mer inläggen imorgon. Godnatt!

BIGLOVE

Igår så kom älsklingen till mig vid halv 11 kanske? Han överraskade mig plus att han hade en överraskning till mig.Söt han är min bebis, han hade med sig läsk & en massa godis han vet också vad mitt favorite godis också är hihi!Och jag som var så sugen på godis igår, han känner mig bäst min prins Vi satt på film & bara myste, sen när vi vaknade så gick vi upp till centrum och älskling köpte en god frukost till oss hihihi! Han gick för en stund sen, eftersom jag ska åka till farsta och möta Samanta och hitta på något, har iallafall saknat henne. Men sen senare mot kvällen åker jag med mami till ekarö och ska grilla med ett par vänner, hoppas ni också får en underbar dag! PUSS♥ 

Vad begär ni av en bloggare?

Här är min  fråga till er, vad vill ni ha mer på min blogg så att det blir mer intressant& roligare för er?
Vad får er att fastna & vill ha mer av? TELL ME!

-

Förlåt för att jag inte bloggar mycket längre men har verkligen inte haft orken att uppdatera senaste tiden.Det är inte det att jag har tappat intresset för bloggen, utan att min energi går åt en massa annat just nu.
 
Men iallafall så kom älsklingen igår, vi kollade på film & lite sånt. Sen så gick han vid halv 4 kanske? Och sen tänkte jag åka till stan för att möta upp Leo men kom på att älsklingen lånade mitt busskort. Så fick stanna hemma idag också då, men Leo kom till mig istället med glass hihi & sen så snackade vi om lite saker sådära. Och sen så började vi snacka om min graviditet och så kom jag på att jag gick in i vecka 30 har redan passerat hälften av graviditeten, vad snabbt det börjar gå nu!  Men nu kom min papi så ska spendera min tid med honom nu.Besos!

svar

Postat av: Anonym   
Vet du en bra sida för begagnade vagnar? :)
Svar: Nja bloket? eller så vet jag en privat affär som säljer vagnar för begagnad pris fast dom är helt nya & du kan bestämma vilka färger du vill ha osv.. Men vet inte vad den heter men kan kolla upp det

Postat av: Hanna   
Hej! Grattis, sjukt bra blogg du har. Hur många år är du? :)
Svar: Tack så mycket, jag är 15

kvällsmys!

Idag så träffade jag aldrig Olga utan jag låg på balkongen och solade & åt jordgubbar hihi.
Tog det bara lungt, kännde hur bra som helst att bara tänka på mig själv, ska börja göra det oftare nu haha  Men sen så städade jag lite också och tvättat mina kläder plus ska fortsätta med det imorgon också har ganska mycket tvätt kvar hehe.. Men nu är älskling utanför mig så ska gå & öppna för honom och så ska vi kolla på film & lite. Puss!

lloro por ti


Min dag

Vaknade för en stund sen bara, har ätit frukost och så. Ska börja fixa mig och sen så ska jag spendera
min dag med Olga, längesen jag var med henne så, sen senare mot kvällen så ska jag tvätta mina kläder & så kommer Leo över en stund också mi hermanito. Men ska försöka bli bättre på att uppdatera mer nu!
PussPuss!
 

.


I miss you..

Idag vaknade jag vid halv 10 eftersom det kom ett bi inflyggande in i mitt rum & vaknade direkt och flög upp ur sängen och gick och sov vidare i mamis säng eftersom hon ändå hade gått till jobbet. Men bara för det så kommer den såklart till min mamis rum också fick flipp & tog in min katt som sprang runt och jagade den & sen dödade den.. Haha min riddare  Men gjorde frukost och sen somnade jag vidare, har inte gjort så mycket idag faktiskt.Hama ville att jag skulle träffa honom idag men orkade verkligen inte då, och nu vill Jasmin också hitta på något. Men orkar verkligen inte göra något idag haha, ska sätta på en skräckis & äta lite jordgubbar mums
Juste Samanta ringde mig idag och hon har köpt kläder till min lilla älskling som present. Hur söt som helst!♥

.


-

Carolina kom och hämtade Nelly och sen  gick dom för en timme sen bara, hon somnade bara 10 minuter efter vi satt på filmen bebisen då! Så himla söt, iallafall har haft en underbar dag. Nu sitter jag och chattar med Aksana som är i spanien saknar henne! Hon kommer om en vecka så när hon kommer hem ska vi ha en tjejkväll hihi
Men nu ska jag göra lite mackor & te och sen sätta på en film & bara ta det lungt till. Behöver att ha lite tid för mig själv & bara tänka på mig själv för en gångskull! Godnatt
 

Nu film & mys med lilla nelly

Idag vaknade jag vid klockan 12 av att Carolina ringde mig och frågade om jag skulle kunna passa hennes lilla dotter Nelly. Och såklart ställde jag upp och jag har ju inte träffat nelly på hur länge som helst och har saknat henne! Så Carolina lämnade henne hos mig vid kanske 2? Och så sen gick jag ut med nelly lite i lekparken och lekte. Finns ingen sötare än henne så underbar! Men Nelly är fortfarane kvar så vi ska sätta på en liten rolig film, inte för att hon kommer förstå så mycket, men det är kul att få sitta och mysa med henne, men hon kommer att somna när som helst tror jag faktiskt hon är hur trött som helst bebisen! Så nu förstår ni att jag inte har kunnat uppdatera så mycket eftersom jag har varit med nelly hela dagen & tiden har bara rullat förbi haha.
Men uppdatera mer senare, besos!

LOVE! <3


Vilken natt..

Direkt när jag skulle gå lägga mig igår så började jag få ont i magen som mensvärk med dubbelt så mycket värre!Började skricka efter mamma & så kom hon och vi ringde till förlossningen & dom bad oss att komma in på direkten. Så vi gjorde det, hade fått värkar men allt annat såg bra ut. Men dom tog lite prover, lyssnade på bebisens hjärtljud & sen så kollade dom mina sammandragningar, men en grej. Vi var där till klockan 4 på morgonen och sen åkte vi hem. Men allting kändes bättre & värkarna hade slutat & bebisen mådde bra!
Så falskt alarm eller? Men det var ändå för tidigt & fick värsta paaaaniken! Och smsade med Arelis när jag åkte in och hon tänkte komma såå sööt, min älskade stora syster! Men jag tyckte hon skulle vara hemma istället& plus så var klockan mycket! Så jag vaknade för en stund sen & ska börja fixa mig och sen åker jag in till stan med mami & hennes kompis och käkar på en resturang hihi, passar på att följa med dom än att sitta hemma & göra ingenting.Smart eller hur?  Pusspuss
 
 
 
 

!

Foto: Hit Like in 3 seconds if u Agree ♥

I'M TIERD

Efter allt jag har gjort idag, säger jag bara är helt slut haha.
Men var ute en stund träffade några & sen hemåt och nu håller jag på att somna medans jag skriver.
Så ska gå och lägga mig i min sköna säng & sleep pusspuss!

Send you a text just to say goodnight.

 

hihi vad tror ni?

Hittade en lista på internet som säger sig att kunna berätta sig vad det är för kön på min lilla älskling.
 Och enligt ultraljudet jag har varit på så tror dom att det är en liten flicka men ändå är dom inte helt hundra, eftersom min lilla älskling ligger inte så man ser. Och folk runt omkring mig tror att det är en pojke, men nu har några också tro att det är en flicka men vi får väl se! Men tänkte att det skulle vara roligt att se vad listan säger. Även om jag inte riktigt tror på det men aa alltid kul att testa 

Tjej :
( ) Känner sug efter sötsaker
( ) Hög mage
( ) Bred mage
(x) Mindre skönhet
( ) Mycket Illamående
(x) Ingen halsbränna
(x) Urinvägsinfektioner ( har haft de en gång i början av graviditeten)
( ) Blödande tandkött
(x) Håret på benen växer långsammare
( ) Du vägrar äta kanten på brödet 
(x) Den blivande fadern går inte upp i vikt
Kille : 
(x) Känner sug efter surt/salt
( ) Låg mage
(x) Toppig mage
( ) Mer skönhet
(x) Lite/inget illamående
( ) Halsbränna
( ) Inga urinvägsinfektioner
(x) Inte blödande tandkött
( ) Håren på benen växer normalt eller snabbare
(x) Det syns inte bakifrån att du är gravid
( ) Du föredrar kanten på brödet
( ) Den blivande fadern går upp i vikt i samma takt som du
 
Som ni ser visar resultatet 5poäng på tjej & 5 poäng på kille.  haha så vad tror ni?
 
 
 

Äntligen beställt en..

 Nu har jag äntligen hittat en barnvagn & äntligen beställt  i dom färgerna jag ville ha, det fick bli en rödvagn.
Eftersom att jag inte helt ärligt vågade köra på rosa, för man vet aldrig tänk om det kanske är en kille? Och rosa vagn då? haha nej. Men är nöjd med mitt val faktiskt & att min vagn kommer att bli en 2013 vagn också hihihi alltså typ ingen annan som kommer att ha samma som mig, men det är det för att vi var lite i sista minuten att beställa.Eftersom dom skulle beställa in nya vagnar & nu med exakt som jag ville ha det, så får det bli en 2013 års model ;) Men tips till andra som kanske också letar efter barnvagn, så är det bäst att vara minst 3 månader ute och kolla på vagnar eftersom det tar 12 veckors leverans om ni ska välja den färgen nu vill ha och så!

Lördag

Det blev aldrig så att vi åkte till sollentuna, utan vi åker ditt imorgon istället haha.
Men sover här inatt igen så ska tillbringa min tid med älsklingen ikväll & vi ska ladda ner lite nya filmer som vi kan se senare ikväll då. Och våran lilla älskling sparkar & rör sig mer än vanligt nu när den får höra älsklingens röst hihi så söt! Och nu har mami även beställt än babystol, äntligen haha! Men nej ska vara social mot min älskling nu.Bjuder på en gamal bild sålänge:

Dagens Planer.

Jag vaknade för en halv timme sen kanske? Och älsklingen sover fortfarande men ska snart ta & väcka honom.
Iallafall idag så åker jag och älskling med mami till sollentuna & det som händer där, får ni veta sen ;)
Tror också att jag ska köpa med mig hårfärg hem eftersom det är dags att färga ut växten, men ska färga mitt hår mycket ljusare nu! Men tror det får bli i början av nästa vecka, men nej nu ska jag börja fixa mig och sen väcka älsklingen. Puss!

Med älsklingen

Idag så har jag och älsklingen varit hos honom och bara tagit det lungt & så.
Sover här inatt & nu har han laddat ner en film, men vet inte vilken eftersom det får jag se då, haha.
Men ska vara social mot min bebis nu, så det här får bli ett kort inlägge nu. Puss!

!

 y es que to cuerpo me llama vente porfavor, quiero tenerte en mi cama y hacerte el amor ♫
 

-

Idag vaknade jag vid halv 10 för blev väckt av en speciellperson. Men sen så dog mina batterier haha lyckat & jag gick upp och åt frukost och sen somnade jag om, vaknade för kanske en timme sen?
Men har precis fixat klart mig så ska börja röra mig mot älsklingen, ska vara med honom idag.
Tror inte att jag kommer uppdatera så mycket idag, så jag göra lite tidinställda inläggen, puss!

Fredag den 13

Idag är det exakt 7 månader sen jag var på sjukhuset & fick reda på att jag var gravid med min lilla älskling! 
Helt sjukt att tiden har gått så snabbt när man tänker efter, känns som det vore igår jag fick veta att jag var gravid.Hihi men nu är det inte alls lång tid kvar tills min lilla älskling är här, längtar och tack för allt stöd jag har fått av alla mina nära&kära och såklart av alla mina underbara läsare, bara kärlek! Mi vida, te amo! Även fast min lilla älskling inte är här än, så är hon redan mitt allt samma med Älskling Båda är mitt liv!♥♥
 

HAHAHAHA MEN VA SÖT!


..

Allt jag behövde var en äkta vän & det var du, vi var så tajta ingen kunde skilja på oss!
Minns du dom sena nätterna hemma hos dig? När jag sov hos dig? Ditt landställe ja allt det där betyder för mig.
Nu när jag tänker efter så var du min bästavän, du fanns alltid där för mig, men minns också våra brister.
Jag saknar våran vänskap så, men börjar inse att allt det där vi en gång hade kommer aldrig att hända igen.
Darför lämnar jag allt & går vidare men kommer alltid låta alla minnen bestå!
 

Låten vilka minnen,älskar!

 

Huddinge

Idag så vaknade jag vid 10 och senare vid 5 åkte jag till huddinge centrum.
Möte upp mami och fixade en sak hihi äntligen efter 100 år-.- men sen så fick jag med mig kläder till min lilla älskling också, tänkte passa på nu när jag ändå var med mami haha ;) Men är nöjd med min shopping från idag, men nu ska jag bara ta det lungt och mysa lite med min älskade bebis mimmi hihi, besos!

Next: Huddinge

Nu ska jag platta mitt hår snabbt & sen så tar jag tåget mot huddinge där jag ska möta upp mami. Jag uppdatera mera senare när jag kommer hem, besos!

when it's going good, it's going great.

Idag så åkte jag som sagt till stan med Arelis, hann shoppa lite innan det stängde.
Sen så åkte vi till farsta s för att inte skulle komma först om 20 min. Men sen segade Arelis som vanligt, så fick springa till pendeln asso nej sprang helt konstigt. Det var tungt att springa nu haha, men kom hem och mami hade lagat mat så satt och pratade med henne lite & kom överrens om att vi skulle mötas i huddinge för att fixa en sak, äntligen!  Men ska gå&lägga mig för behöver min sömn & vill inte heller sova bort halva dagen. Så Godnatt!♥
 
 

vecka 29

Vi går in i vecka 29 idag alltså så är det 2 månader kvar tills jag får hålla i min lilla älskling eller ungefär 2 månader. Min lilla älskling har blivit allt mer livligare, men det finns också små perioder hon också sover & magen har nog allt växt lite från föra veckan allt! Men känner nu mera dens rörelser & kan känna foten eller handen mer tydligare när den sträcker ut sig på magen. Känns lite ovanligt, men ändå att min älskling  är så nära mig än någon annan kommer bli  Bilden är tagen i går plus gårdagens Outfit:
 
Kroppen: Under den sista trimestern blir din kropp snabbt tyngre, ämnesomsättningen ökar och det är vanligt att man svettas mer än vanligt på grund av det. Under den tredje trimestern är det bra att man går upp mer än 1 kg, men mindre än 3 kg/månad. Nu kan även personer i din omgivning ta del av barnets rörelser genom att känna på magen. Magen kan ibland bukta ut märkbart på ena sidan beroende på hur barnet ligger. Placeringen av livmoderns övre del är ungefär mitt emellan naveln och bröstbenet. Nu besöker du din barnmorska varannan eller var tredje vecka, beroende på hur du mår och vilket stöd du behöver. Varje besök tar cirka 30 minuter och varje gång mäter man ditt blodtryck och din mage samt lyssnar på fosterljuden.

Barnet: 
Alla sinnen är nu utvecklade. Barnets pupiller är så pass utvecklade att de ser skillnad på ljus och mörker. Barnet kan känna smärta och reagera på skarpa ljud utanför livmodern. Förmågan att minnas har utvecklats, barnet lär sig att känna igen mammans röst och andra personer som mamman umgås mycket med. Testiklarna finns just nu i ljumsken på pojkar.

                                                                                                                                          
 
 

Next: stan

Jag åker till stan men inte med Nicole utan med Arelis istället.
Har bara en timme att fixa mig på, alltså så ska jag vara klar klockan 5, sträss har inte ens byt om haha!
Men ska börja fixa mig nu & sen så uppdatera jag mer senare, plus så får ni dagens Outfit också.
Puss!
 

Du fuckade allt där..

Vaknade för en timme sen, gick direkt upp och gjorde lunch eftersom jag ändå var uppe vid 7 innan och åt frukost.
Vet inte vad som händer idag faktiskt, men tror jag ska dra mot stan iallafall med Nicole.
Men ska iallafall hoppa in i duschen snart, besos!

Te amo hermana <3

Finns ingen annan som förstår mig på det sättet som du gör, visst du är mi monga.
Men även hur dåligt jag mår så får du mig alltid att sluta tänka på det. Du har ställt upp för mig sen dag 1, du är storasystern jag aldrig fick, men tar dig ändå som min riktiga det är darför jag behandlar dig som en, bråkar med dig, tar dina kläder hihi & en massa andra saker. Te amo mi hermana para siempre! ♥

Ibland måste man radera allt & gå vidare.

Idag så vaknade jag och Arelis vid 12, gick upp och åt frukost sen gick jag ut med Nena bebis.
Började fixa oss och sen vid 2 gick vi ut, hon skulle åt ett håll och jag åt ett annat & gick och möte upp en speciell person& bara snackade ut. Senare hemåt och somnade direkt i mamis säng när jag egentligen skulle hämta min laddare bara haha. Sen vaknde jag av att jag mådde illa, men iallafall snart så kommer en speciell person hit, tror vi bara ska prata& kanske så sätter vi på en film också hihi jag och filmer tröttnar aldrig!;)
Bjuder på en bild från tidigare idag:

Close to you.

 

-.-

Som vanligt att arelis ska somna före mig då, nu ligger hon och snarkar och får värsta ryken som vanligt-.-
Haha men nej ska hämta in nena bebis så hon kan ge mig sällskap hihi kärlek!
Men vet inte faktiskt inte vad som händer imorgon, vi får se vart dagen tar mig ;) Nej nu ska jag ligga och mysa med nena & sätta på någon film. Puss!

a tu lado mi amor

  Idag så åkte jag som sagt med Samanta till stan vi kollade på barnkläder& snackade om allt.
Sen kom Danna&Milan också vi snackade och fortsatt att vara med dom, sen mitt allt när vi var i gallerian så rör en kille på min rumpa? Och Samanta ba han kollar på din rumpa, fick sträss och gick fortare från rulltrampan haha, sen så sa dom kolla in rumporna och en massa annat, blev bara äcklad haha! Var med samanta och dom till vid klockan 9 och sen möte jag upp Arelis och vi åkte till slussen köpte med oss varsin cheese och sen vidare hem till henne. Sover här inatt hos min monga, som sitter och känner på min mage efter att min lilla älskling ska sparka vilket den gör & hon blev fett rädd haha asso hon ger mig verkligen underhållning, men nej ska vara med henne nu.
Besos!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

barnfasoner!

Haha vet inte om jag ska skratta eller gråta sanningen, det du just har startat så omoget&skriker bara uppmärksamhet om det! Asso åhnej tro mig du ville ha det så här så falsk att det inte är sant, såg upp till dig men sen när sanningen kom ut att du sitter och snackar skit om min familj ouf nej jag accepterar inte det!
Och det är inte bara det du har sagt utan gjort, alla ord allt bara bullshit. Du är ingenting i mina ögon längre hela du är död för mig! Tack för att du visade hur fucking falska männsikor kan vara!
Och inte bara det, det är fler männsikor som snackar om min familj asso driver ni med mig? Okej det är en sak att snacka om mig, men att blanda in min familj ouf du vet inte vad du ger dig in på! Och det sjuka är att ni inte ens snackar skit om mig utan om  min familj? snälla skaffa er ett liv istället för att stalka mig & min familj!

Svar på kärleksproblem.

POSTAT AV: ANONYM
Hej Carla! Min pojkvän dumpade mig inatt! Och han sa att han fortfarande älskade mig men hans känslor var inte lika dant som förr. Sen helt plötsligt blir han jätte dryg och kaxig mot mig. Men han har inte direkt sakt jag gör slut.. Men jag vill skriva nått till han men jag vet inte vad. Jag mår så dåligt, jag har spy känningar och så vill jag inte äta. Vi har varit tillsammans i snart 3 år. Vad ska jag göra för att få tillbaka han? Han är min livs störta kärlek!
Svar: Hej gumman! Anledningen till att han skrev att han har tappat känslor för dig, kan vara så att han vill ha mer uppmärksamhet från dig eller så kan det var av någon annan anledning också. Men han var iallafall ärlig & säger fortfarande att han älskar dig, vilket han säkert också gör! Men jag tycker att du ska skriva att du vill träffas & så säger du exakt vad du känner för honom & förklara att ni har liksom ändå varit tillsammans i 3 år så varför bara släppa taget nu när ni har kommit sålångt. Men om han inte känner samma sak längre & vill lämna och inte fortsätta att bygga upp erat förhållande, så tycker jag att du ska gå vidare du med för ibland måste man bara radera radera sms& nummer och bara gå vidare helt enkelt, även fast hur ont det kan göra just då, så betyder det inte att det inte kommer bli ljusare i framtiden. Det är bara han som förlorar en underbar tjej, och så om han får vara ensam ett tag så kanske han hittar tillbaks till dig, att det gör att han verkligen inser att det är dig han vill ha dig, ibland måste man vara ifrån varandra för att hitta tillbaks till varandra igen!  Det är vad jag tycker & hoppas jag hjälpte dig lite iallafall puss på dig gumman!

 

varför kriga för någon, som inte krigar tbx?

Vaknade för kanske 2 timmar sen & har inte gjort så mycket utom ätit frukost och så.
Men nu ska jag börja fixa mig & sen drar jag med Samanta till stan och kollar lite på bebis kläder & annat.
Iallafall spenderar min dag med Samanta & senare mot kvällen med Arelis, men nej ska börja fixa mig & sen så rör jag mig mot tåget, puss!
 

Förlåt :(

Förlåt för att jag inte har uppdaterat något alls idag/igår men kom bara hem för kanske en timme sen?
Var med en speciell person och sen så fick jag skjus hem, men nej helt underbar person iallafall! 
Men åkte aldrig till farsta för spenderade den med som sagt en speciell person hihi, men ska börja fixa mig för sängen för det har varit en lång dag, är helt slut! Besos
Älskar dig världens bästa!

Godnatt

Nu sitter jag och chattar med min kusin från peru, om exakt allt hihi alltid kul att prata med honom.
Men ska chatta med honom lite till & sen börja fixa mig inför sängen då, tvätta bort sminket och lite så.
Hoppas det blir fint väder imorgon så jag kan ligga på balkongen och sola imorgon innan jag åker till farsta haha
 ;)Men nej nu säger jag godnatt & ska försöka uppdatera bättre imorgon för eran skull! Puss

Farsta

Jag & älsklingen vaknade vid 12 och så tog vi det lungt, men sen så åkte han hem & jag åkte till farsta med mami och små shoppade fick med mig en jätte fin kofta och ett par leggings, vi ska ditt imorgon igen för idag hade vi bara en halvtimme att shoppa på haha, eftersom dom skulle stänga, Men nu har jag bara tagit det lungt hemma & kollat lite på film, ibland är det skönt att bara göra INGENTING helt enkelt eller vad säger ni? ;)
Rigth Now:

Svar

POSTAT AV: SARA
Konstig fråga men haha. När såg du din fösta skräckis? :D älskar din blogg och önskar dig lycka till. Du kommer bli en grym mamma :) ^^
Svar: Jag minns inte exakt när jag såg min första skräckfilm, men kanske runt 5-6 år? ;)

POSTAT AV: CHAMY
vart kolla ni på vagnar någonstans? :)
Svar: Vi kollar på barnvagnar i babyproffsen & barnenshus

 POSTAT AV: CASSANDRASKOGLUND
När är du beräknad att föda? Ååh vad avundsjuk jag är på dig. Älskar att läsa din blogg!
Svar: 25 september är jag beräknad, men vad gullig du är gumman!
 
 

!


Nu säger vi godnatt

Älsklingen kom till mig för kanske en timme sen & vi har hunnit kolla på en film.
Men båda är helt slut att vi ska gå & lägga oss och fortsätta kolla på lite mer film hihi bjuder på lite bilder som vi tog nu, vi säger godnatt med dom här bilderna:

leker lite med webbkameran.

Kom precis hem från farsta där jag var med Samanta & Danna.
Vi åt på donken & så snackade vi om en massa saker mellan himmel & jord, kan inte ha något hemligt från den där tjejen samanta haha;) Men iallafall nu sitter jag i soffan med mami & kollar på någon skräck film eller tvingar henne att kolla med mig hihihi. Men älsklingen kommer också hit om en stund eller något sånt? så ska passa på nu att ladda ner lite filmer som vi kan titta på när han kommer 
Rigth Now:

Promise

 

Dagens Planer.

Vaknade vid 11 idag eftersom att fick jätte ont i magen när jag skulle gå och lägga mig..
Men nu mår jag bättre, ska göra lite lunch och vänta på att Samanta smsar mig, ska vara med henne & Danna idag. Längesen jag var med dom, har saknat dom sanningen! Men nej ska börja med att göra lite lunch & sen börja fixa mig i lungn & ro. Besos!
sååååå söööt!

drama hit&ditt -.-

Är inte på världens bästa humör nu, men skitsamma börjar tröttna på allt drama sanningen de är bara barnförsoner!Känner bara hur längre det pågår såblir det bara värre & värre och vet inte vad jag ska tro.
Men iallafall så ligger jag gosar med min katt som ligger brevid mig hihi, sitter och pratar med henne också om hur det är & hur jag känner, hon ligger och kollar på mig som jag vore dum haha, orkar inte ;) Men ska börja fixa mig för min älskade säng & sen bara slutna ögonen för en skön sömn. Godnatt!

Torsdag.

Hann aldrig blogga på morgonen som jag hade tänkt att göra.
Men vaknade vid 11 började fixa mig & sen fick jag strässa till bussen, skulle till skanstull till min barnmorska.
Möte upp mami där & sen så kollade dom om min lilla älskling växte som hon skulle & det gjorde hon! Sen fick jag höra hjärtslagen hur mysigt som helst. Efter det så åt jag och mami på någon resturang & sen shoppade vi lite och sen fikade på ett mysigt cafe & sen bio efter hihihi. Vi kollade på LOL en film jag faktiskt rekomenderar! 
Men nej nu ska jag bara ta det lungt & vila ryggen lite nu, eftersom det börjar kännas i ryggen nu mera..
Rigth Now:
 

Snabbtinlägge

Nu sitter jag hos Nicoles kusin med Leo,Jonathan,Sander & Sara är som sagt i hagsätra och vi var och grillade hur mysigt som helst! Pratade och bara tog det lungt, men det här får bli ett kort inlägge eftersom jag ska snart få skjus hem för tror inte jag kommer hinna med sista tåget från farsta s. Men uppdatera mer imorgon puss!

i wanna grow old with you.

Vecka 28! Har precis gått in i vecka 28 tiden börjar gå fortare&fortare så att man knappt hinner med! 
Jag blir lätt andfådd än förut & får lättare hjärtklappning och får springa på toaletten ofta för bli lätt kissnödig nu.
Men förutom det så mår jag bra & längtar mer&mer efter att få hålla min lilla älskling i mina armar!♥
Bilden är tagen från vecka 27:
Kroppen: Livmodern är nu så stor att den påverkar hur du kan röra dig. Du kan fortfarande vara aktiv, men kroppen säger ifrån om du tar i för mycket. Då kan du få sammandragningar vilket innebär att livmodern drar ihop sig och blir hård. Det kan komma när du går fort eller är kissnödig. En sammandragning håller i sig i 10–30 sekunder, för att den ska släppa behöver du stanna upp. Om sammandragningarna börjar göra ont kan det vara ett tecken på att livmodertappen håller på att mjuka upp sig. Det bör kontrolleras hos läkare eller barnmorska.
Framöver blir besöken hos barnmorskan allt tätare. Man ser över att Symfus-fundusmåttet går uppåt i den takt som det ska och att kroppens värden är goda. Man kontrollerar järnhalten i blodet, sockerhalten, blodtryck och fosterljud. Nu kan du få humörsvängningar igen, när kroppen börjar kännas tyngre och magen mer otymplig.

Barnet: Barnet väger nu cirka 1000 gram och längden är omkring 35 centimeter och fötterna mäter fem centimeter. Hårstråna på huvudet är ganska långa. Mjölktänderna under tandköttet är färdiga. Barnet ökar nu i vikt cirka 27 gram per dag och har börjat drömma. Vad tror du att ditt barn drömmer om?

Svar

POSTAT AV: MIMMY NILSSON
Åh, vilken fin mage du har, Vet ni könet?
Svar: Tack så mycket, ja en liten flicka 

POSTAT AV: TINA
Du är jätte fin! Din mage är jätte vacker!jagvill ha din kropp när jag är gravid!
Svar: Vad söt du är, tack så mycket!♥

POSTAT AV: EMILIA
Din kropp dödar fortfarande så fin carla o du håller fortfarande dina former inte många gravida som kan det! en fråga har du fått några bristningar på magen? :)
Svar: Tack vad gullig du är, alltid lika kul att få höra sånt. Men nej har faktiskt inte fått några bristningar på min mage vilket min mamma inte heller fick & min barnmorska sa också att det kan gå i arv med bristningar & så ;)

POSTAT AV: ANONYM
Kan du inte vända dig åt sidan? Man Ser inte så mycket annars! Och du har nog världens snyggaste kropp! Du kommer verkligen bli världens bästa mamma!
Svar: Jo kan börja göra det, eller har ju en bild nu lite längre ner på magen från sidan, tack så mycket betyder mycket.
 

Allt är möjligt, det omöjliga tar bara sin tid.

Idag vaknade jag vid 12 helt okej, men ändå inte bra men gick upp & gjorde frukost satt mig på balkongen och solade samtidigt som jag åt haha. Blev lite brunare iallafall för att inte sitta sålänge satt bara ute i en kvart kanske orkade inte mer & solade bara benen haha ;) Men iallafall så åt jag lunch för en stund också, men nej ska börja fixa mig & sen så drar jag mig mot hagsätra & möter upp Nicole då. Besos!
bjuder på en gamal bild.

.


hihi beställer

Hihi nu sitter jag och beställer lite saker från min killkompis som är utomlands & allt är ju så mycket billigare utomlands så varför inte passa på att beställa ett par saker då? ;) Iallafall var ute en stund och träffade en speciell person, lite drama hit&ditt.Varför kan inte allt bara ta ett slut någon gång? aja skitsamma, nu ska jag fortsätta att beställa ett par saker & sen så hoppar jag ner i ett bad, tänder lite ljus & så mysigt eller hur?  Puss!!
Foto: This Is Love!! <3

Gilla/Dela om du håller med! <3

parfect two♥

 

HAHAHAHAHAHA!

Foto: HAHA!
 ( Gilla ) om du kommer ihåg filmen! :) <3
 

Tisdag.

Jag gick aldrig ut igår för orkade inte haha & sen så kom älsklingen hem mycket tidigare än vad vi sa.
Men vi satt på en film & myste till den, störde mig på en sak men det tar vi inte upp här ;) Vi somnade vi 2 kanske? Och vaknade vid 1 åt frukost bara tog det lungt sen så stor städade vi i hela huset oherregud jag dog.
Men älskar det när man ser resultatet hihi! Ska börja fixa mig & sen så drar jag ut i det fina vädret, Älsklingen gick precis också men aa vi får höras sen. Puss!

Ingen blogg paus!

Det blir ingen bloggpaus utan kommer fortsätta som vanligt utom att jag kommer kanske inte uppdatera lika mycket. För har mycket jag måste hinna med nu innan barnet kommer så ni vet  Iallafall så kom älsklingen till mig vid 8 på morgonen och så hjälpte han mig att tvätta från klockan 10-4 haha asso då kan ni verkligen förstå att jag hade mycket att tvätta haha ;) Sen så kollade vi på film och myste lite och sen åkte vi till skärholmen kollade på en helt ny vagn som jag också faktiskt gillade. Asso åhnej nu har jag problem, men tror vi ska beställa den vagnen vi såg nu faktiskt mycket bättre än dom andra & plus så hållde älsklingen med mig äntligen haha!Kom precis hem & gav älsklingen mina hemmanycklar, ja han sover här ikväll men skulle göra ett par saker först & jag ska också ut för att träffa en speciell person så. Besos!♥
 
 

Funderar på att..

Funderar faktiskt på att ta bloggpaus ett litet tag, typ en vecka eller så..
Men vet inte hundra hur jag ska göra, känner bara att jag måste få ha tiden för mig själv & lite så, tänka på vissa saker. Men har sanningen har nästan aldrig tid för mig själv längre eller hinner knappt tänka på mig längre.
Kommer bara nya problem varje dag, asso börjar tröttna på människor som tror att dom kan komma och kasta problem till mig & sen gå? Asso åhnej jag har mina egna som jag måste ta hand om också! Men så börjar mami också funderar på att jag ska åka till hm.. men helt ärligt jag vill det, men samtidigt nej, eftersom det kommer bara bli värre & folk kommer göra schener! Men nej ska ta & lägga mig & så får vi se om jag tar blogg paus elle inte.
Puss på er!

Det är darför jag älskar min mami!

Haha jag glömde berätta att igår så hände det en massa kul med min mami när vi kollade på vagn.
Asso åhnej jag dog av garv vi skrattade åt det än idag haha asso nej det är darför jag älskar min mama!
Iallafall förlåt för att jag inte har uppdaterat så mycket idag, men har min anledningar som gjorde att jag inte hade tid & det är fett mycket som händer nu så aa. Men var & handlade kebab med mami i trånkan eftersom det är det ända stället jag äter kebab på ;) Sen hyrde vi film & köpte med oss lite chips&godis.
Men nu väntar jag på att älsklingen ska komma också, men uppdaterat senare. Besos!♥

RSS 2.0