shoppa

Nu ska jag börja fixa mig, angelina ligger och sover men hon är redan på klädd och så.
Vi ska möta min mamma/angelinas mormor & åka och shoppa lite hihi, mamma köper till mig & jag köper saker till angelina, ska försöka få med mig en gåstol & lite annat till min prinsessa. Vet exakt vilken gåstol jag vill ha till henne men den finns bara i farsta & vi ska till handen men får väl åka ditt efter bara. Det är bra med att vara under 18år och vara mamma är att jag inte behöver slösa pengar på mig utan min mamma gör det & det underlättar också att jag bara kan fokusera på att handla saker till min prinsessa. Iallafall måste synda mig nu.
Puss sålänge
 

I'm tired, you gave up

Nu så är jag helt slut, har varit uppe sen 7 imorse och fixade lite saker, sen vid 8 tiden vaknade min prinsessa.
Vi gjorde ordning gröt & lite frukost till mig, och så kollade vi ut igenom fönstret & såg att det skulle bli bra väder.
Så vid 2 tiden gick vi upp & handlade och på vägen hem gick vi förbi lekparken & gungade massor, hon bara älskar det alltid största leendet & skrattar hela tiden. Vet att jag säger det här ofta, men hon har blivit så stor att det är sjukt, tiden har bara runnit iväg så fort. Iallafall så kom min granna med sin son & han är ungefär 2 veckor äldre än Angelina och dom fick hälsa på varandra, haha så pratade vi lite & så gick vi hemåt.
Angelina gick även förbi tröskeln för första gången, det har alltså varit ett problem för henne att krypa förbi den.
Så hon har alltid blivit arg när det inte går så jag har fått bära över henne den, men idag gick det!
Sen så blev klockan så mycket att jag fick sträss, sorterade alla grader på kläderna och sen så passade mami angelina & jag gick ner till tvättstugan & tvättade riktigt ordentligt den här gången, så nu är alla kläder rena nu båda mina & angelinas. Nu ska jag börja dra mig mot sängen, tvätta bort sminket & sen lägga mig brevid min sovande dotter. Hon är bara så sööt när hon sover, hon kan sova nästan lite hur som helst haha.
Godnatt♥
 
 
 

3. En bild på någon i din familj

Min storebror

2. En bild på någon du umgås väldigt mycket med

 
min underbara dotter Angelina Hailey Sofie♥
 

Min livsglädje är min prinsessa

Idag så har jag & angel varit ute och vi köpte med oss mellis och sen så fick hon testa på att gunga för första gången. Hon älskade det, först så log hon bara och sen så började hon skratta, åh min lilla älskling. Men det fick blir bara en snabbis för sen så började de blåsa jätte mycket och hårt. Till och med nappen flög iväg haha, men som tur så var parken exakt bakom mitt hus & det är verkligen jag tycker om, att de finns så många parker i närheten & ett mer plus att de finns en direkt bakom mitt hus. Sen efter att vi kom hem så fick hon sin mellis & hon åt helt själv och för första gången så kladdade hon inte ner sig och hade kanppt något runt munnen.
 
Nu ska vi leka lite & sen så ska vi snart börja med maten. Puss ♥

Tjejer ni är starkare än ni tror

Tänk på alla sömnlösa nätter han orsakat, tänk på alla tårar du fallit på grund av honom, tänk på alla tankar som kretsat runt honom. Tänk på all den tid du la ned på honom, tiden du la ned på att visa honom hur mycket du älskade honom, brydde dig om honom, ville ha honom, men som han aldrig uppskattade, han uppskattade aldrig dig, han såg aldrig det fina i dig, han såg aldrig att du bara ville hans bästa, att du ville göra han lycklig.
 
Tänk på alla ord han sagt, som han sagt till flera andra tjejer, som inte har någon betydelse alls, tänk på hans läppar, som många andra har rört vid. Tänk på hans famn, där han haft flera tjejer. Tänk på alla bråk, tänk på alla gånger du legat hemma, lyssnat musik och bara gråtit ut, på grund av honom.Tänk att du fortfarande krigar efter honom, efter allt det här som har hänt. Efter allt han har gjort mot dig. Du ger han chanser efter chanser.
 
Han leker svår, han säger att han vill ha dig men han visar det inte. Efter ett tag blir han kall mot dig, kallare än vanligt, nu vill han inte ha dig längre, han har gått vidare, han har en ny. Men du kämpar fortfarande, du ger inte upp. Du vill att det ska bli ni två, du vill att ni ska bli lyckliga, du vill att ni ska bli så som ni är i dina drömmar, då ni är perfekta för varandra, då han gör dig glad, får dig att le, då han menar sina ord.Det kommer aldrig att bli så, ni kommer aldrig att vara lyckliga. Så länge han inte uppskattar dig, bryr sig om dig, krigar för dig, har respekt för dig, så är han inget att ha. Det är då han bevisar att du är värd så mycket mer. Du vet väl om det själv, men du vill inte inse det, du vill inte ta tag i det, så du låter dig själv bli sårad..Gång på gång.. Till slut blir du van, du blir van med sättet han beter sig på, sättet han behandlar dig, så du sätter aldrig stop. Även om du vet att det är dags att göra det.
 
Tjejen, det är dags att gå vidare. Hur svårt det än är, det kommer att ta tid. Love doesn't go away right away. Men i slut ändan så är det ändå värt det, det kommer att komma en kille som kommer att göra dig lycklig, en kille som accepterar dig för den du är, en kille som älskar dig tillbaka..
 
Gå vidare, han älskar inte dig, som du älskar honom, han vill inte ha dig som du vill ha honom. Gör dig själv en tjänst och lämna honom. Du vet själv vad som kommer att hända om du låter det fortsätta, du kommer att bli sårad gång på gång, meningen med livet kommer att blekna, du kommer att frågesätta dig själv varje dag "Vad är det för fel på mig?" "Vad har inte jag som han vill att jag ska ha?"
 
Det kan komma en dag då han inser hur mycket du ville ha honom, hur mycket du behövde honom, den dagen kommer du ha gått vidare, han kommer att försöka få dig tillbaka men det du ska göra då är att vara stark, du klarade dig utan honom innan han kom in i ditt liv, du klarar dig fint utan honom nu också. Att ta tillbaka gammal kärlek är som att läsa en bok flera gånger, man vet hur boken kommer sluta. Visa dig stark, spendera ingen mer tid på honom, han är inte värd den.
kunde inte ha sagt allt det här bättre själv.

Sorry..

 
Har haft det fullt upp i helgen sån darför har det inte blivit någon bloggning.
 
I lördags: Så åkte vi till babysim som vanligt & min papi följde med & vi fick testa på att dycka med angelina under vattnet, första gången vågade jag inte och andra gången så gick det bra. Sim läraren hällde först vatten på huvudet & när hon sa nu skulle jag dycka ner med henne i vattnet & dra henne mot mig & sen upp och angelina grät lite efter men så sa jag hur dukitg hon faktiskt var och så var det glömt. Sen körde vi lite andra övningar som att hon skulle träna styrkan och hålla i mina fingrar och så for jag kände att hon börja tappa grepet så tog jag tag i hennes händer. Och så körde vi lite lekar, angelina älskar verkligen att bad & leka hihi. Innan vi åkte¨på babysim så tog även angelina riktiga krypsteg, hon krypte mot mig. Så nu är det full fart här hemma, tiden går verkligen så fort min ängel växer så fort! Vi gick även på prommenad med Samanta på kvällen & bara pratade.
 
I söndags: Så åkte vi hem till min papi med Arelis för min papis fru bjöd oss på massa godsaker, citronpaj & lite annat. Åt mig så mätt att jag mådde illa, men vi hade det jätte mysigt & angelina fick spendera tid med sin morfar & mormor (plast) Tycker det är jätte viktigt att angelina får spendera tid med dom som verkligen kommer stå oss nära & ändå är hennes familj. Samma sak som att jag försöker ändå när jag vet att jag inte har något planerat att åka till angelinas farmor & sina faster & farbror för dom är ju hennes familj på sin papis sida så det är viktigt för mig att hon lär känna alla som står oss nära.
 
Men nu ska jag laga lite mat, passa på lite när min ängel sover en stund. Puss
 

1. En bild på dig själv

 

Så de blir mer uppdatering på bloggen.

1. En bild på dig själv
2. En bild på någon du umgås väldigt mycket med
3. En bild på någon i din familj
4. En bild från en konstig tid i ditt liv
5. En gammal bild på dig själv
6. En rolig bild
7. En bild som du aldrig lagt upp
8. En person som du saknar
9. En nyfunnen vän
10. Någon som du tycker är väldigt snäll
11. En person som du kan berätta allt för
12. En bild som beskriver din vardag
13. Du och någon klasskompis
14. En bild som påminner dig om gamla tider
15. En person som du vill vara med
16. En bild på någon som du älskar
17. En bild på någon som du inte kan leva utan
18. Ett roligt minne
19. En person som du tycker är snygg
20. En bild på dina närmaste
21. En person som alltid ställer upp för dig
22. En bild på en tid som du saknar
23. Ett galet minne
24. En bild som gör dig glad
25. En person som alltid får dig på bra humör
26. Någon vs några som du alltid har roligt tillsammans med
27. En bild som du alltid skrattar åt
28. En bild på dig och din bästa vän
29. Din favoritmaträtt
30. Någon som du aldrig kommer att släppa taget om

Allt har konsekvenser.

 
´Dagens planer´: Är att börja fixa mig så fort jag har skrivit klart de här inlägget & sen klä på angelina ytterkläderna. Just nu sover hon en liten tupplur, vi ska ut på prommenad, tror även vi åker till stan för att lämna min mosters present & umgås lite med henne. Inget direkt speciellt men så här ser min dag ut, iallafall nästan.
 
Iallafall har tänkt på hur jag ska svara på nästa del av frågastunden, så gör att ni får välja det.
1. Videoinlägg dock får de vänta tills jag får tbx min lur från lagningen.
2. svara på frågorna här i ett vanligt inlägge
3. Eller att vi kör dom på ask, men då får ni ställa frågorna igen, men då får ni svar på dom snabbare också.
 
 
 
 

Always on my mind.

Så här sämst på att hålla bloggen uppdaterad i know.. Men kom hem för ett tag sen, var hos Arelis. Hon har som sagt precis kommit från peru & även fast jag var små sjuk så åkte vi till henne. För de är viktigt för mig att Angelina får bra kontakt med sin gudmor! Vi pratade och så, har verkligen saknat henne & Angelina tyckte att de var okej att umgås med sin gudmor efter någon timme  Min prinsessa somnade direkt i vagnen när vi gick igenom porten på väg till bussen hemåt. Så när vi kom hem så passade jag på att byta lakan & sånt, sen så klädde jag på min ängel pyjamas & hon sover fortfarande så sött & gott. Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer, men vi får väl se vart dagen vill ta oss, vi får höras mer imorgon. Puss ♥
 
Bilder från idag:

Angelina Hailey Sofie 7 månader & 4dagar♥

 
Åh vad tiden har gått fort, känns som det vore igår jag fick se henne för första gången i mina armar.
Så liten hon var & nu är hon så stor att hon kan nästan krypa, snart så blir det att hon kan gå.
Har varit med henne varje dag & se henne utvecklad är så underbart, hon har även kommit in i den perioden att ingen annan får hålla i henne utom jag. Hon gråter när hon kommer till någon annan & så fort jag tar henne så slutar hon & börjar skratta och prata istället, min lilla busunge. Hon har varit så stark & växer & vikten följer kurvorna ligger precis på sträcket. Hon har även kunnat sitta ett längre tag nu helt själv & igår så fick hon testa att sitta själv i badkaret och leka med sina leksaker men jag satt såklart brevid och höll om henne litegran ifall att hon skulle råka ramla. Men det gjorde hon inte utan hon satt parfekt & lekte med sina leksaker. Min prinsessa växer så snabbt, njuter verkligen av varje sekund med henne. Hon utvecklas hela tiden, mitt hjärta!
Här var hon någon timme gammal:
2dagar gammal:
 
4dagar gammal, påväg hem:
1 vecka gammal när vi skulle på återbesök:
2 veckorgammal:
 
 
 

Godnatt äntligen

Min prinsessa somnade vid 8 & sen vaknade vid halv 10 så gav henne välling och så somnade hon om.
Så nu har jag suttit med mina svenska uppgifter och gjort klart det mesta, har även skrivit en uppsats på 4 sidor.
Om min graviditet & lite familjerelationer min specielitet lite sådär haha  ;) Men är äntligen klar!
Skulle egentligen ha svarat på lite fler frågor, men har suttit med de här i några timmar nu & gjorde uppsatsen lite extra lång med flit. Så det blir mer att läsa för min svenska lärare haha, men hoppas hon nöjer sig med det för tillfälle. Ska säga till henne att jag kan göra klart alla frågor till fredag, kan liksom inte plugga direkt när jag vill.
Men har ganska stora krav på mig, måste bevisa för min skola att jag ska kunna klara av distans, så dom kan betala min plats på sofiadistans. Så nu ska jag verkligen bevisa!! Det jag fick veta nu var att jag inte kan få betyg i svenskan för då kommer jag inte kunna få betyg nästa år, och vill ha högre en ett E i svenska, för vet att jag kan bättre än det! Men gör det för som sagt visa för min rektor att jag kan & för att jag vill.
Har även satt min dotter i dagiskön nu, nu måste jag bara ta min tid att kolla på dagis som jag vill sätta henne på. Skulle vara kul att sätta henne på mitt gamla dagis haha, men vi får se. Älsklingen måste ju vara med & bestämma så aa. IGÅR fyllde även min fina vän Olga år, grattis till henne i efterskott eftersom klockan är över 12.Men ska ta & lägga mig brevid min underbara sovande dotter. Godnatt♥

Frågor & svar

 
Kärlek & relationer
01. Ditt civilstånd: förhållande/förlovad
02. Är du nöjd med det: nöjd? otroligt lycklig!
03. Vem kysste du senast: min älskling
04. Har du varit kär på riktigt: är just nu
05. Har du varit ihop med någon du älskar: jag är det nu!
06. Ditt längsta förhållande: det jag har nu 2år & 5 månader
07. Ditt äldsta strul: -
08. Ditt yngsta strul: -
09. Vart går gränsen för dig rent åldersmässigt: orkar inte svara på frågan haha
10. Vad för sorts killar faller du för: bara för min älskling
11. När kysste du någon senast: pussade på min prinsessa idag hihi
12. När vill du skaffa barn: har redan barn, min prinsessa
13. Har du kysst någon annans pojkvän: nej
14. Skulle du kunna va otrogen? : nej
 
Privat
15. Har du sårat någon med flit: ja..
16. Vilken webbsida besöker du oftast: blogg.se, facebook & youtube
17. Vem i din familj kommer du bäst överens med: min fästman
och moster.
18. Är du kär: jaaaaaaa

19. Vem bråkade du senast med: ett tag sen
20. Har du varit i slagsmål: längesen
21. Brukar du dricka alkohol: nja innan min graviditet ja
22. Är du rökare: nej
23. Snusar du: nej
24. Hur gammal är du: 16 år
25. Har du bra självförtroende: beror på, ibland & ibland inte
 
Personer 26. Vem litar du på till 100%: min fästman, moster & några till
27. En snygg person: inte du iaf :)
28. Vem smsa dig senast: Arelis
29. Vem smsa du senast: Arelis
30. Vem ringde dig senast: min älskling
31. Vem kramade du senast: min prinsessa
32. Vem såg du senast: Olga
3. Vem ser du upp till: Mig själv
34. En bra artist: finns många

Randomfrågor 35. Hur ser din drömkille ut: har min drömkille, så ni vet hur han ser ut

36. Är du homofob: vet inte vad homofob betyder.. hihi nej

37. Har du tandläkarskräck: nja.. lite

39. Hur många har varit otrogna med dig: Ingen som jag vet

40. När var du senast i Stockholm: jag bor i stockholm

41. Är du helsvensk: nej

42. Har du fått ditt hjärta krossat i år:nej

43. En sak du hade velat ändra med ditt liv: ingenting just nu

44. Vad är du rädd för; döden

45. Är du lycklig: Jaaa

46. Brukar du använda smycken: när jag inte glömmer ja haha

47. Vad är viktigt för dig i ett förhållande: tillit

 

 

 

 

you are a part of my life no matter what happens.

Vi kom precis hem från elgiganten, har lämnat in min mobil nu. Så ja kommer vara helt utan mobil på ungefär 2 veckor kanske mera vem vet hur de där funkar men aja. Så ni som känner mig & vill ha tag på mig är facebook de ända stället ni kan nå mig lite då & då. Det är väl bästa tidpunkten på kvällen, för då sover angelina.
Men idag så har vi tvättat lite & rensat våra kläder, mycket som ska slängas & ges bort. Hatar verkligen gå igenom mina kläder men de måste göras, hellre få bort de än att de bara ligger. Iallafall läste precis en ung mammas blogg där hon knappt är med sitt barn, hon bor inte med sitt barn, blir fett ledsen när jag läser det. För de värkar inte som hon bryr sig så mycket att hon hellre vill bo hos hennes nya kille.. Men kan ha fel också, men det är så de är när man läser ´bloggen.. Men ska göra ordning ett varmt bad nu & göra mig ordning inför natten. Puss

it's time to fix what's been broken to long.

Hej mina underbara läsare, haha låter fett töntig men så får det vara då.
Igår skulle jag ha bloggat mer, men när jag hade nattat angelina orkade jag´verkligen inte gå upp ur sängen.
Så får ta igen bloggningen idag  ;) 
 
I lördags: Så gick jag till Olgas tjejmiddag, eller var för lat så tog bussen dåra.
Och så träffade jag på Pierre stog och pratade lite med honom & sen så kom han tåg & min buss.
Olga möte mig & angelina vid bussen med Maja och så gick vi hem till henne där Johanna & Frida var.
Vi pratade & åt lite cupcakes och hade det mysigt tills de börja bli sent & var tvungen att börja gå hemåt, angelina somnade direkt i vagnen när vi började gå, hon bara älskar åka vagn när hon är trött. Juste fick även en försenad present av Olga, skit söt jag lovar hon hittade ett linne som jag verkligen ville ha men fanns bara i större storlekar, men hon hitta en i min storek skit sööt! Men så pratade jag med älsklingen påvägen hem & lite så.
 
Igår: Så var det ju söndag & söndag är lika med att städa hela huset. Vilket vi gjorde, eller mamma då.
För hållde på i mitt rum & tog längre tid än vanligt för skulle möblera om lite, men det blev bra!
Angelina lekte massor & snart är hon påväg att krypa ordentligt, några dagar tll & sen sitter det! 
Nu ålar hon mer, men hon kommer ju iallafall ditt hon vill men är fortfarande kvar i rummet.
Sen så pratade jag med älsklingen & han bad mig väcka honom halv 7 på morgonen vilket jag sa ja till eftersom Angelina brukar vakna vid 7-8 tiden nu. Men sen så fick jag sms av Arelis att hon var hemma, blev fett chock för min lur fuckar så kan inte få sms eller skicka sms. Men sen så pratade jag med henne i 2 timmar, saknat henne så mycket!♥  Men vaknade vid halv 9 av att angelina vaknade. Fick sträss och kollad epå mobilen vad klockan var, haha bara för att vi skulle vakna halv 7, så tyckte angelina att vi skulle ta sovmorgon istället.
Men uppdaterar mer senare, puss!
Bild från igår innan läggdags för angel,
 
  
 

i'm done

 
Trött på att personer som säger att dom ska höra av sig, sen inte gör det.
Jag har också ett liv att ta hand om & även min dotter, planera inte saker med mig om det är inte de ni vill.
Så kunde jag ha planerat annat, men nu tänker jag bara släppa det. Säg inte saker om det är inte det som kommer bli sen. Och även om man planerade något & sen inte kunde så går det forttfarande att höra av sig men aja pallar inte bry mig längre om sånt.
 

Bilder från jag var gravid

Nu förstår jag alla som kommemterade min blogg om abort & så.. Nu när jag har kollat igenom bilderna från under min graviditet, alltså på vilka bilder syns det inte ens? Men sanning är ju också att jag inte alls blev så stor, min ben & kropp var likadan som innan utan min mage som blev större. Men magen var mycket större i verkligheten, iallafall som jag minns det. Fast när jag var höggravid såg jag inte gravid bakifrån eller framifrån som man kan se på andra gravid kvinnor, man såg bara riktigt nära & på sidan. Men bilder från min gravidite. Jag skulle till och med kunna haft min graviditet hemlig tills jag hade fött bara om jag hade haft lösare kläder.t:
Mellan Vecka 19-22:/ månad 5
 
 
image description
 
 
Mellan vecka 23-27/ månad 6/7
 
image description
 
Vecka 28/ 31, månad 8
 
 
 
 
Mellan vecka 32-35 / månad 8/9
 
Vecka 36/37 sen kom min prinsessa till världen-
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Godmorgon alla fina männsiskor!

Vaknade vid 7 tiden & kunde inte somnade om, sen tog det inte så lång tid tills min prinsessa vaknade. Då hon gav mig sitt största leende & började prata med mig. Finns inget mer jag älskar än att vakna brevid henne & få det leendet lysande mot mig. Sen så satt hon sig upp med hjälp att dra sig upp med mina ben haha & så var det igång igen med att krypa i sängen. Så gick in till vardagsrummet & la fram hennes leksaker framför henne, så nu leker hon med dom. Kommer tycka synd om grannarna under oss haha, angelina bara älskar att banka med sina leksaker på golvet haha hon är bara för härlig  :D Men nu håller angelina på att leka lite med sin mormor, så ska passa på att göra ordning frukost. Idag vet jag inte riktigt hur dagen ser ut,Olga vill verkligen att jag kommer till hennes tjejmiddag & angelina är med välkommen. Tycker det är gulligt att hon anpassar med att jag också har angelina. Så det är klart vi tänker gå. Så vi måste iallafall åka iväg & köpa en present & sen får vi ta det lungt lite & sen iväg till Olga. Haha det blir iallafall inget babysim idag, har ont i hela kroppen, Så får hoppa över det, men tar igen det i vecka då dom har lite extra lektioner i veckan. Puss sålänge ♥ 
 

Välkommen till världen lilla fina Nathan!

Nu tänkte jag uppdatera lite från datorn, vad längesen jag var på datorn haha. Har alltid använt mobilen annars, men idag klockan 11.51 kom 52 cm & 4145 gram sötnosen Nathan till världen. Så glad för Samanthas & Aykuts skull & all lycka till dom! På den ända bilden jag har sätt honom på så är han verkligen en kopia av Aykut! Men iallafall idag så åkte jag & angelina och möte mormor i stan och tog ett fika & åt senare kina mat. Riktig god mat, men det hände också en lite olycka.. :( ;Men allt värkar bra med min dotter nu, sen så får vi se senare ikväll & imorgon hur hon mår, tror vi hoppas babysimet också.. Min vackra dotter ligger & sover just nu, ska ta & lägga mig brevid mig henne snart. Men ska bara ta och träna lite kvälls träning det känns bäst att göra det nu. Men uppdaterar mer senare. Bjuder på lite bilder:
 
Lilla sötnosen Nathan:
Bild: Ett stort grattis till de nya föräldrarna Samantha Desouza och Aykut Akcay 
Välkommen til världen lilla Nathan.
Vikt och längd kommer om en stund.
 
Mitt hjärta från idag:
 
Idag var även min lilla älskling på bushumör så idag fick man vara snabb i svängarna! :
 
Även efter frukosten tog vi ett morgonbad :) :

Fredag den 12

Nu ligger jag i sängen med min spralliga dotter som sparkar i luft & även försöker vända sig. Nu lyckades hon haha & så pruttar hon med munnen & så kommer de fram lite små gulliga ljud min älskling! Vi ska gå upp ocg göra ordning gröt till lillan här & frukost till mig. Mantha smsade till mig igår att hon var på väg in, nu är hon öppen 6 cm & har fått epidural & värkdropp. Men hoppas lillen vill komma ut snart, jag & angelina håller tummarna här hemma & hoppas han vill titta ut innan kvällen. Haha nu har angelina börjat krypa lite smått, puss


Varför jag inte bloggat

Jag har inte bloggat så mycket på sista tiden eftersom min mobil fuckar upp, helt seriöst & så fort jag vill lägga till en bild så krånglar det ännu mer & sen försvinner mitt inlägge & då tappar jag lusten. Men ska lämna in den på lagning imorgon så måste föra över alla min bilder innan till usb minne. Så nu blir det ingen bild & nu vet ni varför iallafall, och anledningen till varför jag är upp så sent får ni veta imorgon hihi får bli en överraskning helt enkelt. Har även haft grovt ont i magen dom sista timmarna, känns som grova värkar.. Vilket jag tycker är sjukt, för dom påminner mig om när det var dags att kysta ut angelina eller värkarna innan de var dags. Men har tagit alvedon & hoppas på att få sova nu också, Angel sover så sött brevid mig min lilla ängel. Uppdaterar mer imorgon, ni kan förvänta er minst 3 inlägg imorgon! Puss & Godnatt


Fredag- Söndag

Om fredags: Så fyllde jag 16år, älsklingen kom till mig på morgonen & fixade frukost till mig och min prinsessa. Frukost på sängen kunde inte ha blivit bättre, vilket angelina inte alls var van vid haha, men någon gång måste ju vara första 😉 Efter frukosten fixade vi oss & åkte mot stan, shoppade lite. Älsklingen gav mig en present som jag själv fick välja så valde en skit fin klänning & sen så betalade han för den. Hihi efter det åt vi glass med muffins & gick ner till ammningsrummet för att amma angelina. Från 2 tiden till 6 tiden var vi inne i stan haha, sen så åkte vi till älsklingen eftersom han & hans mami ville det. Hon hade fixat en riktigt fin & god middag & sen tårta efter och sen fick jag ett presentkort på guldfynd. Skulle egentligen ha åkte på kina resturang med familjen & släkten också men det blev för sent. Men blev iallafall lyckad födelsedag, inte att man tackar nej till massa kärlek från älsklingen & hans fina familj. Vi åkte hem till mig & hade massa presenter här också :)

Lördags: vaknade vi klockan 8 efter att angelina hade bestämmt att vakna då. Så vi kollade på lite barnprogram som hon tyckte om att kolla på, sen så börja vi fixa oss & sen vid halv 12 var vi på väg till babysim första gången älsklingen var med på det, angelina hade hur kul som helst, hon bara älskar att plaska & leka i vattnet. Efter det så var det dags att fixa sig, men klädde på angel först & sen när hon var klar gav jag henne till älsklingen & tog lite tid att fixa mig medans han gav henne lite frukt pure. Sen så åkte vi hem till honom & så fick angel leka lite med sin farmor. Sen hem till mig & lämna angelina till hennes mormor för jag & älsklingen skulle gå på bio. Det gick jätte bra utom att jag ringde vid varje 10 min tills filmen börja. Kunde inte direkt slappna av tills jag visste att hon sov gott. Men vi kollade på en film med jätter & sen kollade vi på en film efter det haha. Så vi var väl hemma riktigt sent? Så vi sov gott sen i natt.

Idag: Så åkte älsklingen hem & sen till östersund, jag & angelina har tagit det lungt, träffat gammelmorfar/morfar & äntligen köpt en barnstol & hittade en vagn som likande bugaboo ska åka ditt någon gång igen i veckan & kolla lite extra på den. Men känns tomt utan älsklingen här, och lite tråkigt att angelina måste börja om allt igen sen när han kommer hem igen & hoppas att det är nästa månad iallafall i juni så kommer han förhoppningsvis hem helt & hållet. Angelina har precis lärt känna sin pappa & hans familj bättre i början var det mer som främlingar & nu när hon liksom förstått att älsklingen är här så har som kommit varandra närmare & så åker han igen.. Menmen nu får det bli samtal igen varje kväll :) puss
Bilder


Något jag verkligen inte gillar!

Det finns ganska mycket jag inte gillar. Men det här är bara för mycket, att man som mamma berättar om sina problem för sitt barn? Vilka man har problem med och varför? Förlåt men tror inte ditt barn direkt inte bryr sig om dina problem & för det andra ditt varn förstår ändå inte. Tycker att barnen ska få ha kul & bara få vara barn & inte växa upp runt massa problem som du har skapat mellan dig & vissa andra. Något annat jag inte gillar är när en person ska prata allmänt högt för att man ska höra, tycker att det bara skricker om uppmärksamhet, om du har något säga till mig kom fram till mig, tycker det bara är omoget att köra på det sättet. Folk sim håller på så väx upp!


Om igår & planera för idag

Igår så åkte jag hem till älsklingen vid 5 tiden & hans mami hade köpt pizza till mig & resten av familjen. Sen så dansade jag lite med angel & hon bara skrattade haha. Så söt min ängel, dagen bara sköt förbi, tiden gick så snabbt & det blev kväll igen & angelina somnade & sen åkte vi hem. Är även nu på väg till honom, vill egentligen vara hemma & bara ta det lungt. Men han vill verkligen att vi kommer så aa. Plus så är det ju bra för angelina att få vara så mycket med sin pappa & hans familj som möjligt. Men imorgon blir det verkligen min dag, hihi äntligen! Men nu nästa station jordbro & älsklingen väntar på stationen så. Puss


Bilder från dom sista dagarna


Love

Förlåt för dålig uppdatering, både jag & angel har bara spenderat våra dagar med älsklingen & hans familj. Men igår åkte vi till stan med älsklingens mami, alltså angelinas farmor för att göra en sak. Men när vi skulle gå igenom nästa spärr så hittar jag inte min plånbok, glömde den på tåget så ringde mami att hon skulle spärra mitt bankomat kort. Aja men det löste sig, sen på vägen hem fick jag ett samtal av mamma att en man hade hittat min plånbok. Blev grovt glad men tänkte att säkert mitt månadskort & pengar skulle vara borta. Men nej då allt var kvar :D vilken tur jag hade just att han hittade den! Men sen åkte vi till älsklingen & sen hem till mig för att sova. Har även fått en födelsedagspresent i förskott av älsklingen en sjukt fin klocka! Men nu har angel vaknat & så ska gå upp & laga frukost till henne. Puss

https://cdn1.cdnme.se/3319084/6-3/pic_515bd2e3ddf2b35a5c2c4e55.jpg">https://cdn3.cdnme.se/3319084/6-3/pic_515bd2e3ddf2b35a5c2c4e55.jpg">https://cdn1.cdnme.se/3319084/6-3/pic_515bd2e3ddf2b35a5c2c4e55.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/3319084/6-3/pic_515bd2e3ddf2b35a5c2c4e55.jpg">https://cdn1.cdnme.se/3319084/6-3/pic_515bd2e3ddf2b35a5c2c4e55.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3319084/6-3/pic_515bd2e3ddf2b35a5c2c4e55.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/3319084/6-3/pic_515bd2e3ddf2b35a5c2c4e55.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/3319084/6-3/pic_515bd2e3ddf2b35a5c2c4e55.jpg">https://cdn1.cdnme.se/3319084/6-3/pic_515bd2e3ddf2b35a5c2c4e55.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3319084/6-3/pic_515bd2e3ddf2b35a5c2c4e55.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/3319084/6-3/pic_515bd2e3ddf2b35a5c2c4e55.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/3319084/6-3/pic_515bd2e3ddf2b35a5c2c4e55.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/3319084/6-3/pic_515bd2e3ddf2b35a5c2c4e55.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3319084/6-3/pic_515bd2e3ddf2b35a5c2c4e55.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/3319084/6-3/pic_515bd2e3ddf2b35a5c2c4e55.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3319084/6-3/pic_515bd2e3ddf2b35a5c2c4e55.jpg">https://cdn1.cdnme.se/3319084/6-3/pic_515bd2e3ddf2b35a5c2c4e55.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3319084/6-3/pic_515bd2e3ddf2b35a5c2c4e55.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/3319084/6-3/pic_515bd2e3ddf2b35a5c2c4e55.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/3319084/6-3/pic_515bd2e3ddf2b35a5c2c4e55.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/3319084/6-3/pic_515bd2e3ddf2b35a5c2c4e55.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3319084/6-3/pic_515bd2e3ddf2b35a5c2c4e55.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/3319084/6-3/pic_515bd2e3ddf2b35a5c2c4e55.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/3319084/6-3/pic_515bd2e3ddf2b35a5c2c4e55.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/3319084/6-3/pic_515bd2e3ddf2b35a5c2c4e55.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3319084/6-3/pic_515bd2e3ddf2b35a5c2c4e55.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/3319084/6-3/pic_515bd2e3ddf2b35a5c2c4e55.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/3319084/6-3/pic_515bd2e3ddf2b35a5c2c4e55.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/3319084/6-3/pic_515bd2e3ddf2b35a5c2c4e55.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3319084/6-3/pic_515bd2e3ddf2b35a5c2c4e55.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/3319084/6-3/pic_515bd2e3ddf2b35a5c2c4e55.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/3319084/6-3/pic_515bd2e3ddf2b35a5c2c4e55.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/3319084/6-3/pic_515bd2e4e087c30c4d46361a.jpg">https://cdn3.cdnme.se/3319084/6-3/pic_515bd2e4e087c30c4d46361a.jpg">https://cdn1.cdnme.se/3319084/6-3/pic_515bd2e4e087c30c4d46361a.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/3319084/6-3/pic_515bd2e4e087c30c4d46361a.jpg">https://cdn1.cdnme.se/3319084/6-3/pic_515bd2e4e087c30c4d46361a.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3319084/6-3/pic_515bd2e4e087c30c4d46361a.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/3319084/6-3/pic_515bd2e4e087c30c4d46361a.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/3319084/6-3/pic_515bd2e4e087c30c4d46361a.jpg">https://cdn1.cdnme.se/3319084/6-3/pic_515bd2e4e087c30c4d46361a.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3319084/6-3/pic_515bd2e4e087c30c4d46361a.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/3319084/6-3/pic_515bd2e4e087c30c4d46361a.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/3319084/6-3/pic_515bd2e4e087c30c4d46361a.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/3319084/6-3/pic_515bd2e4e087c30c4d46361a.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3319084/6-3/pic_515bd2e4e087c30c4d46361a.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/3319084/6-3/pic_515bd2e4e087c30c4d46361a.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3319084/6-3/pic_515bd2e4e087c30c4d46361a.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/3319084/6-3/pic_515bd2e69606ee0aa9d93270.jpg">https://cdn2.cdnme.se/3319084/6-3/pic_515bd2e69606ee0aa9d93270.jpg">https://cdn3.cdnme.se/3319084/6-3/pic_515bd2e69606ee0aa9d93270.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/3319084/6-3/pic_515bd2e69606ee0aa9d93270.jpg">https://cdn3.cdnme.se/3319084/6-3/pic_515bd2e69606ee0aa9d93270.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/3319084/6-3/pic_515bd2e69606ee0aa9d93270.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3319084/6-3/pic_515bd2e69606ee0aa9d93270.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3319084/6-3/pic_515bd2e69606ee0aa9d93270.jpg">https://cdn3.cdnme.se/3319084/6-3/pic_515bd2e69606ee0aa9d93270.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/3319084/6-3/pic_515bd2e69606ee0aa9d93270.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3319084/6-3/pic_515bd2e69606ee0aa9d93270.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/3319084/6-3/pic_515bd2e69606ee0aa9d93270.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3319084/6-3/pic_515bd2e69606ee0aa9d93270.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/3319084/6-3/pic_515bd2e69606ee0aa9d93270.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3319084/6-3/pic_515bd2e69606ee0aa9d93270.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/3319084/6-3/pic_515bd2e69606ee0aa9d93270.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/3319084/6-3/pic_515bd2e79606ee0a6b59fcf8.jpg">https://cdn1.cdnme.se/3319084/6-3/pic_515bd2e79606ee0a6b59fcf8.jpg">https://cdn2.cdnme.se/3319084/6-3/pic_515bd2e79606ee0a6b59fcf8.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3319084/6-3/pic_515bd2e79606ee0a6b59fcf8.jpg">https://cdn2.cdnme.se/3319084/6-3/pic_515bd2e79606ee0a6b59fcf8.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/3319084/6-3/pic_515bd2e79606ee0a6b59fcf8.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/3319084/6-3/pic_515bd2e79606ee0a6b59fcf8.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/3319084/6-3/pic_515bd2e79606ee0a6b59fcf8.jpg">https://cdn2.cdnme.se/3319084/6-3/pic_515bd2e79606ee0a6b59fcf8.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/3319084/6-3/pic_515bd2e79606ee0a6b59fcf8.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/3319084/6-3/pic_515bd2e79606ee0a6b59fcf8.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3319084/6-3/pic_515bd2e79606ee0a6b59fcf8.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/3319084/6-3/pic_515bd2e79606ee0a6b59fcf8.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/3319084/6-3/pic_515bd2e79606ee0a6b59fcf8.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/3319084/6-3/pic_515bd2e79606ee0a6b59fcf8.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/3319084/6-3/pic_515bd2e79606ee0a6b59fcf8.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/3319084/6-3/pic_515bd2f0ddf2b35a3b97a5a2.jpg">https://cdn2.cdnme.se/3319084/6-3/pic_515bd2f0ddf2b35a3b97a5a2.jpg">https://cdn3.cdnme.se/3319084/6-3/pic_515bd2f0ddf2b35a3b97a5a2.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/3319084/6-3/pic_515bd2f0ddf2b35a3b97a5a2.jpg">https://cdn3.cdnme.se/3319084/6-3/pic_515bd2f0ddf2b35a3b97a5a2.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/3319084/6-3/pic_515bd2f0ddf2b35a3b97a5a2.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3319084/6-3/pic_515bd2f0ddf2b35a3b97a5a2.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3319084/6-3/pic_515bd2f0ddf2b35a3b97a5a2.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/3319084/6-3/pic_515bd2f0ddf2b35a2bfac038.jpg">https://cdn3.cdnme.se/3319084/6-3/pic_515bd2f0ddf2b35a2bfac038.jpg">https://cdn1.cdnme.se/3319084/6-3/pic_515bd2f0ddf2b35a2bfac038.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/3319084/6-3/pic_515bd2f0ddf2b35a2bfac038.jpg">https://cdn1.cdnme.se/3319084/6-3/pic_515bd2f0ddf2b35a2bfac038.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3319084/6-3/pic_515bd2f0ddf2b35a2bfac038.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/3319084/6-3/pic_515bd2f0ddf2b35a2bfac038.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/3319084/6-3/pic_515bd2f0ddf2b35a2bfac038.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/3319084/6-3/pic_515bd2f4e087c30be7a9ec01.jpg">https://cdn2.cdnme.se/3319084/6-3/pic_515bd2f4e087c30be7a9ec01.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/3319084/6-3/pic_515bd2f5ddf2b35a0b0867d5.jpg">https://cdn3.cdnme.se/3319084/6-3/pic_515bd2f5ddf2b35a0b0867d5.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/3319084/6-3/pic_515bd2f6e087c30c4d46361b.jpg">https://cdn1.cdnme.se/3319084/6-3/pic_515bd2f6e087c30c4d46361b.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/3319084/6-3/pic_515bd2f7ddf2b35a0cacc2da.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/3319084/6-3/pic_515bd2f99606ee0a504bd35e.jpg" class="image">


RSS 2.0