Sjuka

Angelina har åkt på magsjuka & jag har åkt på världens migrän & jag var bara tvungen att få det när mitt hjärta har fått magsjuka typiskt! Angelina har inte spytt eller varit lös i magen idag, vilket är att gott tecken så hoppas hon är på väg att bli frisk nu! Dock vill hon inte äta, men  får i henne välling & smoothie & äppelbitar så något får hon i magen iallafall & är hur glad som helst & ska springa runt. Angelina går hela tiden nu, de är så roligt att se henne gå min stora flicka! Men ska börja klä på henne för hennes mormor ska ta ut henne på en promenad i den nya vagnen 😃 Jag har ju länge funderat på att köpa en emmaljuga men inte direkt tagit tag i det & åkt och köpt en. Men så köpte min Mamma & Moster en till mig så söta, älskar verkligen min familj! Den är rosa & passar parfekt till angelinas overall & mig i smaken! Dock är sittdelen längre ner än den andra vagnen men de är något jag kommer vänja mig med, och att den inte har rörliga hjul men samtidigt så gör de inget för den är hur lätt som helst att vända & svänga så är ett plus! Men nu måste vi byta blöja då Angelina blev lös i magen igen, säkert för att jag sa att hon inte vart det idag. Men hörs senare! 


Mys

Har inte bloggat så mycket men har verkligen inte haft någon direkt lust. Men idag så åkte vi till Farsta & handlade varmare kläder till Angelina verkligen vinter kläder & även en fin klänning till henne. Sen så handlade vi lite mat då den smoothien som hon älskar säljs inte överallt så darför passade vi på att köpa den när vi ändå var där. Snart ska Angelina sova & jag och älsklingen ska kolla på film & äta lite gott och bara mysa den här härliga lördagen. Puss 



Om igår:

Igår så tog jag & Angelina de lungt på morgonen & åt en god frukost tillsammans så där vid 7 på morgonen hon vaknade vid 5 förstår inte att hon vaknar när de fortfarande är mörkt ute men de var bara att gå upp, så vi gick upp kollade på tv och hon sprang runt lite fram & tbx i lägenheten. Sen efter frukosten tänkte jag kom vi går & lägger oss & de gick utan problem la mig bredvid henne sen somnade både hon & jag och vi vaknade vid halv 12 perfekt till lunchen. Sen så åkte vi vid 3 till stan med Olga kollade på lite kläder men fick inte med nig något utan vi tog ett fika & Angelina fick en smoothie, namnam haha de roliga är att Angelina har börjat säga namnam när hon äter & tycker de är gott då vet man iallafall att maten man lager är god :) Men nu ska vi gå ut till lekplatsen & ska låta lilla busfia få springa av sig eftersom hon är så rastlös just nu. Och en till sak jag kommer från & med nu svara på kommentarerna i kommentars fältet eller vad de nu kallas så där kan ni få svar på era frågor osv så där får ni kika in på era svar!
Jag har en sån underbar dotter❤


Något jag verkligen blev irriterad på!

För det första så måste jag redan säga nu att jag inte ens lever på soc nu & kommer verkligen inte göra de om de blir ett måste, men de inte  mitt mål utan mitt mål är att stå på egna ben & inte leva på någon annan. Så sluta fantisera om något & tro att ni vet så mycket när ni egentligen inte vet ett skit. Det enda soc har gjort för mig de var att ge mig en lägenhet men jag står får hyran & för allt annat de ändå dom hjälpte mig var med en lägenhet & som alla nog vet är de svårt att hitta en lägenhet & oftast äger i andra hand men jag fick turen & fick min egen! Och nu är de så att jag fortfarande sörjer mitt döda barn & sen sitter några  idioter & säger man kan inte leva på soc hela livet och använder ni inte skydd? Ni är fan sjuka om ni bara tänker hata så säger jag nu läs inte min blogg då herregud! Jag lever inte på soc, jag pluggar & söker jobb och har snart min egna lägenhet! Så nu kan ni sluta tro att jag lever på soc osv! 


Sååååå glad!! :D

Igår fick jag veta att jag fick den lägenheten jag ville ha, den är skit fin verkligen för att vara en etta! Det jag tyckte om var att det fanns ett dagis i samma trapphus så måste verkligen ställa mig i kö där, eller så får jag väl ett dagis som ligger i närheten :) Men flyttar in i början av November, ska ta foton på den när jag har flyttat in & börjat fixa lite så de ser hemtrevligt ut! Så spännande kan inte vänta 😁 Ser att jag fått frågor om lägenheten & hur jag kunde få en lägenhet på odenplan osv, men om ni vill ha svar på dom frågorna eller andra så får ni skriva på min ask, http://ask.fm/MedinaCarla är för lat för att svara  på dom här.
Puss 



Trött

Ända sen i lördags så har jag varit med älsklingen sov hos honom till söndags sen åkte vi till sjukhuset för hade haft kraftiga smärtor i magen och de visade sig att jag hade fått en infektion efter missfallet & fick antibiotika som jag ska ta 3 gånger om dagen. Angelina var med sin farmor under den tiden. Då passade Angelinas farmor Angelina första gången & det hade gått jätte bra dom var ute & lekte i parken & sen somnade hon. Vi var hos honom till kvällen & sen åkte till mig och bara myste, så mysigt vi bara pratade om gamla minnen & sen var han ur gullig och sa massa underbara saker de gör han alltid men vet inte kändes speciellare nu haha. Men sen somnade vi & Angelina har börjat sova i sin egna säng & somnar även i den, då ger jag henne välling & sätter på lite lugn musik och är i rummet och så kolla jag till henne efter 10 om hon inte rört sig och ser att hon sover :) Älsklinhen gick till skolan & kom sen efter lunch då vi gick till rätten & stöttade honom. Sen åkte vi till min mammas jobb & vidare hemåt och handlade på vägen. Älsklinhen städade & jag höll på med maten, nu gick han för att handla lite gott & mys så snart kommer han, men håller på att somna helt slut! Vi hörs imorgon puss 


En händelse man inte vill gå igenom.

Nu tänker jag vara helt ärlig om vad som hänt osv & många av er hade rätt jag var gravid med angelinas syskon. Fick veta det på angelinas 1års kalas, trodde jag var tidig kanske i vecka 4 eller så. Men det visade sig på ultraljud att jag var i vecka 6 +2. Jag mådde ju jätte illa & spydde mycket osv, jag berättade för mina närmaste och var faktiskt glad och rädd. För 1 barn är en sak men 2 det är en helt annan sak, jag berättade för min mamma efter en vecka & var lugn var inte alls lika rädd som jag var när jag skulle berätta att jag var gravid första gången. Det var några som var på mig & sa gör abort osv, men jag ville verkligen behålla jag hade de stödet jag behövde. Vi berättade till jimmys mamma när jag var i vecka 8, trodde hon skulle bli arg eller så, men hon blev väl mer chockad & sa grattis och sa att hon verkligen gillade mig hihi, riktig fin svärmor :) Jag hade tänkt som sagt behålla, sen kom den dagen jag började få smärtor i magen & på morgonen kom de blod så åkte in, dom kände på min mage & sen ultraljud och de visade sig vara ett missfall.. Och när dom sa det blev verkligen så ledsen, när man hade räknat med allt och planerat. Jag hann precis bara gå in i vecka 9.. Men nu vet ni sanningen jag var gravid men är inte det längre. Men nu, så kommer jag vänta några år innan vi får ett syskon till Angelina, nu ska jag ta tag i skolan & så. Men har en till stor sak till att berätta men vi ska gå & kolla först på torsdag och se vad vi tycker om det. Men hoppas på det bästa! 


Handen

Idag var jag i handen med Olga, vi gick och kollade på kläder skulle hitta en jacka & ett par jeans men såklart hittade jag inget av det. Men iallafall fick med mig ett linne & en halsduk, men när jag skulle betala kände jag hur hela mitt huvud börja snurra, gick så snabbt jag kunde för att sätta mig ner & jag bara skakade och var helt kallsvettig. Starkare Olga fattade ingenting i början, men sa att jag måste på toa, men vågade knappt ställa mig upp för kände att jag bara skulle ramla ihop, sen skyndade mig till toa och hade sån smärta i magen & kände att de hörde ihop med varandra. Men satt en stund och sen gick vi hemåt. De är bättre nu men läkarna ville att jag skulle åka in, men kände att eftersom Angelina sover redan gott i sängen så kan det nog vänta en dag. Men om de blir värre igen får jag bara bita ihop & åka in. Får väl åka in själv då Angelina kan stanna hemma med min mamma. Men här får ni en gammal sommar bild. Saknar mitt hår :( Nu är mitt hår bara katastrof! 


<3

Igår var jag verkligen nere är det än idag.. Det jag fick gå igenom igår kommer ingen nog förstå som varit med det själv, men kommer inte gå in på det så mycket tills jag känner mig redo & stark för att tala om det öppet. Liksom min närmaste vet inte ens hur jag egentligen känner.. Menmen igår så gjorde min bästis det lite bättre, Pierre fick veta vad som hänt & ville träffa mig så bad han komma till mig vilket han gjorde. Han kom sent klockan var halv 12 men Angelina sov som en stock & kunde inte direkt sova så aa. Vi snacka om allt och han fick mig må bättre & även så ringde vi och väckte sami haha jag kunde verkligen inte sluta skratta att jag fick ont i min käke.. Sen så höll jag på att somna så han gick, men vi pratade i lur istället sen somnade jag haha. Men iallafall det är nu man verkligen får veta vilka av dina vänner är äkta & står med dig i vått & torrt. Idag är iallafall dagens planer att vara med min underbara dotter & leka i parken dock så har de regnat men hoppas på bättre väder! Annars får vi mysa hemma & göra de bästa av saken, senare så kommer Pierre och vi ska laga pannkakor vi får väl se hur det går då vi verkligen inte är en expert på det, eller aa själva stekandes haha. Men nu ska jag leka lite med min lilla busfia :) 


Trött på falska människor

Har precis tagit bort min fb & tänker även göra min insta privat om den inte redan är det eller så tar jag bort det helt. Samma sak gäller min ask & även här i bloggen kommer sätta lösen & ge min dom som vill lösen men så att jag vet vem det är och kommer byta mobil nummer inom kort med. Känner att efter allt som hänt idag så behöver jag en ny start, utan falska människor i min närhet. Puss 

Ändrade planer

Jag åkte som sagt till handen & möte upp älsklingen och så shoppade jag lite. Hittade inte de jag sökte till Angie, så ska kolla vidare i helgen om vi åker till Farsta eller stan får vi se då. Sen vid 3 möte vi upp Arelis men istället för att åka till barnmässan så struntade i det & vi åkte hem. Men vi ska på bio istället alla 4 då min bror också följer med som dubbel dejt :) bion börjar dock 23.50 tror jag något sånt. Men de blir ändå bra då jag hinner lägga Angelina & så mamma bara kan titta till henne om de skulle vara något. Men vi ska på barnmässan imorgon istället då vi kommer ha mer tid också. Puss 


Barnmässan

Börjat må bättre och de känns skönt. Idag ska vi ut då vi ska till handen vid 1-2 och kolla på lite vinter/höst kläder till Angelina. Sen så möter vi Arelis i handen & tar tåget mot barnmässan. Vet att de finns mycket bra saker där men kan hitta för bättre pris, billigare än i affären så ja ditt ska vi & hoppas få med mig lite saker iallafall :) men bloggar under dagen. Angelina tycker verkligen om att stoppa fingrarna i min mun & se på min tänder haha: 



Love

Har inte bloggat på ett tag, men har inte kunnat de har inte haft den tiden. Jag lägger ner min tid på min dotter & skolan. Har en fin mamma som kan ställa upp & hjälpa till ibland. Har inte mått så bra under 2 veckors tid då jag spytt & mått illa kan inte äta osv idag var de första gången jag åt en bra frukost på länge yoghurt & en macka sen sa min mage stop & kände säg full och fick ont i magen av det. Men de gick över dock fick jag inte behålla maten så länge. Men nu är Angelina ute med sin mormor då jag ska passa på att tvätta & städa även börja med att laga lite mat till mig. Då Angelina äter ute med sin mormor idag. Men bloggar senare eller imorgon :) 


RSS 2.0